Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LFG or WTS lvl70 OL

Mini Army Commander

owned 😊

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

😄

Gordis2k
Azt a kurva kb 20 fenyegetõ msn levelet kaptam mikor rájöttek😊 több mint tizen léptek ki a játékbol de 2 mos party is megált):

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

DeathJr
ok megvan.köszi

DeathJr
nekem így van...asszem ez az...
GamePlayViewportX=160
GamePlayViewportY=27

wow nem zavarja, Combat mód az utolsó támadástól számított pár másodperc(10-20), felbontás: alt+x,options,video,resolution

Mini Army Commander

A lényeg ha mobbal vagy playerrel harcolsz utána pár másodpercig még combat mode van, tehát ne támadj várj pár másodpercet és ki tudsz loggolni. A felbontást meg options.ini-ben ird át pl 1024*768-ra.

DeathJr
Valaki nem tudja hogyan lehetne akkor belõni a felbontást??

Szopatszszszszszs???? April 1?????? Már majdnem elhittük basszus.

Április 1?

Mini Army Commander

Gordis2k
Shanwayel nem tudok belogolni😞😞(:

És igen levelet is kaptam😞😞😞(:

Banned account!

Account Gordis2k,

The above listed account was recently suspended due to a violation of Lineage II's User Agreement and or Rules of Conduct (ROC). The reason for the account suspension is April 1 J. . Please go to PlayNC Support for further information.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

DeathJr
OFF:
én még a WoW-ot is szoktam nyomni..Ennek a servere nem zavarja be a WoW-ot?mert nem najon akar nekem fellépni a wow-ba..

DeathJr
Sziasztok!
Tegnap raktam fel a játékot és este teszteltem is.Teccik.
Csak amikor ki akartam lépni akkor kiírta hogy nem léphetek ki Combat módba, de az istenért nem tudtam levenni azt a combat mód-ot.Hogy kell?
Jah és most elindítottam megint és behpzza 640*480-ba és át se tudom állítani a felbontást mert nem fér bele a képernyõbe...ilyenkor mit lehet tenni???
Pls Help mert nagyon nyomnám.

Ja a lényeg végre lesubboltam!!!!

Szép munka!!!

mAilkaEVO3
WOOOOOOOOOOOOOOW WOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

Hát ez a hónap is jól indul ICA-nek 19 Hero-ja lett 😄 GG😄
ICA 19 CataLOST:11 Untaged:1

XBZHan (1) - Adventurer
GotPie (1) - Arcana Lord
X2KVinz (10) - Arch Mage
Noto (1) - Cardinal
Wik (1) - Dominator
NorahJones (1) - Doomcryer
sauceque (5) - Dreadnought
XHaxorX (2) - Duelist
LiLiLocks (9)- Elemental Master
Inevitable (2) - Eva's Saint
Coldwrath (3) - Eva's Templar
StubbyBigNose (1) - Fortune Seeker
Blitzbeat (1) - Ghost Hunter
LianLi (2) - Ghost Sentinel
GiZzie (2) - Grand Khavatari
bloodstalker (1) - Hell Knight
Ocx (1) - Hierophant
V12 (1) - Maestro
Dylan (1) - Moonlight Sentinel
CatherineEnvy (1) - Mystic Muse
CharlieM (9) - Phoenix Knight
optimuz (1) - Sagittarius
NatashaK (1) - Shillen Saint
Icre8nrg (10) - Shillien Templar
Katon (1) - Soultaker
eighthsin (1) - Spectral Dancer
Aluur (4) - Spectral Master
QueenDarkness (1) - Storm Screamer
zea (1) - Sword Muse
Orkor (13) - Titan
xpaydayx (1) - Wind Rider

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Én mediamárkba vetem én pécsi vagyok amugy és pécset csomó hejen látam már alexandria könyves boltba is elektorword-be is meg szerintem az öszes cd&dvd boltba van..
4-6ezer közöt látam ...

APOKALYPSE
Hol lehet most megvenni a lineage2-t?
Plaync-n nem lehet, csak a sima lineage-t, Magyarországon meg sehol nem kapható... hol lehet online megvenni? letszi, aki már játszott vele, az írja meg, hogy hol vette, és hogyan?

Üdv!
1 barátom odata a regi acc-t amienk kb 1hétig játszot 1hétig..
Ma vettem time cardot megcsinltam ki irja hogy may 30ig jo de mégse tok fellepni :S azt irja hogy activajam az acc-t de mar megtetem :S mIt tegyek ?

Padidiver
+cp cp regen és midnegyik ad vmi debuffal kapcsolatos dolgot

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

Milyen armorok ezek itt a fenti képen? 😊 Apella.....És mit tudnak?

Meg kell venned a játékot : online vagy boltba pl cdgalxis ( én 4k ért vettem és 1 hoap ingyen volt hozzá) és nem ajánloma gamecardot mert mediamarktba 10k 2havonta cdgalxisba 8k és ha neten fizeted akkor 6

Excal1bur Leader of Sleepers

xt198
576-ban, és azt hiszem már cdgalaxis ban is lehet kapni mind játékot, mind GC-t (gamecard) vagy timecard nemtom hogy hivjak.
a 20 karakteres kód gondolom a cdkey. de akik már vettek biztos jobban tudják.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

MeoH
Okos...

fuck mmo's..i.,

LOL vazz! <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

The Life is a Game. Yust play it!

Hi!
Akit levertek a mi klánunk volt... 51 szintet tettek neki minuszba 😊)) és már csak volt klán mert vitte a repu pontok legnagyobb részét 😊 de hát ilyen ha valaki ott hagyja a botot mindenki altal elfogadott ressbe 😄DDD

Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz

APOKALYPSE
Tehát: még nincs lineage2-nk, de letöltöttük a hivatalos www.lineage2.com-ról, és feltelepítettük. most regisztráltunk a plaync.com-on. Hozzá akartuk adni az accountunkhoz a lineage2-t, de nincs a listábaan, csak a sima lineage!!!
vagypedig kér egy 20 karakteres kódot. honnan lehet olyat szerezni, és hol lehet venni MO-n timecard-ot? Vagy egyáltalán hogy lehet játékot szerezni máshogy, itt sehol nem kapható?

FragStaR
a díler Ezt magamnak linkeltem be csak mashogy nem tok menteni exproler bõl de azé megnézhetitek ti is ^^

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

GibboRamone
Nem vagy egyedül!<#szomoru1>

Dota 2

phalanx
hát engem sikerült megtéveszteniük <#buck>

ZsuzS
regisztrálni minden esetben kell. a gamecard arra jó hogy az van bankkártya helyett.
Franzon is vannak meg teonon is találsz de a legtöbb még midnig sieghardon van sztem

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Cobra.
A Gameguard az a cheatvédelem, neked Timecard kell 😊
Sieghardton és Franzon van a legtöbb magyar, de Teonon is elõfordul ember, de akik ide járnak, azok az elõzõ kettõn vannak tudtommal.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

APOKALYPSE
Szevasztok! Hol lehet MO-n gameguard kártyát venni, mert mennénk off-ra, de nem tudunk kártyát venni!
És egy másik kérdés: melyik szerveren vannak a magyarok, hova menyjünk, bartz, franz...? melyik?
És ha gameguard kártyát veszünk, akkor is regisztrálnunk kell a plaync-nél?
egyenlõre ennyi 😊

Nethyrrea
IC fórum alliance részében a vent topik mindig tartalmazza a legújabb jelszókat, ne tévesszen meg hogy le van zárva régóta. 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

MeoH
Miutan mar 2x minositenek vissza vendegnek a banatos forumon, a tokom sem fog 3x is kuncsorogni 1 hetig hogy lassak is vmit...
Szeki'ba pm ment. thx

fuck mmo's..i.,

Szekijoe
Az IC fórum Ally section 5. thread ban van az új jelszó. Akinek nincs hozzáférése az pm ezzen nekem és elküldöm az új jelszót.

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

MeoH
Kiprobaltam, nem... Szoval en is varnak pmben jelszot😛

fuck mmo's..i.,

eza jelszó? 😄

mAilkaEVO3
WTB: doom gloves,boot parts pm ingame vagy itt 😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

phalanx
valki küldje már el itt sgn pm-be az új IC-s ventri jelszavakat, elfelejtettem õket <#vigyor2>

mAilkaEVO3
jaja ha tiszta a lelkiismeret nyugottan reklámálj!!

mAilkaEVO3
wow söndi nem lett volna baj csak éjfél után chellom egadta magát igy gordi is meg én is kiestük és kb 30 sec-el elöttünk Odin is elszállt szal egyik grpból 2 DD másikból EE kiesett :S igy nem sok értelme lett volna maradni. kb 4ig voltam fent addig vissza se jött a net valamikor DE jöhetett vissza. sztem fixálták a sávszéleket az upgrade miatt csak ez balszerencse hogy pont tezza raid alat :S
ma pl már jó volt a netem és nem csak 22-után mint az elmult napokban.
GFG chello 😞 :S 😄

TruBy
Mar keresett egyik ismerosom, es ugyanezt mondta 😊
Jah és írtam levelet PlayNC-nek egybol hogy mi a tokom ez, husveti csomag vagy valami, de meg valaszt nem kaptam...Remelem ez csak valami veletlen permanent bann, vagy ilyesmi...

Cobra.
Truby ha valóban nem használtál jó ideje se IGW-t, se OGW-t, akkor ne hagyd magad. Kérdezd meg miért lettél letiltva és ha nem adnak egyértelmû választ, akkor írd meg nekik, hogy bíróságra viszed az ügyet.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

MeoH
Ehh GuggiTrubi...<#confused> Ez szomoru. Bombazd a playnct, azt vmit csak roffognek. (Lattam kerestettek msnen, ha megaktualis, akkor ide vagy SGre dobjatok pmt, mert a 7en szinte csak a munkahelyen jutok nethez, igy msn is eleg inaktiv...)

fuck mmo's..i.,

vki pls tudna adni egy linket ahonnan l2 C5 system mappát tölthetek le?

Padidiver
háth akkor ez van de legalább megpróbáltátok!ameddig én ott voltam siralmas volt><

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

phalanx
O.o
volt raid, bementünk tezzához de 4 partyval bebuktuk