Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mini Army Commander
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
😄
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Mini Army Commander
Mini Army Commander
És igen levelet is kaptam😞😞😞(:
Banned account!
Account Gordis2k,
The above listed account was recently suspended due to a violation of Lineage II's User Agreement and or Rules of Conduct (ROC). The reason for the account suspension is April 1 J. . Please go to PlayNC Support for further information.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
én még a WoW-ot is szoktam nyomni..Ennek a servere nem zavarja be a WoW-ot?mert nem najon akar nekem fellépni a wow-ba..
Tegnap raktam fel a játékot és este teszteltem is.Teccik.
Csak amikor ki akartam lépni akkor kiírta hogy nem léphetek ki Combat módba, de az istenért nem tudtam levenni azt a combat mód-ot.Hogy kell?
Jah és most elindítottam megint és behpzza 640*480-ba és át se tudom állítani a felbontást mert nem fér bele a képernyõbe...ilyenkor mit lehet tenni???
Pls Help mert nagyon nyomnám.
Hát ez a hónap is jól indul ICA-nek 19 Hero-ja lett 😄 GG😄
ICA 19 CataLOST:11 Untaged:1
XBZHan (1) - Adventurer
GotPie (1) - Arcana Lord
X2KVinz (10) - Arch Mage
Noto (1) - Cardinal
Wik (1) - Dominator
NorahJones (1) - Doomcryer
sauceque (5) - Dreadnought
XHaxorX (2) - Duelist
LiLiLocks (9)- Elemental Master
Inevitable (2) - Eva's Saint
Coldwrath (3) - Eva's Templar
StubbyBigNose (1) - Fortune Seeker
Blitzbeat (1) - Ghost Hunter
LianLi (2) - Ghost Sentinel
GiZzie (2) - Grand Khavatari
bloodstalker (1) - Hell Knight
Ocx (1) - Hierophant
V12 (1) - Maestro
Dylan (1) - Moonlight Sentinel
CatherineEnvy (1) - Mystic Muse
CharlieM (9) - Phoenix Knight
optimuz (1) - Sagittarius
NatashaK (1) - Shillen Saint
Icre8nrg (10) - Shillien Templar
Katon (1) - Soultaker
eighthsin (1) - Spectral Dancer
Aluur (4) - Spectral Master
QueenDarkness (1) - Storm Screamer
zea (1) - Sword Muse
Orkor (13) - Titan
xpaydayx (1) - Wind Rider
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
4-6ezer közöt látam ...
Plaync-n nem lehet, csak a sima lineage-t, Magyarországon meg sehol nem kapható... hol lehet online megvenni? letszi, aki már játszott vele, az írja meg, hogy hol vette, és hogyan?
1 barátom odata a regi acc-t amienk kb 1hétig játszot 1hétig..
Ma vettem time cardot megcsinltam ki irja hogy may 30ig jo de mégse tok fellepni :S azt irja hogy activajam az acc-t de mar megtetem :S mIt tegyek ?
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Excal1bur Leader of Sleepers
a 20 karakteres kód gondolom a cdkey. de akik már vettek biztos jobban tudják.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
The Life is a Game. Yust play it!
Akit levertek a mi klánunk volt... 51 szintet tettek neki minuszba 😊)) és már csak volt klán mert vitte a repu pontok legnagyobb részét 😊 de hát ilyen ha valaki ott hagyja a botot mindenki altal elfogadott ressbe 😄DDD
Ahol a Pénz ott a Haza :) Dita - BladeDancer / Lords Of Darkness / Franz
vagypedig kér egy 20 karakteres kódot. honnan lehet olyat szerezni, és hol lehet venni MO-n timecard-ot? Vagy egyáltalán hogy lehet játékot szerezni máshogy, itt sehol nem kapható?
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Franzon is vannak meg teonon is találsz de a legtöbb még midnig sieghardon van sztem
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Sieghardton és Franzon van a legtöbb magyar, de Teonon is elõfordul ember, de akik ide járnak, azok az elõzõ kettõn vannak tudtommal.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
És egy másik kérdés: melyik szerveren vannak a magyarok, hova menyjünk, bartz, franz...? melyik?
És ha gameguard kártyát veszünk, akkor is regisztrálnunk kell a plaync-nél?
egyenlõre ennyi 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Szeki'ba pm ment. thx
fuck mmo's..i.,
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
ma pl már jó volt a netem és nem csak 22-után mint az elmult napokban.
GFG chello 😞 :S 😄
Jah és írtam levelet PlayNC-nek egybol hogy mi a tokom ez, husveti csomag vagy valami, de meg valaszt nem kaptam...Remelem ez csak valami veletlen permanent bann, vagy ilyesmi...
Hide and fear, Cobra Commander is here !
fuck mmo's..i.,
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle