A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    És hamár így akkor egy kis flame ide is!

Kedves Endaer kurvára szed össze magad ember mielőt nagyon felbaszol...

Akkor mégegyszer csak, hogy a csököt agyaddal felfogd... nem azért kell, hogy az Akhi Hero legyen mert én megigértem neki ugyanis ez kurvára nem így van! Azért kl BZM mert megérdemli éppen úgy mint én. Nem tudod mi a faszt képzelsz te magadról, hogy beszologatsz nekem de most van itt az edeje, hogy valaki elmagyaráza neked te egy taho vagy. Én ritkán cseszem fel magam megprobálok a humor oldalán élni. De mindennek van határa.

Mégis mit képzelsz te magadról? Mi a faszt terjesztesz te rolam? Jóhogynem kitalálod, hogy a BaalKain fizet nekem, hogy használja az accomat.. azért használja mert a barátom. Kurvára nem kérek érte semmit...

Kibasz gyorsan fogd vissza magad kisember... végre elérted, hogy csatlakozak ahoz a nem kevés emberhez akik utálnak mint a szart gratulálok. Igazán büszke lehetsz magadra. Én felkaroltalak mikor megjöttél és mindig megvédtelek erre e hátbatámadsz? Mégis mit képzelsz?

Az ilyen szarházi faszopok miat tartunk ott ahol tartunk akik elfelejtik honnan jöttek...

És hiába nyalod az ICA seggét attol még csak 1 felejthető törtrész leszel...

Ha mégegyszer megvádolsz te köcsög rosszabra fordulnak a dolgaid....

u.i. Bocs mindenkitől de kurvára felbaszot...