Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

phalanx
írj a plaync-re

GamerAdams007
majd képeslapot küldenek <#crazya>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

VipJoco
Annyi az egészben a poén, hogy levelet se kapott!!!

Sámán
Az utóbbi idõben árulni se ültél be botból???
Pl Giranban sem nagyon vannak akik sétából makróznak már... <#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

Gordis2k
Mit ír a levél???

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

FragStaR
Ehh lol ez ugyanaz itt a godard -i goddard2.avi

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

FragStaR

Padidiver
Részvétem de ha télleg nem botoztál akkor?
Egyébként meg srácok arra gondolok, hogy amíg nincs bent a leader vagy fang vagy anilee addig elég esélytelen ezt a dolgot összehozni....egyszerûen lehetetlen hogy az emberek befogják a szájukat,stb aztán meg jön hogy ennyi partyval õk így nem mennek be szóval elég necces.<#boxer>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

xt198
lol:/

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

TruBy
Your account has been blocked, and is not playable.
Ennyit errõl!!!!!!!!
Olyan ideges vagyok hogy majd fel robbanok! Már 3-om hónapja mióta visszajöttünk soha nem botoztam, felhúztam a karimat magas szintre, 1 hétig nem volt befizetve az accom, majd mikor befizettem megvettem egy soulbowot, majd kiültem árulni, és lám, semmi levél semmit nem kaptam, csak annyit, hogy nem birtam ma belépni...és emnyit errõl! bye-bye sracok

Ahh, ez qrva nagy vid^^

WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Gordis2k
? Kiváncsian várom én is?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Szekijoe
miért is?

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

phalanx
bõvebben? <#nemtudom>

Padidiver
Én már sejtem miért nem tud ica néha raidelni amikor lenne rá esély...<#boxer><#boxer>

FragStaR
Aden Siege Gyors FTP rõõ a népnek 2007.03.25-AdenSiege

FragStaR

Tufa
játékosra

Malariat és a cholerat a mobok magukra rakják vagy ránk? Hogy kellene mûködnie?

pharao
Az account gazdája lusta volt megnézni a freemail címét, így az imént derült ki, hogy itt szopatta a fejem... azért köszi

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

GamerAdams007
milyen ruha ez?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

FragStaR
Az új bónuszruha MeoH -n
kep1
kep2

2k mdef (majdnem)

FragStaR
voltak meg paran így szolhattal volna es akkor össze lehettet volna rakni egy grp ot a maradekbol

FragStaR
bölcs

Nethyrrea
kb az uccsó pillanatban tudtam csak belogolni szóval kérdeztem allychaten aztán mondták hogy thuuléknak kéne bd (közbe pedig már volt nekik egy). szóval javarészt buff nélkül toltam végig a sieget, és magamnak táncoltam mert a partim javarészt halott volt és adenben toporgott 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

FragStaR
Hát te meg mifajta grp ba voltal ? Árulás !!! <#hehe>

Nethyrrea
nekem nem volt zoomhackem, úgyhogy nemfértbele az összes malac a képbe, csak ennyire 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Az emailban új jelszót küldtek, amit kis-nagy betûkre figyelve kell beírni. Ez után kéri az új jelszót.

pharao
3200-3300 FT ha euróban fizetsz. Akik már sokadik éve tolják offon azok dollárba fizetik, nekik asszem csak valami 2900 Kb.

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
Hali! Valaki tudna segíteni? Account gondok...
Van egy PlayNC acount, aminek megvan a felhassz.-a és a biztonsági kérdés válasza is, ezeket megadom majd kiírja, hogy a jelszó sikeressen törölve lett és hogy küldtek e-mail-t, amiben ez áll: A jelszó sikeressen megváltozott (javítsatok ki ha tévednék). Majd visszaküld a log in képernyõre. Beírom az accot már az általam kitalált jelszóval és valami piros blabla szöveget ír ki, hogy szar a jelszó. Mit csesztem el? Talán van valami értékes az e-mail-ban? (Nem az enyém az acc, ezért vagyok ilyen tudatlan...). Helppet elõre kössz
BB<#integet2>

sziasztok
eddig free szerveren játszottam, viszonylag alacsony rate-eket kerestem, de elég nehéz élvezni a játékot ha a legtöbben 275 dollárért megveszik a +15ös miracolt +10es dc robe-al meg +10es tateossian settel 😊 most szeretnék játszani eredeti szerveren. csak az érdekelne mennyibe kerül havonta. a választ elõre is köszönöm.

Lol, einherjar mindig is csicska volt sztem😊
bat azert nagyobb egyeniseg, mindig a sajat feje utan ment.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Adent hogyhogy eladtátok 6kkk-ért? o.O

Jah de eniherjar vagy mi a franc a neve mindig mondja hogy batman ugy táncolt akkor ahogy õ akarta 😄 hát Franzon syndicate nagyjából egyenlõ exilel ugy hogy midennki velük van kivéve az én allym 😄 lefaps ugye allyba velünk 😊 Valaki azt motna hogy gondolkozik rajta hogy átjöjjön franzra 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

Az egyik oldalt eltalaltad(exile), a masik oldal sose a syndicate volt. Egykor ugyan tagja volt a syndicate az anti-exile oldalnak(meg bat leadersege alatt), de akkoris csak a leggyengebb lancszem voltak a tri-allyban.
En az unforgivenben vagyok, IA ally, mely tagja az anti-exile koalicionak(IA+TT+amaranth+vendetta).
Azt tudtad hogy anno teonon a lefap(eniherjar)-IA meg RM(bat)-syndicate ugyan azon az oldalon harcoltak? Azt most meg olik egymast franzon, hehe😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Na jo ujrafogalmazom mert elég vicces lett az eleje 😄 SZoval csak néhány klárol halottam teonon 😊

Csak néhány klánról haottam teonrol ... meikbe vagy ? exil vagy jo kis syndicate 😄 ?

FragStaR
Csak mert jól néz ki

Az mar egesz sok. Talan tul sok is, sztem idealis a 100-vs-100 lenne, es akkor talan nem is lagolna annyira. Mi 450+an szoktunk lenni, 1 CC mindig full. Na meg ott van meg az nmy is.

Akhi
nha hat gratula mindenkinek ezert mar megerte xpzni<#integet2>

xt198
gratu nektek, ica-nak 😛
rég láttam már ennyi embert egy siegen. talán utoljára amikor megvédtük girant, aztán mentünk antharast ölni (elõször) ic-vel, meg pár soással

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Padidiver
egy vesszõ kimaradt az erre csak ennyit után:X

Padidiver
Catalyst.justgotowned.com!
Erre csak ennyit én végig frapsoltam az egészet lett egy pár giga majd meglátjuk hogy mit lehet használni belõle.

Gordis2k
198 an voltunk + a sallang ti hányan szoktatok lenni?

Hehe, nalunk 9x kevesebb hog cannon, es 9x tobb ember szokott lenni(sajnos).

Gordis2k
Na akkor csak, hogy átérezd itt egy jo kis képgyüjtemény😊

Ez nem volt akármi bakker😊 több mint tíz siege golem😊

Van ingame videom is😊 majd berakom.

Szekijoe
Gratulaaaa! (Sajna én bealudtam a fiammal<#vigyor5>)

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Gordis2k
Pontosan emléxem😊

Lianli: Grats
Blesssoul: THX
Lianli: We dont come back to hard to win
Blesssoul: No chance for u.
Lianli: The NovaVita dont win today agains Catalist.
Blesssoul: What u mean.
Lianli: My clan is stronger than urs.
Blesssoul: Yes i see looser.
Lianli: U fear to come with only NovaVita
Blesssoul: I see u cant loose lianli....

ZsuzS
valaki emlékszik mit irt Porthiosnak Lianli? nem hallottam és érdekelne

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Gordis2k
Hát azt hiszem a TOTÁLIS DESTRUKCIO jelzõ épp megfelel!!

Gludio
Dion
Giran
Inadril
Oren
Aden

Ezeket a várakat foglaltuk el lol😊

Õsi elenségünk megalázva oldalgot el és nem is probált visszavágni😊