Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Pl Giranban sem nagyon vannak akik sétából makróznak már... <#nemtudom>#nemtudom>
FeketeVipera 77 SS
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Egyébként meg srácok arra gondolok, hogy amíg nincs bent a leader vagy fang vagy anilee addig elég esélytelen ezt a dolgot összehozni....egyszerûen lehetetlen hogy az emberek befogják a szájukat,stb aztán meg jön hogy ennyi partyval õk így nem mennek be szóval elég necces.<#boxer>#boxer>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Ennyit errõl!!!!!!!!
Olyan ideges vagyok hogy majd fel robbanok! Már 3-om hónapja mióta visszajöttünk soha nem botoztam, felhúztam a karimat magas szintre, 1 hétig nem volt befizetve az accom, majd mikor befizettem megvettem egy soulbowot, majd kiültem árulni, és lám, semmi levél semmit nem kaptam, csak annyit, hogy nem birtam ma belépni...és emnyit errõl! bye-bye sracok
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Van egy PlayNC acount, aminek megvan a felhassz.-a és a biztonsági kérdés válasza is, ezeket megadom majd kiírja, hogy a jelszó sikeressen törölve lett és hogy küldtek e-mail-t, amiben ez áll: A jelszó sikeressen megváltozott (javítsatok ki ha tévednék). Majd visszaküld a log in képernyõre. Beírom az accot már az általam kitalált jelszóval és valami piros blabla szöveget ír ki, hogy szar a jelszó. Mit csesztem el? Talán van valami értékes az e-mail-ban? (Nem az enyém az acc, ezért vagyok ilyen tudatlan...). Helppet elõre kössz
BB<#integet2>#integet2>
eddig free szerveren játszottam, viszonylag alacsony rate-eket kerestem, de elég nehéz élvezni a játékot ha a legtöbben 275 dollárért megveszik a +15ös miracolt +10es dc robe-al meg +10es tateossian settel 😊 most szeretnék játszani eredeti szerveren. csak az érdekelne mennyibe kerül havonta. a választ elõre is köszönöm.
bat azert nagyobb egyeniseg, mindig a sajat feje utan ment.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Excal1bur Leader of Sleepers
En az unforgivenben vagyok, IA ally, mely tagja az anti-exile koalicionak(IA+TT+amaranth+vendetta).
Azt tudtad hogy anno teonon a lefap(eniherjar)-IA meg RM(bat)-syndicate ugyan azon az oldalon harcoltak? Azt most meg olik egymast franzon, hehe😄
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
rég láttam már ennyi embert egy siegen. talán utoljára amikor megvédtük girant, aztán mentünk antharast ölni (elõször) ic-vel, meg pár soással
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Erre csak ennyit én végig frapsoltam az egészet lett egy pár giga majd meglátjuk hogy mit lehet használni belõle.
Ez nem volt akármi bakker😊 több mint tíz siege golem😊
Van ingame videom is😊 majd berakom.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Lianli: Grats
Blesssoul: THX
Lianli: We dont come back to hard to win
Blesssoul: No chance for u.
Lianli: The NovaVita dont win today agains Catalist.
Blesssoul: What u mean.
Lianli: My clan is stronger than urs.
Blesssoul: Yes i see looser.
Lianli: U fear to come with only NovaVita
Blesssoul: I see u cant loose lianli....
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Gludio
Dion
Giran
Inadril
Oren
Aden
Ezeket a várakat foglaltuk el lol😊
Õsi elenségünk megalázva oldalgot el és nem is probált visszavágni😊