A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanca
    Najo, erre meg valaszolok, aztan a tovabbiakban nem szeretnek veled tobbe kommunikalni.
    Szal igen tragarul irtam a dolgokat, mivel neten ennyire meg soha senki nem idegesitett fel mint te Ferro, pedig jo ideje nyomom mar.
    1, en is ugy terveztem hogy semmi se zavarjon, es nagyjabol sikerult is mivel a raid 6kor kezdodot es egeszen 12 utanig is a gepnel voltam. Ez 6 ora, ami nem keves.
    2, igen azt irtam hogy semmikepp sem megyek emberek sziketere, minek menjunk oda, ha helyben is tudunk csatazni. Ekkor elkezdodott a 'csata' azaz a pure pk-zas(az hogy a csapat tobbsege eselytelen embereket tamadott be), ezt en nem akartam, nem birtam csinalni(azzal nincs semmi bajom hogy mas csinalta). Ezert irtom hogy akkormar inkabb az emberekhez menjunk, ahol en is tudok olyanokat gyilkolaszni, akikhez megfelelo a lelkiismeretem(ok is benne vannak a dologba)
    'Ja es utanna szimplan azt hazudod, hogy nem mondtad'
    Na ez a legdurvabb. Meg jo hogy most keltem, es tegnap korabb mentem aludni, mer ha tegnap valaszolok erre akkor lehet hogy sg bann lett volna.
    En 1 szoval se mondtam tegnap hogy nem mondtam hogy nem akarok az emberek szigetere menni. Azt mondtam hogy megis menjunk oda. Megvaltozott a velemenyem, ennyi.
    3, Amikor ment a fair csata en mindent megtettem hogy mi 'nyerjunk' es hogy segitsek. En nem pk-zni mentem, hanem hogy azokat oljem akik ranktamadnak. Meg is haltam persze a lvl 40+ ilyasztol, meg utana piros lettem.
    Azt irtam hogy nekem ahhoz nincs kozom hogy 1 lvl 40+ kari felelesztett ujra es ujra, es te hagytad. Ha ennyi eszed van en mit csinaljak.
    4, Igen az az en 'hibam' hogy a velem egyforman erosekkel, meg az nalam erosebbekel szeretek kuzdeni, es az eselytelen harcokba(mikor tul gyenge az ellen) nem megyek bele.
    A masik meg hogy amikor tenyleges, fair kuzdelem volt akkor tobbet oltem nmy-bol, meg tobb dmg-t osztottam.
    4.5, 'es foleg ne mond mar, hogy etiktlan amit mi csinaltunk, mivel te is benne voltal.'
    Tegnap idegessegemben mondtam ra hogy etikatlan, es mivel tobbiek is csinaltak rajtad kivul, lehet hogy kozvetve megbantottam oket, ezuton is elnezest kerek toluk.
    Reszemrol en meg egyaltalan nem voltam benne. Nem oltem nalamnal gyengebb 'ellent'(vedtelent), tuleroben. En a war-ban voltam benne, ami fair volt, es abban benne is akartam lenni.
    5, Vegezetul azt hogy en kivel rugtam ossze a port ezelott es ezutan ahhoz neked semmi, de semmi kozod.
    (a szamozasok a bekezdesekre vonatkoznak)