88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gorii
    a masik aki nemjut be az 3 hetig var ? vagymi
  • yal
    vagy ha csinalnal is a jatekosoknak semmi ertelmes cucca sem lenne
  • Sanca
    Koszi szepen.
  • Gorii
    lvl2 es klant nem csinalsz 1 honap alatt
  • Sáska
    Én amúgy még mindig kitartok azon véleményem mellett, hogy NAOB-on egy klán-t kéne csinálni, hiszen:
    1. úgyis csak 1 hónapig lesz ingyenes, utána aki nem fizet elő az lemorzsolódik.
    2. Ha esetleg igen táposak vagyunk, s a klán már magas szinten van (mondjuk lvl3), oda már olyan 20-25 player kell, amit nem tudunk összehozni, ha 3-4 klán van.
  • Gugger
    ORK-nak lehet lénye?
  • Sonic13
    Egyik gyógyítónak sincs lénye csak a wizardoknak!
  • Sáska
    Reonel, szerintem meg maradjál törpe. Én úgy vettem észre, hogy lvl 25 környékén tudnál úgyis jó fegyvert csinálni. Megfigyeltem, hogy pl. a csontik Gludiótol nyugatra elég jó dobják az iron-t, a turek orkok meg a szenet dobálják nagy %-ban. Pont ezek a helyek, ahol jól lehet tápolni s xp-zni. Nem véletlen.
  • Valen
    hidd el, a UT2004-el nem vesztettél semmit :))

A Far Cry meg 8 óra alatt végigvihető aztán annyi (nagyon szép, meg hangulatos, meg minden, de 1x bőven elég végigvinni :)
  • Sanca
    Najo, erre meg valaszolok, aztan a tovabbiakban nem szeretnek veled tobbe kommunikalni.
    Szal igen tragarul irtam a dolgokat, mivel neten ennyire meg soha senki nem idegesitett fel mint te Ferro, pedig jo ideje nyomom mar.
    1, en is ugy terveztem hogy semmi se zavarjon, es nagyjabol sikerult is mivel a raid 6kor kezdodot es egeszen 12 utanig is a gepnel voltam. Ez 6 ora, ami nem keves.
    2, igen azt irtam hogy semmikepp sem megyek emberek sziketere, minek menjunk oda, ha helyben is tudunk csatazni. Ekkor elkezdodott a 'csata' azaz a pure pk-zas(az hogy a csapat tobbsege eselytelen embereket tamadott be), ezt en nem akartam, nem birtam csinalni(azzal nincs semmi bajom hogy mas csinalta). Ezert irtom hogy akkormar inkabb az emberekhez menjunk, ahol en is tudok olyanokat gyilkolaszni, akikhez megfelelo a lelkiismeretem(ok is benne vannak a dologba)
    'Ja es utanna szimplan azt hazudod, hogy nem mondtad'
    Na ez a legdurvabb. Meg jo hogy most keltem, es tegnap korabb mentem aludni, mer ha tegnap valaszolok erre akkor lehet hogy sg bann lett volna.
    En 1 szoval se mondtam tegnap hogy nem mondtam hogy nem akarok az emberek szigetere menni. Azt mondtam hogy megis menjunk oda. Megvaltozott a velemenyem, ennyi.
    3, Amikor ment a fair csata en mindent megtettem hogy mi 'nyerjunk' es hogy segitsek. En nem pk-zni mentem, hanem hogy azokat oljem akik ranktamadnak. Meg is haltam persze a lvl 40+ ilyasztol, meg utana piros lettem.
    Azt irtam hogy nekem ahhoz nincs kozom hogy 1 lvl 40+ kari felelesztett ujra es ujra, es te hagytad. Ha ennyi eszed van en mit csinaljak.
    4, Igen az az en 'hibam' hogy a velem egyforman erosekkel, meg az nalam erosebbekel szeretek kuzdeni, es az eselytelen harcokba(mikor tul gyenge az ellen) nem megyek bele.
    A masik meg hogy amikor tenyleges, fair kuzdelem volt akkor tobbet oltem nmy-bol, meg tobb dmg-t osztottam.
    4.5, 'es foleg ne mond mar, hogy etiktlan amit mi csinaltunk, mivel te is benne voltal.'
    Tegnap idegessegemben mondtam ra hogy etikatlan, es mivel tobbiek is csinaltak rajtad kivul, lehet hogy kozvetve megbantottam oket, ezuton is elnezest kerek toluk.
    Reszemrol en meg egyaltalan nem voltam benne. Nem oltem nalamnal gyengebb 'ellent'(vedtelent), tuleroben. En a war-ban voltam benne, ami fair volt, es abban benne is akartam lenni.
    5, Vegezetul azt hogy en kivel rugtam ossze a port ezelott es ezutan ahhoz neked semmi, de semmi kozod.
    (a szamozasok a bekezdesekre vonatkoznak)
  • Gugger
    CB most kipróbáltam a ORK Mage-et, de nem tom mennyire lesz jó késöbb, neked mi a véleményed ?! Az elején nagyon gyengusz :( És a varik sem sikerülnek mindig ez elég gáz :( Szal ???
  • Sonic13
    Bazz...én most vettem észre, hogy kb. egy hónapja semmi mással nem játszok, csak a Lineage-el :D
    Pedig itt van a FarCry meg az UT2004 és még csak fel se telepítettem! :D
  • Sáska
    na igen, de a human mage-nek nem lehet semmilyen lénye, ha jól tudom. Viszont én szeretnék unikornist, vagy pumát:DDD
    Viszont a human a leghatékonyabb gyógyító.
  • Valen
    akkor egy script, nekem8, de jó hogy van, mert még a japó bétán 2x is 45 percet vártam a hajóra, míg megjött, aztán meg 10-10 percet hogy végre elinduljon :))
  • Gugger
    "királynőt" :D
  • Valen
    Mindenkinek :

A kaszt/faj eldöntéséhez táblázatba foglaltam az aláírásomban szereplő web oldalmon a kezdő értékeket, elég sokat számít :))

Ha gyorsan akarsz menekülni akkor Elf/DE, ha erős akarsz lenni, akkor ORK, ha a középút akkor Human :))
  • Gorii
    az nem csoka hanem trigger :)
  • Sáska
    minden magyar a 3-as serveren játsszon!!
  • Valen
    Ja, Talking Islandon amikor megjön a hajó, vag egy csóka aki figyeli és mondj ahogy 10 perc az indulásig, aztán meg 5 perc és végül 1 percnél szól, hogy aki menni akar, az most menjen :))

Lehet hogy ez volt a Japón is, de azt nem értettem (japán karakterek miatt :))
  • Gugger
    Ez a Chaos Week, igazából tegnap este csúcsosodott ki! Én is éppen bent voltam mikor az egész ork földet elárasztották az "agro" lények és mindenkit kinyúvasztottak, aztán az összes ork a varosba spónólt, és a város északi kijáratánál spónóltatták pl a hanygya kirájnőt és csapatát, és egyéb igen erős lényeket is! K jó volt amikot kb 100-200 ork rohant neki ezeknek a lényeknek és mikor legyöztük mindenki egyszerre nyomatta a csatakiáltást! Kiba nagy élmény volt!
  • yal
    legyel human cleric
  • Sáska
    DE mage, vagy human mage. Ez itt a kérdés:D. Nem tudom eldönteni.
  • yal
    ez a beszed ferro
    remelem itt tobbet jacchatok magyarokkal, de azert remelem a kulfoldi haverok is odatalalnak a 3.ra
  • Gorii
    en oda megyek ahol a tobbi mobster lesz :)
  • Valen
    Ja legyen a 3. szerver, mert mint lentebb is írta vki, hogy valszeg az van úgy belőve, hogy a nem amcsik nak is jó legyen (kevesebb lag, stb.)
  • Dagobert
    Az lenne poén ha egyszer egy nagy repülő sárkány támadná meg az egyik várost. Tüzet köpne meg miegymás. :)
    Gludio pont jó lenne erre a célra, a sok árusnak annyi lenne :)
    Persze mondjuk bejelentenék előre hogy erre tart, hogy aki nem akar bátran(hülyén:) meghalni az elhúzhassa a csíkot.
  • Ferro_TwL
    Yal a 3-on lesz akkor eldolt en is oda megyek
  • Valen
    csak hogy mindenki ki tudja számolni, hogy kezdéskor mejik a jobb :))
  • Ferro_TwL
    A closed-on ket server volt nem volt sok valasztas. De az Open-e NE menjetek az 1-esre mert szivni fogtok a "too many users" miatt es nehez lesz Belepni.

Valaki pedzegette, hogy talan a 3-asnal is ez lesz, en nem tudom, de az biztos, hogy az 1-es lesz a legtelitettebb. Ha tenyleg ez az ajalnott a nem amerikai jatekosoknak, akkor ugy foleg az europaik is ide mennek es az jo mert eggy idozona, mikor felmesz sokan lesznek es nem lesz "halott" a vilag.

En azt mondom 1-es server SEMMIKEPP, aztan ami tetszik. Csak egy serverbe egyezunk meg es midenki oda menjen es az ne az 1-es legyen.

Ja es a Chaos Week a mind2 serveren ment.
  • Gugger
    Hát mivel ez volt a hivatalos kérés szerintem jó lesz betartani, nehogy megint bann legyen !?! :( Ugyhogy server 3, Vote F1!
  • yal
    ugysem erdekel senkit sem de en is 3. serveren leszek
  • Valen
    Arrgh, szétcsúszott a táblázat :((((, mind1 felteszem a weblapomra txt-ben :))
  • Valen
    Human Fighter - Elven Fighter - Dark Fighter - Orc Fighter - Dwarven Fighter
    INT: 21 23 25 18 20
    STR: 40 36 41 40 39
    CON: 43 36 32 47 45
    MEN: 25 26 26 27 27
    DEX: 30 35 34 26 29
    WIT: 11 14 12 12 10

Human Mystic - Elven Mystic - Dark Mystic - Orc Mystic
    INT: 41 37 44 31
    STR: 22 21 23 27
    CON: 27 25 24 31
    MEN: 39 40 37 42
    DEX: 21 24 23 24
    WIT: 20 23 19 15
  • Dagobert
    Majd szóljál mikor mész be a JOBba, hogy adjam az összes cuccot. Had legyen egy multimilliomos törpénk egy kicsit. :)
  • MaDFoX
    Hat, nem tudom, meg a JOB-on is szorakoztak a GM-ek...
    Egy sracnak 2000a-t dobott egy keltir, a zombik 5-6 fos csapatokba altak Despairban es agrok lettek, forgotten shrine-ben egy hilevel boss lett vmi zold manocska...
  • Dagobert
    Na ez tetszik :)
  • HUNrricane
    Csak a Bartz (1. szerveren) ment a Chaos Week!
  • Sonic13
    LOOOL!
  • Birk@
    hmmm Droprate megnőtt?

With the help of some guildmates, I spent approx. 25 hours farming for and buying the needed components. Most of that was before the prelude patch however. It was much easier afterwards when the drop rates went up and I could setup a store to buy items overnight while I was sleeping.

• MaDFoX
    A chaod weekend az OSSZES szerveren ment. Gyakorlatilag a GM-ek altal eloidezett jelensegek, hitelen megjelent egy hunter gargoyle 25 zombival Giran foteren es campeltek :D meg hasonlok... :D