A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sonic13 #6609 Na elmondom az én tapasztalataimat az assassinnal kapcsolatban.
Én véletlen lettem assassin mivel először palus knight akartam lenni, de a kvesztet nem tudtam vhogy megcsinálni. Aztán úgy döntöttem leszek assassin, mert az is tetszett nagyon.
Nos: ez a kaszt szerintem a legkiszámíthatatlanabb! De ez persze csak akkor, ha rőrrel mész nem pedig íjal.
Volt amikor pl. egy körben (egy teljes élettel) kinyírtam vagy 20 ratman warriort, de volt olyan, hogy a 3-4. után már pihennem kellett!
Mivel a Mortal Blow nem mindig talál és a tőrnek is alapból kicsi a pontossága ezért nagyon kiszámíthatatlan! És mivel light armort kell használni elég könnyen le tudnak sebezni olyan 24-es szintig! Sajna a 24-es szintig nem jutottam el (hála a tegnapi RAID-nek :)) ezért nem tudtam kellően kitapsztalni az assassint, mert ugye ott jönnek a nagyon jó skillek! Bleed, Sting, Boost Evasion, Accuracy...
Szóval nálam az jött le, hogy vmikor űberkemény (ha talál a Mortal), de vmikor gyengusz!
Most csak ennyi jut eszembe.