88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MaDFoX
    lvl10-en mar meghivasokat kaptam eddig is EU pledge-kbe, szoval nem hiszem hogy problemat okozna uj pledge-t talalni, bar sajnalnam... :(
  • MaDFoX
    Az 1. szerver az idealis, DE foglalt lesz soxor sztm (OB-kben tapasztaltabbak, nem fognak megcafolni). Az hogy a 3.-on nem lesznek amerikaiak persze marhasag, de ott lesz a tobbi europai is, szoval nyilvanosan kertek mindenkit hogy aki nem amerikai az probaljon a 3.-on koncentralodni...
    Az 1. szerver backupja a 2. a 3.-e a 4. ilyen egyszeru...
    Ha pedig az EU jatekosok a 3.-on lesznek (mint eddig) akkor nem ertem miert akarnek az 1.-re menni, ha a haverjaim a 3.-on lesznek... :D Max nelkulem szalad az ido tovabb...
  • Sonic13
    Hát, ha partztok és csata közben a hátamögé kerülsz a mobnak akkor nagy valószínűséggel talál sztem.
  • Birk@
    Akkor partyba kell nyomni ott idealis :)
  • Sonic13
  • MaDFoX
    Valen: ha az LCD-d villog, akkor vidd szervizbe... (komolyan mondom) a technologiabol eredendoen nem villog... ...60Hz-n sem (digitalis)...
  • Sonic13
    Tudod az a gond, hogy a Mortal Blow sokkal nagyobb eséllyel talál hatulról!
    Ezért én általában passzív lények ellen mentem mivel agro háta mögé nehéz lenne beállni :)
    Ilyen 20-as szint környékén mindi patkányok ellen mentem, mert azok szinte mind passzivak. Beálltam a háta mögé és a Mortallal kezdtem. Ha agro volt az illető akkor meg íjaztam bele egy párat (vagy 3-4 lövést) aztán megpróbáltam a Mortalt, ha sikerült behalt az illető, ha nem akkor is, csak lassabban :)
  • Birk@
    Mortal blow csak akkor megy ha még nem harcolsz vele?
  • agyhalál
    Ha rálő íjjal, akkor utánna hogy fogja segberakni?
    Nem hiszem hogy a mob utánna még nekiáll pucsítani.
  • Birk@
    LOL Lineage 2 fórum topic
    Lineage II Bugs
    Beetles, crickets and Pinrul Roaders here
    hehe
  • Birk@
    Mert akkor rálősz az íjjász speccel, aztán Mortal Blow és valszínű vége is a csatának :)
  • HUNrricane
    Sorry Chaos Week..
  • yal
    persze
  • Birk@
    hm akkor most valami láma kérdés... Azt nem lehet megcsinálni, hogy rálősz íjjal, utána meg leváltasz tőrre?
  • HUNrricane
    Szerintem az 1-es szerver az ideális. Zárt bétán is csak az 1-es szerveren voltak berakott események. (A legutolsó az asszem valami Caos Week volt.. :)
  • Sonic13
    Na elmondom az én tapasztalataimat az assassinnal kapcsolatban.
    Én véletlen lettem assassin mivel először palus knight akartam lenni, de a kvesztet nem tudtam vhogy megcsinálni. Aztán úgy döntöttem leszek assassin, mert az is tetszett nagyon.
    Nos: ez a kaszt szerintem a legkiszámíthatatlanabb! De ez persze csak akkor, ha rőrrel mész nem pedig íjal.
    Volt amikor pl. egy körben (egy teljes élettel) kinyírtam vagy 20 ratman warriort, de volt olyan, hogy a 3-4. után már pihennem kellett!
    Mivel a Mortal Blow nem mindig talál és a tőrnek is alapból kicsi a pontossága ezért nagyon kiszámíthatatlan! És mivel light armort kell használni elég könnyen le tudnak sebezni olyan 24-es szintig! Sajna a 24-es szintig nem jutottam el (hála a tegnapi RAID-nek :)) ezért nem tudtam kellően kitapsztalni az assassint, mert ugye ott jönnek a nagyon jó skillek! Bleed, Sting, Boost Evasion, Accuracy...
    Szóval nálam az jött le, hogy vmikor űberkemény (ha talál a Mortal), de vmikor gyengusz!
    Most csak ennyi jut eszembe.
  • Valen
    menjunk az 5-ösre :))
  • azirafael
    Legyen mindenki törpe hatalmas lándzsákkal!!!
  • azirafael
    Akkor menjen mindenki a 3 szerverre!!!
  • krob
    Erdekes amit torpirol irtatok....
    Nem mindennel ertek egyet, leirom majd delutan scavengerrel es a spearel kapcsolatos tapasztalataimat, csak most ebed:)
  • Birk@
    jaja ezlesz, csak elég szopacs egy lvl3 klán törpe nélkül
  • Birk@
    és szerinted az usas-ok ezért nem mennek oda? :)
  • pityogo2
    akkor legyél sztem assa, lesz más törpe 8)
  • MaDFoX
    En tuti a 3. szerverre megyek... ...az osszes ismeros EU jatekos (nem beszelve a tavolkeleti harcosokrol :D) ott lesz... ...amugy is azt iranyoztak elo nem usakoknak... :S
  • Birk@
    Bár ha a klán össze tud dobni törpének egy dwarven mace-t, akkor talán leszek, de eléggé felcsigázott ez a assassin :))))
  • Gumbo
    ez van
  • pityogo2
    pont írtam volna befeje, csak csináltam 1 frissitést előbb :)
  • pityogo2
    héééj, ezt én akartam írni...
  • Gumbo
    nah megyek tanulni, hogy holnap játszani tudjak :)
  • Sonic13
    Én törpének inkább a heavy armour + pajzs + egykezes fegyver kombinációt ajánlom.
  • Birk@
    Viszont magas szinten egyszerűen nélkülözhetetlen egy klánba, ráadásul csomó tárgyat tényleg csak ő tud összerakni. De ahhoz cuccokat viszont csak egy klán tudd összeszedni... Kicsit olyan tehát mint a leader, be kell áldoznia magát a playernek. Hát nemtom bennem van-e erő hozzá :)
  • pityogo2
    hát ja... törpe nagyon el eltt szurva...
  • Birk@
    Hát... Aziraf, el kell hogy szomorítsalak törpe szinten sajna; ha a lándzsát választod, akkor lesz ugyan egy fegyvered, ami több ellenfelet is sebez, de ezt max 10%ban fogod kihasználni... Partyban szinte sehogy, ráadásul lasabb fegyver is. Persze lehet úgy is XPzni hogy összegyűjtöd a lényelet, aztán egybe, de iszonyú macerás a dolog. Általában a 4-5 lényből 1-2 mindíg kilóg szögből és nem ütöd őket, így utána még azokat is le kell nyomni... Szal a lándzsa jól néz ki, meg evasion táposabb mint magas pdef, de sajnos rosszabb mint a stun, amit a blunt-hoz kapsz.
    24-ig elvittem a törpét JOB-ban, és íme az összegzés:
    PKhoz sux, lassú. 30. szintig a sweeper csak arra jo hogy pénzed legyen belőle, de arra viszont nagyon; cca 2x annyit szedsz mint más player. De néha qrva idegesítő hogy 5-6. próbálkozásra sikerül csak egy sweeper (szintfüggő, minél nagyobb az eltérés köztetek, annál nehezebb rátenni) Volt már olyan, hogy egy velem 1 szintű lényre 10x-re sikerült... kb 2 perc...
    Ha minden marad ami eddig volt, tuti nem fogsz fegyvert gyártani, mert egyszerűen nem éri meg... Se időben, se ráfordításban. Talán 40. szint felett... :((( Szóval a törpétől pont azt vették el, amiért csinálták. Ezért én tuti nem azzal leszek.
  • HUNrricane
    Én a fégyben szeretek járni! Vakond népeket nem csipem :))-
  • pityogo2
    aki kér lodót, tessék ez a logoműhely címe.
  • HUNrricane
    Ez már nem rajtam múlik. Én szeretném ugyan ezt a klánt összehozni. Az INQVISITORS klánt, amely rettegésben tartja majd újra középföldét..
  • pityogo2
    nem én, Otto csinálta.az Ulead gif Animátor 5.0-val. énis próbálkoztam volna vele, csak nálam nem muxik a porgi 8(
  • Valen
    De lehet hogy megint Elf leszek, csak nem harcos, hanem mage :))

ja az LCD képernyők 2 hátránya:
    1. kevés a fényereje, minden gém (pl. cs, lineage, ut, stb.) ami eddig a CRT-n megfelelő gammát/brightness-t eredményezett, az itt joval kevesebb, nem látni semmit (túl sötét :((
    2. max 75 Hz képfrissítési frekvencia, amelyet már kezdek villogni látni :((, a 60 Hz meg egyenesen öli a szemem :((, ja és nem a legszarabb TFT-m van :)), míg a CRT-n mindig 100 Hz-en nyomtam a gamékat :))
    3. a 17" TFT éles képet csak 1280x1024-es felbontásban produkál. 1024x768-ban kifolyik a szemem annyira el van mosva a kép a képalkotás miatt :((. Ja és nem támogat a TFT, csak 640x480, 800x600, 1024x768, 1280x1024-es felbontásokat :((, tehát el lehet felejteni a 1280x960-at, meg a 1152x864-es felbontásokat :((
  • Gumbo
    mivel csinálod a logód?
  • pityogo2
    most lett megcsinálva, hála a logoműhelynek 8)))