A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Ha jól tévedek:) (bár a láda otlétét én sem értem)

A láda az elvileg a sujkapacitás ikonja de a DC light szerintem nem ad igy fura de lehet minden set bonusz igy jelenik meg, hogy sorbi megnövelte az inventoria kapacitását hogy jol töb cuc férjen bele(méret és nem suly)az szerintem más ikon de az is lehet. Mellesleg a spoill párjának a sweepnek is ez az ikonja ami c1es skill:)

A két kéz meg a Buff bővitő skill. Bővebben mindkető:) :

1.) a horgászásból jövő hal tiketeket nálunk offon(valszeg pár helyen freen is) be lehet váltani inventori bővítésre vagy wh bővítésre söt az eladási és vételi szlotodat is növelheted(egyszere kiülhetsz 5-6 vagy akár több itemmel) ezenkívül a törpe bővitheti még a RECEPT könyvét is!

2.) Alapban 20buff fér rád ami a mai komyol pvp/raid/über xpben már nem elég
    Ezért kitalálták , hogy lehesen bőviteni! Ez a következő képpen müködik:

21 buffslot könyv a blackmarketir of mammonal vehető olcso könyv sac/kb 52+ töol tanilhato a mesterednél.

22 buffslot raidbosokbol esik 60+ osokbol 61+ tol tanulhato kb

23 buffslot a nagy és okos raidbossokból esik (baium, anti,fritenza)75+ on már tanulható is

24 Buffslot olympiai shopban vásárolható 400k tiketért(ez kb egy heróság max 2) 76+/75/noobles kéretik hozzá.

Kb. ennyi.