Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gordis2k
Cataliste kb 1 eve

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

xt198
xD
visszatérve offra :P
kié most sieghardton giran castle?

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

laths
lf valaki,aki most fog felhuzni egy sorcit aq raidhez pm forumon v msnen v ingame.

lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt

Nethyrrea
vegyél még 512 ramot monnyuk.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
nos ha tudsz angolul: "I'd just like to point out that DirectSound has been removed from DirectX with DirectX10 (Vista). Therefore, there is currently no hardware support for any soundcard in Windows Vista.

Creative Labs own the OpenAL engine, which is like OpenGL for audio. They are working on a set of drivers using OpenAL for their X-Fi range of cards and newer, although very few games will work with it. WoW and Halflife2 being 2 which will NOT work with OpenAL.

In a nutsell:
DirectX10 = no hardware acceleration = no 5.1 = no EAX = no dolby = may as well be using onboard sound"

magyarán mikrofos jól keresztbetett a DX10-el mert kvázi semmilyen audio hardvert nemtámogat a vistás DX. ami megoldást a jelenségre írtak, az pedig a következõ (amivel a gyereknek eztán mûködött):ha megkapod az error üzenetet, ne zárd be, inkább indítsd el a klienst mellette mégeccer, és elvileg úgy mûxeni fog.

viszont érdekelne hogy miért használsz vistát, több benne a hiba és a biztonsági rés mint egy szúnyoghálón. szerintem amíg nem válik alapvetõen szükségessé, az XP bõven megteszi.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
egyik klántagnak is volt valami hasfájása vistával és hasonló hibaüzit dobott ki, mindjárt utánanézek mit írtak arra.

Nethyrrea
szerintem fordítva lesz. akik itt vannak, valszeg már kipróbáltak 1-2 free szervert. én is. mégse jövök ide villogni az egyik ultrarates szerveren kreált, szivárványszínben világító +35-ös sword of miraclesemmel mintha énlennék az Überjózsi. mert kitérdekel. az sokkal inkább leköt ha valaki officialról mutat egy legalább +12-es dragonslayert pl. szerinted mégis miért hurrog le mindenki? :D

Sirch
Köszönöm-köszönöm <#banplz>

TruBy
<#taps><#eljen> orai munka 5-os. <#crazya>

GamerAdams007
Te egyáltalán officialon játszol?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

matthew 55
akkor dobja ki amikor a loading képernyõnél tart...

Szóval akkor a gamet kell újra húzni és rendben.

Akkor köszi a helpet! <#vigyor0>

Celebrimbor

Sirch
Ha rendben van a lapozófájlok beállítása (úgy tûnik), akkor valószínû, hogy a program memóriakezelésével van a bibi, amit a reinstall megoldana.
Még esetleg felmerült bennem az a gondolat, hogyha a hibát a login után írja ki, akkor esetleg a szerver küld hibás adatokat a kliensednek (ritkán, de elõfordulhat). Ilyenkor lépj kapcsolatba a GM-ekkel, és kérd a karaktered odébbhelyezését (unstuck).

matthew 55
magyarul: töltsem le újra a gamet, install, update és utána jó lesz?
hát nem tom bár sehogy sem mûkszik szóval megpróbálom, de mekkora az esély rá, hogy utána mûködni fog?

Celebrimbor

Facek
nálam mûködött vistával a game, talán tegyél fel másik hangkártya drivert de 99% h nem ez a hibája :P
Szekijoe
van

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sirch
Vistahoz nem értek.

és nekem ttudsz vmi ajánlani?

Sirch
Akkor egy kliens reinstall ajánlott.

Sirch
Végülis a Catalyst teledobálta sealstone-okkal a Duskot, ahogy sejtettem?

matthew 55
Azt írja
ajánlott: 1150
jelenleg lefoglalt: 2302

Na ilyenkor mit kell tenni? (az elõbbi beállításokat már megtettem...)

Celebrimbor

Van SHn vkinek olyan karija amivel le tud menni katákba?
matthew 55
Ugyan azt írja ki...

Pedig megcsináltam mind2 meghajtóra (D-n van az XP, C-n a game, D-n free space 3 GB, C-n free 10 GB)

Celebrimbor

és ezt kilehet valahogy küszöbölni?

phalanx
ha valami free szerveren játszol, akkor valószínüleg a felülírt system könyvtár lesz a ludas

Hello. nekem is indításkor kihoz egy hibaüzenetet, ez áll benne:

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1811 MHz with 1022MB RAM
Video: RADEON 9200 SE Family (Microsoft Corporation - XDDM) (6606)

Failed to find object 'Class ALAudio.ALAudioSubsystem'

History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Tudna valaki segíteni?

Sirch
A hibaüzenet szerint kevés neki a lapozófájl. Jobbklikk a Sajátgép ikonjára, Tulajdonságok menü, azonbelül a Speciális fülecske, majd a Teljesítményhez tartozó Beállítások gomb. Azonbelül rányomsz a Speciális fülre, majd legalul a Módosítások gombra, és ott beállítod, hogy a "Rendszer kezelje a lapozófájl méretét". Leellenõrzöd, hogy a lapozófájlnak beállított meghajtódon (mondjuk C:\) van elég hely (nem árt a Windows mellé legalább egy giga szabad helyet hagyni), majd nyomsz egy OK-t, és restartolod a géped.

matthew 55
Van egy kis problémám... Amikor megpróbálok beloggolni mindig ezt a hibaüzenetet dobja ki:

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2426 MHz with 767MB RAM
Video: RADEON 9550 (6553)

Insufficient Memory.
Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.

History: FMallocWindows::Malloc <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 -1584211888 FArray <- FArray::Realloc <- 875715338*8 <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture crest.crest_1_268653186 NULL) <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=CharInfoPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Vki pls help!!!!

Celebrimbor

pite
elixir of mental strength

zizi

grocery v. magic shop

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

"plana hogy Ds-manapotit a boltban is kapsz. "

Hol?

phalanx
ezt csak a "hogy mindenkit egyen a franc :)" mondatod miatt raktam be <#vigyor3> nem pedig a képek miatt

daemonervosa
dragonnetwork

DÉENSSUB bameg DÉENSUB

:DDD

Trolling is a art.

Jók voltak azok a képek :D Vmeik priv szerver hirdetésében láttam dual daggert is

Excal1bur Leader of Sleepers

TruBy
Én mondtam, hogy rohogtem...:)

Looooser
I'm not realy be amused....
----
az ember mutatna vmi poént erre még le is hurrogják... elmehettek ti is a...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

phalanx

GamerAdams007
Köszi a bíztatást, ma már nem állok neki, 5.45kor kelek holnap, de délután keményen belehúzok. <#hehe>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

MeoH
Nem sirni, jatszani. Miota esnek a herbek, nukerral low szinten megallas nelkul lehet tolni, plana hogy Ds-manapotit a boltban is kapsz. Tolni kell , szint legyen azt cucc majd csak lesz. Bananszet helyett pedig knowledge kellett volna, a plusz matck miatt. Szoval kockulni kell, az a titok. Ugy hogy hajra.

fuck mmo's..i.,

Looooser
idézet "A nem fizetõs (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekrõl ezekrõl kérdezni felesleges és büntetõpont jár érte."
nos ahogy elnézem a hsz nem voltbenne egy kérdés sem csak képek amiket megmutattam, szvl nincs értelme pattognod....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

GamerAdams007
Kösz, megnézem.

GamerAdams007
Lol látom nagyon nem sikerült értelmezni amit írok... egyáltalán nem "sajnáltatom magam", ha neked úgy tûnt, akkor bocsánat, és amúgy pont arról volt szó, hogy most semmi cucc gondom nincsen, baromi jól megvagyok, épp a Demons Set-re gyûjtök pénzt :) Amúgy meg a Devotion Setrõl csak annyit, hogy azt azért említettem meg, hogy miért nem lenne az jó egész 40ig, mert már nemtom ki azt mondta. Már rég megvan a TOP D, halászattal rohadt jól keresek. A delevel meg csak 1 Orc Raider-es AA farmolási terv volt, de letettem róla egyébként...
Szoval... nemtom kinek mi jött le a commentjeimbõl, de lényeg, hogy egyáltalán nincs most cuccbeli gondom, 25ösön már a fél C-s cuccra megvan a lóvé, és xp is megy, 25bõl holnap 27-28 lesz, mert végre Bsps-re is van pénzem. Nem sajnáltatni jöttem ide magam, ha úgy tûnt akkor bocs.
Sieghardton azért fejeztem be, mert lejárt az accról a lóvé, és perpillanat nem volt rá keret reactiválni, ezenkívül én suliba járok, nem tudom megtenni, hogy hajnali 3kor mennyek siegere majd a késõbbiekben. Na ezért jöttem át Teonra, ahol most jól elvagyok.
Mindenkitõl sorry, akit itt zavartam...

VipJoco
Haver ki van írva valahol, hogy FREE szerver foruma ez itt (sg.hu)?
Nah akkor hurcolkodj el innen ameddig jó kedvemben találsz!

TruBy
XD hat engem ezek a kepek lattan a rohoges fogott el...megette oket a fene

Looooser
hogy mindenkit egyen a franc :)

nem offic szeró c5-c6 vegyítéssel....

pharao
Grat-Grat!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
Mi lenne ha nem itt sajnáltadnád magad fölöslegessen, talán szolhatna valami másrol is ez a fórum... Nem sûrûn irkálok be ide, de ha már lassan 2 oldal szól errõl a cucc, meg delvl meg egyébb gondjaidról, akkor kezd egy kicsit az agyamra menni és lehet, hogy nem vagyok egyedül. Vipi-nek igaza van, SH-n biztos megvolt mindened és még segítettek volna fejlõdni is, pillanatok alatt meglett volna a 40 és azután még nagyobb szintek is, de ha neked 20db 25-ös kari kell, akkor sztem a hiba az ön készülékében van...(a delvl emlegetésével tényleg az az ide benézõ emberek elsõ véleménye, hogy ennek elment az esze <#idiota><#idiota> ) További jó játékot mindenkinek!

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

ÉÉÉÉS végre 58 :P új panther
Mai események : PVP 1 Soul bowos OGD taggal (2szer is) és midn2szer kilépett pvp közben :D

Excal1bur Leader of Sleepers

ZsuzS
cruma mocsár

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Sámán
Csinálj egy summonert, akármilyet! Annak nem kell se fegyi, se cucc, és 40tõl egy pillanat alatt visszajön summon skill és folyamatosan tudsz farmolni ha ez minden vágyad! 1 d-krisóért több mint egy órát gyakhatsz, nagyon hangyányit fejlõdni is fogsz, de nem kell delevelni sem, herbás helyen megállás nélkül gyûjthetsz pl coinokat. Elven wizardodból akár elemental summoner is lehet -ha állandóan ilyen cucc bajaid vannak tudom javasolni! <#crazya><#vigyor5>
Csak úgy mellékesen megjegyzem hogy amikor 2 karid is full klán armorral volt támogatva és fegyit is kaptál, te akkor sem voltál hajlandó játszani velük... <#buck><#idiota>

FeketeVipera 77 SS

GamerAdams007
2 lövés 46 MP, Devotionnel ugy 500 körül vok MaxMP-bõl, szal ugy 10-12 mob, hogyha nem esik herb, és úgy 3-5 perc amig feltoltodik. De mostmar nem erdekes, megvan az Elven Mithril Set, úgyhogy most megy am rendesen Abandoned Camp-ben ologetek 25-ösön. Valaki tud esetleg jobb XP helyet?