Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
visszatérve offra :P
kié most sieghardton giran castle?
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Creative Labs own the OpenAL engine, which is like OpenGL for audio. They are working on a set of drivers using OpenAL for their X-Fi range of cards and newer, although very few games will work with it. WoW and Halflife2 being 2 which will NOT work with OpenAL.
In a nutsell:
DirectX10 = no hardware acceleration = no 5.1 = no EAX = no dolby = may as well be using onboard sound"
magyarán mikrofos jól keresztbetett a DX10-el mert kvázi semmilyen audio hardvert nemtámogat a vistás DX. ami megoldást a jelenségre írtak, az pedig a következõ (amivel a gyereknek eztán mûködött):ha megkapod az error üzenetet, ne zárd be, inkább indítsd el a klienst mellette mégeccer, és elvileg úgy mûxeni fog.
viszont érdekelne hogy miért használsz vistát, több benne a hiba és a biztonsági rés mint egy szúnyoghálón. szerintem amíg nem válik alapvetõen szükségessé, az XP bõven megteszi.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Szóval akkor a gamet kell újra húzni és rendben.
Akkor köszi a helpet! <#vigyor0>#vigyor0>
Celebrimbor
Még esetleg felmerült bennem az a gondolat, hogyha a hibát a login után írja ki, akkor esetleg a szerver küld hibás adatokat a kliensednek (ritkán, de elõfordulhat). Ilyenkor lépj kapcsolatba a GM-ekkel, és kérd a karaktered odébbhelyezését (unstuck).
hát nem tom bár sehogy sem mûkszik szóval megpróbálom, de mekkora az esély rá, hogy utána mûködni fog?
Celebrimbor
ajánlott: 1150
jelenleg lefoglalt: 2302
Na ilyenkor mit kell tenni? (az elõbbi beállításokat már megtettem...)
Celebrimbor
Pedig megcsináltam mind2 meghajtóra (D-n van az XP, C-n a game, D-n free space 3 GB, C-n free 10 GB)
Celebrimbor
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 1811 MHz with 1022MB RAM
Video: RADEON 9200 SE Family (Microsoft Corporation - XDDM) (6606)
Failed to find object 'Class ALAudio.ALAudioSubsystem'
History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine
Tudna valaki segíteni?
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2426 MHz with 767MB RAM
Video: RADEON 9550 (6553)
Insufficient Memory.
Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.
History: FMallocWindows::Malloc <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 -1584211888 FArray <- FArray::Realloc <- 875715338*8 <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture crest.crest_1_268653186 NULL) <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=CharInfoPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
Vki pls help!!!!
Celebrimbor
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Hol?
Excal1bur Leader of Sleepers
----
az ember mutatna vmi poént erre még le is hurrogják... elmehettek ti is a...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
fuck mmo's..i.,
nos ahogy elnézem a hsz nem voltbenne egy kérdés sem csak képek amiket megmutattam, szvl nincs értelme pattognod....
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Szoval... nemtom kinek mi jött le a commentjeimbõl, de lényeg, hogy egyáltalán nincs most cuccbeli gondom, 25ösön már a fél C-s cuccra megvan a lóvé, és xp is megy, 25bõl holnap 27-28 lesz, mert végre Bsps-re is van pénzem. Nem sajnáltatni jöttem ide magam, ha úgy tûnt akkor bocs.
Sieghardton azért fejeztem be, mert lejárt az accról a lóvé, és perpillanat nem volt rá keret reactiválni, ezenkívül én suliba járok, nem tudom megtenni, hogy hajnali 3kor mennyek siegere majd a késõbbiekben. Na ezért jöttem át Teonra, ahol most jól elvagyok.
Mindenkitõl sorry, akit itt zavartam...
Nah akkor hurcolkodj el innen ameddig jó kedvemben találsz!
nem offic szeró c5-c6 vegyítéssel....
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Mai események : PVP 1 Soul bowos OGD taggal (2szer is) és midn2szer kilépett pvp közben :D
Excal1bur Leader of Sleepers
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Csak úgy mellékesen megjegyzem hogy amikor 2 karid is full klán armorral volt támogatva és fegyit is kaptál, te akkor sem voltál hajlandó játszani velük... <#buck>#buck><#idiota>#idiota>
FeketeVipera 77 SS