A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ugye viccelsz?
Még a Kiskölyök(nem sértés) is tudja hogy a bufferek(EE,SE,PPR) mind rendelkeznek Disrupt Undead amivel hajszálpontosan ugy ölnek mind a nukerek és még fegyoval is igen faszán kalapálnak!
Egy gyorstalpalo belefér egye fene:
Prophet(claric)
Elkészited a karit 16-22 perc a 7 es szint gremlineken és keltireken(ez azlrt kel mert igy lesz spd szinted 1varázslathoz tobre nem)
itt még nuker a kari lvl10 ig mint a gép a potit dobo 6-7 orkokon! max 45perc! 10 en sejana kell időt szakitani egy questre ez c5 os nem fogom kinézni a nevét 2000bsps 100hp poti és egy mid non grade fegyo(mindenki lvl10 en kapja)! faszák vagyunk nuker viszonylag jo vegyo ss nélkul farmolunk potis mobokat 2-2,5 orát(Werewolf Hunter (10),Orc Fighter (10),Kaboo Orc Fighter (10))
az utolsóhoz fel kell használni a noobe tokent mert az Elveneknél van csak azért fontos mert 1/123 ban dob 8000et érő ruhát és tuti esik min2 de van hogy 4. Az ork fighter helyben van és dobja a midgrade 15(7kbolt) fegyot 1/300ba 2,5 ora alat 93% esélyed van a dropra. Ok megvan a 15!!
Tanulunk maxos wind atakot éésss talking északi részén pokfarmolás fix 1 lövés!! mese +ban van a lové 15-20 ra igy is a sok manaülés miatt 4-5 óra de drop lové van dögivel.(végig fullbufban toljuk ezt ne felejtsuk el ezért kellet a 15) oké laza sétagalop itt lehet aludni de nem kell ha kocka vagy.
Kasztválto 4-6k adena 20-25 perc. Csúcs. Nem is vacakolunk felkapjuk az isteni kurvajó high-mid d-s ajándék fegyoninkat és kirohanunk gludintol balra lizardozni! (Félhpsok ezért halnak mind a szar ez keveseb xpnek tunik de valojában 1,7x több xp/hit!!!) mi mégsem ezért vagyunk itt, hanem miért? Mert minden átkozot lövésünkbe belehael egy mob és ugyanakora esélyel dobja a potit igy hit/poti arány akkora, hogy fulbuff és ful mana 90%ban. Remek a nukunk alacsony de L" ben az alacsony varázslat % bonuszt kap zold kék mobon! Adig öljülk a 20-24 es lizardokat amig nem leszunk 26 osak nem vicc ez mindösze 6-7 ora!
Televagyunk zsetonnal hurrá mert a lizardok uye halnak mint a sz.... igy drop van szépen. Ok akkor dbsps amenyink van anyit veszunk meg ilyenkor van kb 8-10 d-s fegyverünk! Itt oriási előny ha szerzunk szponzort egy nagy klánnál cseréba a 250-400 repupontért de most nem teszuk nehogy megovjatok...)
27-34ig sétagalop eddig tart ki a fegyonk kb a d-s hihetetlen de ez nem tart tovább mint 10 ora tiszta játék lehet 2 nap 5 óra!
A modszert sem titkolom el:):)
első halotunk( a 25+ a holly weapon miat kellet ami 30%! +dmg varázslatra is huhuuu) Specter 26 os egy baj van agro de hát ez nem nagy baj vigyázunk mi! először is itt ő fixen 1 lövés az distruptorral vagy max 2-3 ss nélküli ütés hurrá! nem is kiméljuk 30 ig! 4-5 ora és kb 2000-2500 mob ami azért fontos mert ugye 1/2300ban dobja a ds vazsi fegyot(3 félét tehat 3xos esély számoljunk)!! nekem kidobta 2 hete mikor huztam tikimikit nem tudom mindenki bemákolja e... de 2 re is van esély. Amiket eddig ajánlotam mobokat szarják a matit! ez is fontos lesz!
Oké 30on vagyunk tanultunk skileket hurrá izomvagyunk lásuk a janib mobokat.
28-29 es neerek jonnek:) hurrá rafinált szarháziak de szorják a potit ezerrel! És bár nevetséges 1/20000 de 500k+ os d-s fegyo!
5-6 ora farmolás ha alutál is még 3 nap se:) eddig. (de ugya rolam volt szó röhögve játszok 18-20orát akár) de mondjuk más aludt 3 nap.
34 ig el tudunk meni itt már ülünk többet kicsit nyögvenyelős is de azért jó! Megvan a szint a 35 néha belefér de általában a sors nem kegyes és eltünik a 15 d-s fegyo nembaj! Kivéve ha nem lett lovénk mert über balfaszok voltunk és nem eset semmi... ajaj mi lesz itt. Semmi mert hála interludnak tudunk bérelni nem tul jo fegyot de 0 ra kijövünk és haladni lehet vele!!
Innen tényleg a hányás rész jön sajan mert 8ora ghoul ölés... és 4 ora hangman tree ölés!
Ha a leges leges legroszab aligdropos hányás nehéz esetet nézük akkor ennyi ha ismersz minden tükköt! És nem vettem figyelembe, hogy rohogve szponzorálnak, és hogy milliok esnek az eventből egy kis kari 3 ora alatt 350itemet ut ki/nap és 5-8k ért veszik mindenhol 3 ora eventezés=minimum top d-grade!
A kasztválto kb 50k mert szarásig adja a scrolokat ajándékba még marad is!
Remélem segítettem! És ez a legroszabb eshetőség! Valójában 5x könnyebb föleg egy miliárdokat hozo event alatt röhögve top c grade!
JA a prophet a legnehezebb! Mert az EE hollyweapon+1,5 jobb manareg az SE meg self mpower és iszonyat (itn m atac)