Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TruBy
Otthon ne felejtsd a tajkártyádat...<#eljen><#eplus2>

de gonoszak vagytok <#vigyor2><#hehe><#crazya><#vigyor1><#nevetes1>

The Life is a Game. Yust play it!

Gordis2k
JAAA az ugy jó megvan már a nagy csapat? Sokat kel várni minden nap leõlik sajna sok itt a 60+ os kari.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

egyedül biztos nem fog menni többen is megyünk majd :)

Gordis2k
NEM jo csak DVD abbol is csak a 4,47GBos jo es Erton márkájú. Ha offon leszolozod valakaszt megkapod az igazgatoi széket ncsofttól.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Akhi
neee sirok:DD na ez a Rohoges most jol esett:D

Akhi
Cd re is jo ha ra fer,Ha valakas-t megolod kapsz egy nyakit,xp-t par elf csajt es 2 d elf utcalanyt aszem enyi ja meg buszke lehetsz magadra hogy TE egyedul Gcsabi le olted Valakast!

Sirch
Ha megölöd Valakast, akkor postai utánvétellel sok gratuláció mellett kapsz az NcSofttól egy ajándék DVD-t, a szerveren eltöltött legszebb pillanataidat tartalmazó visszajátszásokkal.

Ja meg még azt akarom kérdezni, hogy ha megölöm Valakast akkor mit kapok vagy mit kap a party?

Az nem jó ha a filmeket CD-re írom ki nem pedig DVD-re?

Akhi
Ezt ertem Chari,De pl lehetnek keretek 2 armor set 2 fegyo nemi adena es igy vissza , es arrol is volt szo hogy egyszer lehet csak menni masik serverol nem percenkenk. Mind 1 mint ahogy az egesz lajnedzs tarsadalomban van Mindent a gazdagoknak semmit a szegenyeknek Hajra gazdag kiscsavok alapon! Hat barhogy is lesz remelem mashogy:P akkor en huzok teon vagy franzra emberi idoben siege stb.

ZsuzS
Ja de az sem lenne jó,ha egy olcsóbb szerverõl ,,lizingelnél,, egy új fegyót :D

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

ZsuzS
Én most is tudok nappal játszani :D

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

ZsuzS
Ilyenkor kell neki magyarul irni valamit rögtön eltûnik :)

Endaer

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Akhi
Fel szeretnem huzni a bishopot 52 re szal holnap es hetvegen lvl45 Bishop lf group

:)
Nekem soha ne segíts:PP

Mini Army Commander

GamerAdams007
<#idiota>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Akhi
l2r fajlt ki irod DvD re 2.4 x sebbesegel Neroval aztan otthoni dvd lejatszoba megtudod nezni

GamerAdams007
Most írták elõtted... amikor elindítod a game-et, de még nem jelentkezel be, akkor ott a jobb-alsó menübe van 1 replay gomb. Na azt megnyomod, kiválasztod a listából a videód, majd OK-t vagy Play-t vagy nemtom mit nyomsz, aztán lejátsza. Nem kell átírni avi-ra, és nem is mûködik úgy...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Hogy lehet megnézni a videókat mert már próbáltam átírni az "l2r"-t átírni "avi"-ra de nem tudja lejátszani társítani vindows media player-re de nem bírja lejátszani:(!!! hogy lehetne megoldani?

Sámán
Amikor beloggolsz van egy olyan h replay -ott próbáld <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

OK már megtaláltam már csak azzal szenvedek hogy nem tom lejátszani a készített videókat

GamerAdams007
ALT+C és ott megtalálod.

Akhi
ja bocs el is felejtetem a sok anyuci kedencet soory nem szoltam

Az stimm hogy van 1 olyan kamera vagy milyen gomb, De hol van az a gomb???

Sámán
Gondolom Sieghardton sem a két kezével farmolta össze a cuccait aki át akar menni. Mit számít még pár száz dolcsi hogy ott is egybõl übercuccai legyenek?! <#buck><#crazya><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Hja csak bedonatel pár milliárdot és már kész is.
Én is gondoltam arra, hogy átviszek párszáz millát teonra, addig amíg viszonylag van értéke a sieghardt-i adenának...

Akhi
Ennek tokre semmi ertelme nem lesz ott al majd a skac 80/80/80 karijaval tok meztelenul... Ertelem? = 0

Endaer
slacker :)

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

phalanx
az egy idióta, üsd ahol éred <#gonosz1>

Gordis2k
" hátig nem volt herojok szét aláztuk õket..

Imádom ezt a srácot mindig kiállt harcolni és soha nem bsoezott mint a nagy átlag. Mostanában azonban mindig ezt a pm-et kapom tõle....nem értem miért<#mf1><#mf1>

phalanx
ja catalisk be is jelentette hogy amint lesz server transfer mindannyian mennek a bartz-ra... erre kíváncsi leszek <#hehe> de lvl 8-as clan meg 2x akármennyi hero nélkül, nem hiszem hogy labdába fognak rúgni az uprising mellett <#idiota>

filefront reggel óta szar - karbantartás volt.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

MeoH
Itt van par video, hogy ma sz@r az a mass pvp. Bartz ownol minden szervert. Mi meg orulunk 1 9vs9nek...

fuck mmo's..i.,

Sanko
.

a mohának mindig a déli oldala fás

Tallum Glaive már nem aktuális, vettem egyet.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

meszitibi
WTB Feathered Hat Fabric meg színes kagylocskák ( Jade, Yellow, Black )
Pm Tibcse játékba

Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse

Amúgy mindegy, akkor összekraftolom, a sisakon kívül úgyis minden BW-hez van matim:)

Arra várhatsz amikor õ subolni fog :)

Gordis2k
NINCS játszon a bishoppal érje el a 75 öt és szépen subolja le gladinak KKTHX

KERESEK KÖLCSÖNBE / VÉTELRE:

EW-A (2-3 darab)
Tallum Glaive
B-grade dual
+egy végre egy kis szerencse majestic ékszerek kraftolásakor <#rinya>

ui: Gordi, megvan még a BW heavy szett amit anno használtam? Pyros újra játszana a gladijával :)

Van egy kamera ikon, azt megbököd amikor fel akarsz venni és újra amikor leállítod. A Replays könyvtárban megtalálod az így gyártott .l2r fileokat.

Ahogy én kivettem 1 havi díjból kijön a transfer. Annyit lehet megér, hoggy nem hajnalban kell játszani, hanem lehet napközben is.

Mini Army Commander

ZsuzS
Még midnig arra hogy kék legyen a neved.m ondhatnád népszerûségmérõnek is.oylan hiedelmek voltak hogy minél kékebb a neved annál kisebb esélyben droppolsz halál esetén.De ez 1.nem bizonyitott. 2. már nem droppolsz halálnál(csak ha 5pk felett vagy és piros). 3 pls ne krdezd meg megint mire jó mert semmire :D

Állítólag lehet hogy lesz. Ez sem biztos. Ha lesz akkor cksa a karit tudod átvinni semmilyen cuccot nem tudsz velevinni.És pénzbe kerül.Így sztem nagy része a társaságnak marad.

Sziasztok!

A játékban hogy lehet kamerázni? Nem sürgõs de azért kéne :)

Akkor valaki meg tudná mondani, hogy mire jó a rec point/eval score?
Ilyen tényleg lesz, hogy át lehet helyezni karit egyik szerverrõl a másikra? Ha igen, akkor hogy mûködik ez pontosan és át fogtok-e menni?
A választ elõre is köszi!

<#hehe>

Gordis2k
Igen rád varunk ingame...