A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
DarkEmperoR #64910 Sziasztok! Még új vagyok itt, és ne haragudjatok hogy beleszólok. Tegnap beszélgettetek a The Kamaelről, én akkor regeltem és akkor még nem engedett írni, de ez ahhoz kapcsolódik. Lineage III publikus tesztelése 2011-re várható, a The Kamael (CT1) pedig 2008 január végére. A grafika, valóban sokat változik, a városokra sokhelyen új textúrákat húztak, kicserélték a talajt. Bekerült egy új faj, a Kamael, két új fegyverfajta, a Rapier és a Crossbow. Mindkettő elsősorban a Kamael fajnak lesz előnyös. Rengeteg új skill is készül, bár nagyrészt az új fajnak. Bekerültek még az S80 fegyverek és páncélok, rendes nevük Dynusty Weapons és Dynusty Armors. A lényege annyi, hogy S grade ugyan, de csak a lvl 80-as karik tudják felvenni ezeket. Várható néhány új terület is ilyen pl a Soul Island, Hellbound Island, Island of God's Wish és egy teljesen új rész, hasonló mint az Adeni és az Elmore rész, ez lesz Graciaezenkívül várható még néhány terület, víz alatti részek, várak... Az átváltozásról annyit hogy amennyiben hozzádkerül a Zari vagy az Aka, valóban eltünik a neved és a kard eredeti tulajdonosává, démonává válsz. Ha lehetnre rendesen képeket feltölteni tennék be nektek párat, szinte mindenről van képem, amiről írtam. Magáról a Lineage II új elnevezéséről annyit hogy Eddig volt a Lineage II saga 1: Chronicle stb.. most pedig az Interlude-al átléptünk a Lineage II saga 2: The Chaotic Throne stb, azaz a saga 2-re. Elviekben saga 3 is vár majd még ránk. Remélem segítettem valamennyit a dolog megértésében.