Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
3 óra elõtt kicsivel befejeztem gwenyvel a pvpt mert port anyázot, hogy hol vagyok. Befutottam a várba és lestunoltam tanomot aki ezen sokkot kapot mert ot még senki és lol és probaljam ujra na nem tudom mi volt rajta de 15bõl 0 stun...
Ezután jött az igazi durva nagy izgalom keményen lövöldöztünk fojt a vér mindenki cpje nullán ÉS!! ekkor még nem is volt enemy!!😄😄
Na ezután huh na az volt a durva mert ugyan 1 órán át semmi izgalom nem volt, DE!! kb 4 óra 16kor aludtam kelemesen a várfalon😊 na az milyen izgalmas volt mikor a dögünalombabelealvásbol felriadtam 4:46 kor a ventrin üvöltõ emberekre aztán jokat nevettem a harcon és végul 4:56 kor kisoéztam a klánházba és édesdeden aludtam egy jót!! Na ezt übereljétek!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
pl:
elfet indítottál. az elfek alapból gyengébbek de ügyesebbek (kisebb STR, nagyobb DEX, ilyesmi.)
subként indítasz egy ork destroyert (orkok ugye erõsebbek de ügyetlenebbek, stb, tehát magasabb STR, kisebb DEX, több HP). akármikor átváltasz subra, az adott kaszthoz tartozó faj tulajdonságait is megkapod stb stb
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Én csak halgattam de szét röhögtem magam😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Ez érdekes lesz😊
Északi hatalom lettünk😊
Runa
Goddard
Schuttgart
LOL
Ráadásul ilyen zöldsapkás osztaggal foglaljuk el õket..
Mailka mesély légyszi):
FeketeVipera 77 SS
Mini Army Commander
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

BSZ Szeki mester! Csak így tovább! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#integet2>#integet2>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt
http://files.filefront.com/Titanwmv/;6535837;;/fileinfo.html
A zenét viszont kapcsold ki benne, mert nagyon szar 😊.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Excal1bur Leader of Sleepers
FeketeVipera 77 SS
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Excal1bur Leader of Sleepers
téma lezárva
\"If in doubt, flat out!\"
De Te a casting speedjet nézted annak. a run csak 195.Azért az sem rossz <#papakacsint>#papakacsint>
Amúgy nem látoom a 700as pdef-et sem 😞 csak 1265öt.Az már nem is oylan rossz szerintem.
és onnantól hogy nem kell fizetni a szerverért és nem official tényleg nem ide tartozik.ezért irányitottunk free-re :p
ha oda sem tartozik akkor nyiss új topicot 😊