A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
A mi PK-zásunk nagyon jól sikeredett..
Átmentünk az ember szigetre és ott kezdtünk el pk-zni.
Először elmentünk a dungeonba és megtisztítottuk a playereketöl. Mikor már kiértünk a dungeonból egy 12-15 fős csapat fogadott minket, akik kissé meglepődhetek veszteség nélkül lenyomtuk őket (Csak 1-2 erős kari volt köztük). Elég jól megijesztettük a japókat, senki nem mert a dungi felé jönni, ezért elmentünk a város felé.
A város előtt 30-40 fős japó sereg várt (a végén szerintem voltak 50-en is :). Azokat is megöltük nagyjából, páran bírtak elmenekülni. Aztán jöttek a problémák, megtámadt az 1gyik guard és a csapat 1gyi fele menekült, ezért kissé szétszóródtunk meg 1-2x meghaltunk (kicsit leamortizálódott páncélok terén a csapat). De ez még nem volt túl nagy probléma, megint gyülekeztünk. A japók egyre többen lettek, egyre nehezebben öltük őket. A végén már ők kerekedtek felül a csapaton.
Azért nagyon cool volt, amikor 5-6 fős parti megkerget 40-ven fős kisebb hadsereget..
A csata végére 49 pk pontom lett, nem is tudom mi lett volna ha a 700k-s íjam megmarad, nem holmi 250k íjjal kell gyaknom.
A pk-zás végére, amikor már én is kezdtem megunni a legszimpatikusabb japoknak oda adtam a meg maradt cuccaimat.