A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
yal #6432 hat az elejen veszel egy short bowot azzal kb farkasokat tucc olni:), de ha mar van lvl1es powershoot akkor mehetnek a kabook es a fungus. Sima bow (2mana/h) azzal mar kiralyul lehet olni fungusokat, belelosz 3at aztan befejezed vmi csoro meele fegyverrel. Ha mar van hunting bow mehecc baraq orkokat olni (az is csak 2 mana), ha meg van bow of forest mehet a lirein soloban, partyban meg a horror terem elf dungiban. Armornak amugy lvl 20-ig zsir a bone set, utana meg amire marad penzed, vmi d grade (puma, lion skin vagy jobb). De az a lenyeg hogy a fegyver a fontos az minel jobb legyen. Az elven bow mar 5 mana/h, ezert sajnos ha solozol nem is nagyon lehet power shootolni, mert addigra az is vagy 50-60 mana.. En ugy toltam hogy piros mobokat oltem (lehetoleg ne olyat amibe 500 ss kell :P), es amig hit and run taktikkal szaladtam toltodott a manam:)