A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Dagobert
    Teljesen felesleges most ezen vitatkozni, mert mivel ez mind inkább egy teszt volt számomra. A queen egy teszt, a 20+ csapat teszt és PK teszt(ehe:)
    Mivel pont a béta végén teszteltünk engem nem érdekel ki,mit rontott vagy nem rontott. PL. én tuti nem PKznék többet, bevallom, nem éreztem jól magam közben. Talán amikor egy amúgy is egy bunkó playert nyirtam ki. Miután engem nyirtak ki 40+os karik, állatul nem zavart mert én ezt vártam. Én inkább örülök hogy a jövőben is lesz talán sok player aki PKsokat leálítja.
    A queenes dolog meg arra volt jó hogy mindenki egy lássa mi vár ránk, mit kéne csinálni majd ha komolyan nekivágunk. Szerintem most azon nem kell törődni mi történt én élveztem és mégha kb 1 millát buktam vele cuccban :)
    És tényleg tanulságos volt az egész. Ami meg a cucc vesztést illeti én tudtam előre hogy ez lesz és felkészültem rá hogy miután újra fehér leszek, nem lesz semmi cuccom amit addig magamnál hordtam. Szóval nem kell annyira komolyan venni ezt most szvsz.