A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Na én leírom aztán mindenki eldönti mit gondoljon, nem teszek megjegyzéseket.
Kamael 3 kaszt:
1.
1st Class change - Trooper
2nd class change - Berserker
Egy uj fegyver fajta forgatója a super kétkezes kardé Ez nagyobb mint az eddigi kétkezes és gyorsabb. (igértem nem füzök hozá)
A skiljei a distroyerhez hasonlóak de meghaladják azt és további képesége a roham támadás(ezt már látuk videóban is) 900 range semmivé válik egy pillanat alat +ütés.
Speciális támadása a dissarm kiuti a fegyot a kézből az az inventoriba kerül (nem füzök megjegyzést fura mind háromnak van ilyen speckoja a többi kasztnak is jol jönne)
2.
1st Class change - Warder
2nd Class change - Ardalester
Ő a kis lézer puskásunk:) amugy nyilpuskával lő ami gyengébb mint az ij de gyorsabb, tud simát is használni!(mellesleg senki más nem tud nyilpuskával lőni!)
Másik képesége a csapdaálítás ezek rengeteg féle efektet okoznak lasítás méreg gyengités aoe sebzés stb.
És a legspécib skilje(nem füzök hozzá mindt mondtammertakár béna is lehet) Klonoza önmagát és ketten támad.
3.
1st Class change - Trooper/Warder
2nd Class change – Soul Breaker
Na ez még ez fua lesz. Ez egy varázsló! Aki nagyon magas harci képeségekkel bír fegyvere a vivótőr! és képes mágus fegyot is használni!
Kegyetlen gyors rengeteg crit és elég magas p atac de nem olyan erős elvileg.
Skill:
(nem füzök nem nem) Blink Teleportálni képes egy adott területen bárhova.
Reaction of Divinity: Egy mágikus támadás ami hmm annál nagyobbat sebez minnél több a buff az enemyn érdekes.
Triple pierce: Egy sima skill mint a gladiátor tripla slashje szur gyorsan nagyot 3at
Special:
Steal Divinity: HMMM (igértem) ellopja a target buffjait akár az összeset!! Imátkozz hogy egy profet vagy wc jöjön elened olimpián skill lol:)
Sajna holnapig nincs uj info! Útána majd lehet.
Forrás: Warfare és ICA fórum és onnan a hivatalos koreai forditás.