Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Excal1bur Leader of Sleepers
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Durva egyébként,így elsõre.....Bár a robot monoton ütögetése elég ótvar ! ^^
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
lvl-76 Cardinal \\ lvl-6x Tyrant @ Sieghardt
szóvaj ény még pici vagyok 😞
Trolling is a art.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Trolling is a art.
Franz az elég nehéz szerver emrt még pocsék piaca van és az a skin emg ezek 400 adenat érnek legfeljebb 😄
De ha netán Franzra jössz akkor van 1 magyar klán aminek brotherhood a neve és asszem jama a cl
Ja és melyik szerveren érdems elkezdeni, amin magyarok is vannak, és kulturált a közösség is?
Én napi 2-3 orát játszok és 42es vagyok (kb 2 honapja kezdtem) és DA vagyok ami az 1ik leglassabban fejlõdö kari mivel a panther nem éri meg mert sok krstályt zabál...
Franz 4-5 honapja indult és már van subclassos srác meg csomo 70+os szoval meg lehet valahogy csinálni😄 ( bár ahogy néztem a legjobb tank 6x es 😄 mivel majdnem minden tank abbahagyja és kezd 1 uj karit )
az ügyesebbek már akkor is boxoltak és acc share is meg volt a nagyobb társaságokban
sokan betaban kezdtük a karijainkat, aztán jött a prelude(03/09) és a c1(04/01) csak kb 4 hónapra rá
ha jól emléxem már betaban vagy prelude elején megalakult az ic és már akkor is játszottak tharganék, szóval õ sem 3 hónap alatt lett lvl70 szerintem
mi cukipofát kezdtük prelude elején, mert nem volt a magyar klánnak crafterja -elõtte betaban MosQuiTo(assasin) és HUNnia(human knight) karijaink voltak tesómmal- és õt tudtuk c1-re felhúzni lvl52-re -igaz rengeteget craftoltunk- és nem is voltunk lemaradva az átlagtól, felszerélben és craftban meg az ic után picivel jöttünk
az icsek-nek volt meg szinte minden elõször, full plate, bw szet stb.
amikor nekik bw-jük volt mi akkor raktuk össze cukinak a zubei heavy-t ami még akkor tökre úgy nézett ki, mint a törpék alap ruhája csak éppen ez full kék volt 😊)
régi szép idõk... :😊
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Szerintetek milyen kasztot érdemes indítani, amivel konnyu partyt talalni, és nem healer😊
És vegig grindeljek csak a kasztvalto kuldiket csinaljam meg?
Nekem 2 karival duoban volt 35 nap a 60as szint kasztváltókkal, mindennel. Persze akkor még kézzel 😊 (márc 24-tõl ápr 29ig)
Prophet - 70 - Tharghan - Sieghardt*
i belive this is the first lv70 prophet of L2NA. if you're wondering how long it took... an average of 10hrs of daily grinding.
20 -> 2 april
30 -> 9 april
prophet -> 21 april
50 -> 8 may
55 -> 23 may
60 -> 19 june
65 -> 23 july
<#integet2>#integet2>
REAL MADRID
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Ha meg van a napi 6-7 óra sajátbevallás alapján akkor itt a helyed köztünk!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Kiprobaltam az L2 free serveren.. és nagyon bejött...
Szerintetek ha offcialt elkezdenem nem lenne nagy a lemaradásom az átlag playerekhez képest??
Nekem is kiesett másodikra, de eléggé idegesítõ a quest <#falbav>#falbav>
Ivory mellet a folyo parton egy kis haznál. Ogrinak én adtam 5dikre meglet😊
1/200 dobja a quest lehet 1 nap vagy egy honap is):
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
FeketeVipera 77 SS