A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Oh oki A videót nálunk már lefordítoták és annan vettem a durabilitit. A repülést a játék készítői mondták nem is egyszer nem is egy kérdésre válaszolva de mint azt már mindtam nem tudom, hogy oldják meg de mindenki tud majd repülni lági és tengeri ütközeteket hoznak a köv. kiegészítőkben de a kamael már az ezutáni kiegben megkapja a második szárnyát a third classos átalakulásáal. Nem véletlen a repülő kis pet ami bejőn ezzel bevezetve pl. a propellert!(igen ez találgatás de az hogy lesz repölés az nem). Ahogy azok a fantasztikusan jó ötletek sem ami ellenben uj életet vihet a játékba mint pl: A 24 oránként sziege(ez is most érkezik a fortres formályában), vagy az időnként megrendezet faji háborúk és a terület birtoklási harcok ami a legtutib az egészben. Ez talán új életet is ad a játéknak. Ez sem légbölkapot szintén egy a jövöt firtató interjúban volt ahol először említeték a kamaelt sőt az élőhalot és óriás fajt is amit azért nem tettek még be mert nem tudják megoldani a balanszt! A fortreszek szerepe nem tudom már most is az lesz e de az eredeti terv szerint aki birtokol egy ilyen erődöt azon a területen ahol az erőd van valamivel több xpt és dropot kap, de ami még ennél is fontosabb szabadon pk nékül ölheti azokat akik a területére jönnek( az interjuban igy mondta on thise teritori u are in war with all) tehát ott szabad a gyilok. Ez egy igen jó kis dolog ha jol kitalálják és nem az lesz, hogy mindenki ölhet minket is! Én látom a jövöt Meoh(and all) de attól még a nyilpuska egy ranges weapon normál és fast atack speedel(álítolag kicsi sebzéssel) és attól még a kamael pvp képesége nő a leölt elenségek lelke által és atól még 900as rangéből rádrushol egy kétkezes kardos. Mint igértem nem fogok töbet vészmadárkodni ezért itt be is felyezem a rossz dolgokat. Meglátjuk. És én is várom az ujszigeteket játékstilusokat és fajokat.
u.i.: Warfare oldalán és az L2 forumban volt az a 3 cik ami ezeket leírta és leírta viszont a hiteleségéről anyit hogy bár 4 hónapja is volt de ott állították hogy se 80as se noobles karival rendelkező accon nem indithatsz kamaelt. Én is olvastam hogy ezt most tagadják, majd kiderül anno be is linkeltem ide mert felháborító volt.
u.i. 2: Én nem kaptam üzit.