A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Gordi akko is kelted a panikot... Mert hogy a kamaelok olyan hude meg stb, meg aztan azta. Mert repul... Hol lattal kepet vagy videot arrol hogy repul? mert en nem talatam, de persze az nem jelenti azt hogy nekem van igazam. Szidod, fikazod, pedig gozunk sincs mit fog tudni. Majd kiderul. Es barki kiprobalhatja, mert ha van nobless karid akkor is indithatsz... Igen van vmi csik a cumoknal, de van mellettuk level is. Nem vagyok meggyozodve hogy a javitani kellene az itemeket, de ez majd kiderul. Remelem pepper vagy darkelva mar forditja a mostani infokat.
Gordi tisztaban vagyok vele hogy imadod ezt a jatekot. Mint en is. Ezert mentem at eu szervere, mert itt latom ertelmet a jateknak. Hogy miert nincs 10 heavy szerver az nem a kamaelek hibaja. Ebbe ne menjunk bele, bar az Ncsoft szara is benne van jo par teren. Es azt se felejtsuk, hogy nem mi (NA/EU) vagyunk a fejlesztesek fo meghatarozoi. De vannak jo 5letek es sztem L2 jo jatek meg mindig.
Szoval Gordi csak arra kerlek (talan kerunk), hogy csak arrol dramazunk ami biztos.
Ui: Azt a botos mondatot nem nagyon tudtam ertelmezni, de a korei pts 11en indul...