A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ha már így itt tartunk... nemtom valahogy én lemaradtam a "fejlődésben", ez alatt azt értem, hogy ugy amblock c5-el _NEM_ játszottam, interluda-el meg annyit játszottam, hogy beléptem haver karijával huztam rajtam egy szintet 19ről 20ra. ennyi.
valahogy nem jön át. C4-nél leragadtam, és nem, nem csak azért mert a free szervereken csak ez van (ami aránylag normális, pts alapú) hanem mert eddig ez a rész jött be a legjobban, és nagyon tetszik. és elég sok ismerősöm van. persze off-on is.
ahhoz meg nem tudok hozzászolni hogy mennyire kihaltak a szerverek, mert nem tolom most offon.
és gordinak igaza van, tényleg kibaszott unalmas (vagy ha nem is unalmas, fárasztó) egy idő után XP-zni, meg akár pvp-zni is, mert már lehet nem nyujt ujat, és beleun. én is most nemtudom talán 1évet wowoztam, vagy talán picit többet, de meguntam, mert már nem tudott lekötni, meguntam, ennyi. nem is játszok már vele.