Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Nem tudtam volna de ha otvagyok talán át tudom varázsolni valahogy shanwaynek):
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
naja de mostanában Catalystnál van szal elég esélytelen a dolog...<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Goooordi vazze legközelebb állítsd be hogy csipogjon vagy nemtom!!<#banplz>#banplz>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
FeketeVipera 77 SS
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Az a durva hogy 6 napig lett volna nálam 8600min😞
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
7.46 prckor kieset a zariche hozám...az lvl19 es bot karimhoz...
8.13 kor keltem és csak anyit látam ahogy elfutnak vele...
Ez bazdmeg😊 azt a kurva😊
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
#57492 <- itt már leirtam
"wtb avadon gloves&boots&helmet fabric
avadon helm recept "
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
OCSOn adom <#vigyor2>#vigyor2>
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
I like The Party^^Make luv Occult-Lvl 33 Necrokezdemény(SH)
gogo 8 Mbit <#nevetes2>#nevetes2>
A Magyar Telekom mai közleményében bejelentette azt is, hogy újra jelentõsen megnöveli az ADSL internet-hozzáférések sávszélességét, díjmentesen. A sávszélesség-növelés - adott csomagtól, és mûszaki lehetõségektõl függõen - akár kétszer, háromszor vagy négyszer gyorsabb internetezést is lehetõvé fog tenni az összes jelenlegi és új ügyfél számára. A jelenleg 512 kbit/s sávszélességû szolgáltatásnál akár 1 Mbps, a jelenleg 1 Mbps maximális letöltési sávszélességû csomagnál akár 4 Mbps, a jelenlegi 2 Mbps vagy 3 Mbps sávszelességû csomagoknál pedig akár 8 Mbps lehet a maximális letöltési sebesség. A jelentõs sávszélességnövelésben feltehetõen komoly szerepet játszott az is, hogy így ugrásszerûen megnõ a potenciális T-Home elõfizetõk tábora.
Link: http://www.isite.hu/index.nof?o=0&hid=1222&nyelvid=1&k1=5
ON
ami idebent volt az meg egyszeruen csodas volt ahogy a Csari ownolta a wc herot nekem mar csak asszisztalnom kellett de en inkabb akkor is azzal voltam elfoglalva hogy mentalisan demoralizaljam az ellenseget😊 szal szep volt es csak megerositeni tudom Gordit abban hogy a magyarok mentettek meg ezt a varat ez TUTI!
ui.: egy oraval a siege vege elott tehat felidoben gondolkodtam hogy egy DC utan kikapcsolom az aramelosztot....ennyire volt csak remenytelen es innen felalltunk FASZA VOLT😊
Tibcse - 76 Maestro / 76 Sagittarius / 58 SwordSinger (Franz) Noblesse
PM:::KABALLK<#vigyor2>#vigyor2>A
<#phone>#phone>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
FeketeVipera 77 SS
WTB Guardian Sword Reci!
Keress itt, vagy jatekban Okoska neven!
Koszi!
Szaki
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
es ugy 1 ora 50 perc totalis kudarc utan kurvara felporogtunk hogy vegre van egy kis eselyunk amit szerintem senki nem hitt el az utolso percig..
Gordi csak azt emelte ki ami az este legeslegfontosabb 5 perce volt
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
van egy ilyen problémám:
belépni se tudok, aztán mikor kilépek ezt dobja ki. gondolom ez lehet a gond. tudtok javasolni valamit? esetlleg egy újratelepítés megoldhatja a problémát?
The Life is a Game. Yust play it!
aden térképe
gép igény( japán oldalról szedtem le szvl bocsi az olvashatatlanság ért)
§@·~¨t²Î
Windows¤¤¤åª© 98SE/ME/2000/XP
DirectX
DirectX 8.0
DirectX 9.0©Î¡H¤W
CPU
Pentium II 800MHz
Pentium 4 1GHz©Î¡H¤W
°OµÐÅé
256 MB
512 MB©Î¡H¤W
µwºÐªÅ¶·
4GB©Î¡H¤W
Åã¡Ü¡d
800 x 60032MB RAM¡H¤W
µ®Ä¡d
¤ä´©DirectXªºµ®Ä¡d
ºôµ¸³s½u
56K MODEM©Î¥eÀW
¥eÀW¤Wºô
és az oldal sajna japán de proba cseresznye
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX