A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Pontosan ezt tettem nem vettem el a kedvét mint azt láthatod is elmondtam a véleményem. Az L2 végét mire alapozom? Még 7 krónika lesz jobb ha tőlem tudod. És az általános szerzödés értelmében az utolsó befizetésedtól számitva 10 évig garantálják a játék lehetőséget! A kérdés csak az 10 emebrrel élvezetes lehet egy szerveren játszani? Szinted ha minden szerver light az mit jelent? Napi 4-5 komolyabb játokos hagya abba és a helyükbe farmernevelte senkik lépnek. A szerver megy csak az élet rajta az nem! Minek ujraterem a szemét ujra és ujra és ujra és ujra....
És én is reménykedem a változásban hidd el!! Imádom az l2tőt tényleg de majd térjünk vissza a ki mit unt meg ha 5 napot xpztál 78 as szinten a 3dik szinte maxos subod után. 78MM/76st/76wc/55destro hidd el nem csak botozás eredménye nagyon nem! Évek munkája! És hidd el nem véletlen, hogy nem játszok nincs kivel harcolni akkor meg minek? Hogy megöljem a 7837748583273485 dik mobomat életemben?