Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
mellékhatás, bocsi xD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

mAilkaEVO3
mosolyogtattok* gpélése nWogea :DDDDDDDDDDDDd

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3
hihi engem meg ti mosolyogtattog meg O.o :D <3 all and WORLDPEACE :D

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyõznek a rutinjukkal!

Engem meg az mosolyogtat meg, hogy ezt úgy írod, mintha attól, hogy hamarabb kezdtél el játszani, valamint hamarabb hagytál abba egy idióta mmorpg-t, mint a másik, többet érsz nála.
Csak felvilágosítalak, hogy nem :P

Nethyrrea
veled ellentétben õk ismernek engem jobbára, már azelõtt abbahagytam az L2-t sieghardton hogy te elkezdted volna, csak felvilágosítalak :)
amúgy pedig nem kötözködtem csak megmosolyogtam :)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ZsuzS
*kössünk*

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

ZsuzS
jaj ezt ne kezdjétek el megint hogy kösünk bele mindenbe.karácsony van szeressétek egymást :)

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Endaer
"mér"? Ha már ekkora nyelvész professzor vagy, akkor írd ki rendesen, igy: "miért?"<#awink>
Csak azért, mert kötözködhetnéked van, és találsz ehhez valami fogodzót, még nem biztos, hogy feltétlenül szükséges belemarnod és azon szájzárat kapnod... ha úgy érzed, több vagy, mint akit véleményezel, akkor ezt a külsõ szemlélõknek látnia kellene - ez az a pont, ahol viszont te elvérzel. <#law>

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Nethyrrea
nem igazán, rf-et kezdem hanyagolni, fõleg rappelz-t tolom most (free mmo), meg kaptam invite-ot a cabal online final closed bétájához, azt fogom újévig nyüstölni, aztán ha jó, lehet áttérek, míg warhammer ki nem jön.

Nethyrrea
mér, nincsigazam? :D fél szöveg egy ömlesztett valami :P

phalanx
látom nem sokat változtál <#nevetes2>

xt198
szép, gz

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

ZsuzS
a mi heronk akkor futott be a kapunk, amikor 2perce vége volt a siege-nek :)
ennyit a heroic valor-ról :(

ZsuzS
Gordi talán az volt a szerencsénk hogy a trónterembe spawnoltak vissza az ujraéledõ herok.És akármilyen jó a gépük a buffokat még a noble buffot sem volt idejük ujranyomni.Még a hero UDt sem sikerült egyeseknek.Csak aztán mindenki kiabált hogy menjünk Porthioshoz azért keltek fel.de akkor már késõ volt ^^.

Diniz rajtam cska a saját buffjaim voltak se empo se semmi.De mégis szépeket sebeztem rá én is.Õ meg semmi mást nem csinált cska odajött és a fogpiszkálójával csapkodott :D

U.i.: Sosem gondoltam hogy ennyi midnenre elég az MPm

En nem tudom mit paraztok ennyire a herok ellen, 1 non-mage(azaz melee, archer) hero tok olyan mint 1 atlagos pc, csak van 30mp-s heroUD-ja kb 10 percenkent, szerintem az meg nem a vilag vege...
Heroic valorotok gondolom meg nektek is van, es az meg csak +500 pdef, magek ellen szart sem er, mas ellen sem er tul sokat, kb 30%-ot.
Egyedul a heroic fear a para, meg talan a gradenour, de olyat csak a magek tudnak castolni, es ahogy olvastam Gordi irasaban, 1 szaros daggertol ment a para, akinek ugye csak heroUD-ja van az ido 5%-aban.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BEAST
meg mindig rf? :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sámán
Jó, hát a nagy izgalom... <#crazya><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Nethyrrea
mondattagolás rulez

Gordis2k
Igen de tokmindegy mert ölhetetlenek.
Én nem tagadom ig nélkül nem is siegelek mert egy a noblee buff azonnal kell 2 nincs az az isten , hogy tuléld a rust a cp hp detekt nélkül olyan lagban:(

De akkor is meghalok.. de ezek ezek nem baszák meg...

Porthiost megolték a legrosszabkor és a városba került velem igy én kisértem runátol a várig. Amikor a hídra értünk porth elkezdet orditani ventrin hero hero SoulCaiber basza meg fuk fuk fuk Shanway pls kill him pls pls. Huh baszod de szar volt a legbrutálab gyilkos Hero TH dasban a leaderemen és ha meghal mindenek vége... a csapat küzd a várért de már a fél csapat eleset és az enemy meg a várban spownol... én nem is irtém milka chara gwen szeki és diniz hogy birtak 10+ hero ellen.. mindegy rálotem ice vortexet faild 230dmg.. hero ud közben porthios elkezte lerakni a zászlot canceleztem és mákom volt ami védelem létezik mágikos azt elvesztette, 4000 hydro crit azzonal rámfordul és szurt bestunolt de a második szurása filed (200hp huh) porth végzet a zászloval a töbiek benn abban a pilben massres:) és fot soulcaiber utna
potipotipoti ami létezik
és lövöm
light vortex 2k dmg solar 1,9k dmg icevortex land+2k dmg surend to water land, frezing strike land ezzel megfeleztem a futospeedjét
hydro kb 5x 1,8k dmg... és nem hal meg semmi csak fut igy pont olyan gyors mind én. De hero elnyomja a hero zerket+dash kifut a rangeböl.. egyre közeleb porthoz mondom vége basza meg.. porthios üvölt shanway pls kill him fuk lag beakad az ajtonál és soul utoléri. de én is 2k 1,8k 3x. Bekanyarodnak nem látom futnak felfelé kanyar kanyar hátan kb mindenem remeg. Telyesn kész vagyok. Ventrillo: Manta fuk help omg mant kill him kill pls kill.. huh baz itt van manta nyird ki szr de semi ujra nem hal meg de annyira feltartja, hogy én is utolérjem és a felfelé vezetõ utonvégig löjem 2k 1,8k 5x... semmi.. nem hiszem el már kb elájulok de porth mantának hála egérutat nyert beérnek a tronterembe ahhol mindenki harcol mindent belead a hero zerkkel szemben xp nem számit... Mailka stunolja és kinyirják. 5 perc a felolvasás 6 perc van a siegéböl...
Mindenki koncentrál és a 4dik percben megjonnek a herok özönlenek mindenhonnan spam battleheal porthioson üvölt soul up gwydion down oldgray res him gogogogo near end omg omg omg és abban a pillanatban mikor a termet elözönlik a catások... NYERTÜNK pár másodpercel a vége elõtt.
Csodálatos sieg volt és fantastikus volt a csapat 100x tulerõ de nem adtuk fel... olyan szinten inba elenség elen aki 30 emberrel ajtón kivûl tartot 100+ embert a fél szervert a hero skillekkel..

Gratulálok a Magyaroknak nélkülünk nem ment volna azt hiszem ezt õk is mind tudják:) (milka csokolam azt a stunt:))

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Endaer
legutobb Goddard is csak par percen mulott, ugyhogy ez gyonyoru visszavagas volt :) Ma este sajnos nem tudom, sikerul-e normalis idoben hazaernem (valszeg nem), de az elso adando alkalommal majd szeretnek egy elmenybeszamolot kerni! :) Gratulalok! :)

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

B@lu
a hero WC 650 dmg ket kapott egy draintol... az hogy lehet? alapba nem vedet ta hero? csak ha ud zik? hogy van ez...

B@lu
A gyozelemrol annyit hogy siman percek alatt elbuktuk runet , eselyunk sem volt, aztan atrohantunk adenbe hogy megprobaljunk foglalni, osziten en meg a var kulso kapujat sem birtam elve atlepni 1 miliszekundum idore sem, aztan visszamentunk runeba ahol 2 grp vedte a varat jopar heroval beedzve, asszem az elso 3 probalkozast visszavertek a mi 2 partink ellenm, aztan a full IC be tudta daralni a 2 parti enemyt...A vegen Porthios mar ilyen konyorgo hangon mondta a ventrin hogy vedjuk a segget, amikor szaladt shanway meg manta es elkaptak a caliber grabancat, illetve kesobb mar a a tekercs kasztolasa kozben:) es epp sikerult asszem mantanak koszonhetoen aki chain stunban tartotta a soulcaibert mert az 2 bokesbol leolte volna castolas kozben.
Ennyi, vegul is szepen helytalltubk a herok ellen ha ok nem lettek volan minden mas lett volna. Szep munka volt:)

B@lu
SZETRUGTUK!

MeoH
Thx Frag. Ugy volt hogy nagyon raerek a 7vegen azt megse... Grat a gyozelemhez es egyeb kinevezesekhez.
Rubyka, ha engedsz a negyed ar felebol, akko van vevod. Esetleg csere +7 BOPra? Hitel....?:P

fuck mmo's..i.,

Gordis2k
Ja és csara jol szétrugta a hero WC segét:)

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

ZsuzS
És szó szerint 1 percen múlott :D

Gordis2k
Mi ma nyertünk!!
Baszákmeg(elnézést:)) iszonyat jo volt
ISZONYAT!!!

Sámán
B-s fegyi ice storm, biztos hogy van hozzá 100% reci, L2 nem az a "kivételezõs" játék <#crazya><#nevetes1>
(L2wh meg nem a "régi" sajna...)

FeketeVipera 77 SS

Sirch
Nem tuti, de eddig még senki nem jelentette az L2WH-ban, hogy bármibõl is esett volna.

Es ez tuti?
phalanx
csak 4? próbáld meg 23-al <#nevetes1>

phalanx
officialon sztem nincs 100%-os ice hammer reci

Sziasztok,
lenne egy nagyon fontos kerdes en nem tudom sehogy megkeresni a valaszt,
melyik mob dobja a 100%-os ice storm hammer receptet??
tudna nekem valaki segiteni? nagyon fontos
thx
http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=61881

Erica szerver.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

xt198
igen

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

GamerAdams007
ez free-s kép?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

xt198
lemaradt a kép (ha nem megy galériámba van):
http://www.sg.hu/galeria/1130428048/11304280481166384080.jpg

xt198
imádom amikor 4 hero ellen megyünk siegen :D

GibboRamone
Tovabba meg az h a drac slowos , a soul pedg very slowos.<#szomoru1>

Dota 2

Nem annyira a patk számít itt a +3 Draconic és a +7 Soulbow között, hanem az, hogy az egyikre lehet focust rakni (+88 crit) a másikra meg nem :)

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

egy +3as draco bow -nak mennyi a patk/matk ja?

The Life is a Game. Yust play it!

sajnos jah :(

Gordis2k
395 egész pontosan:)

Gordis2k
Hát ezt mondtam 300m a drconic):

430m er viheted <#crazya><#wave><#smile>

wtb +7 soul bow<#idiota>
wts +7 soul bow, clean

ZsuzS
wtb avadon gloves&boots&helmet fabric
avadon helm recept

xt198
gz

Gordis2k
Gondolod hát nem tudom szerintem pro a csaj:).

Akinek event dolgokat kell kraftolni szoljon cuki segit ne fizesetek érte feleslegesen mindent megtanult!