A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Rorgosh
    Szia! :)

Kiváncsi vagyok, hogy mire alapozod a L2 egy éven belüli végét... Már csak azért, mert elvileg még 5 krónika hátravan, ami a megszokott kiadási ütem szerint még 2 és fél év... Emellett még a Lineage(1) szerver is megy, pedig az L2 már jó ideje kint van...
    A fejlődés sebessége pedig igen változó. Én pl. gyorsabban fejlődtem 50-ről 60-ra, mint 40-ről 50-re. Pedig nem is az első karakterem... Csak épp ott jobbak voltak a party lehetőségek... A kezdők jellemzően felgyorsulnak a közepes szinteken a fejlődésben, hiszen addigra ismerik meg a játékot, a karakterüket, emellett addigra alakul ki az a társaság, akikkel partyzni tudnak...
    Én megértem, hogy beleuntál a L2-be, és a játékkal kapcsolatos kritikák is jogosak. De ettől még nem kell elvenni a kezdők kedvét, elégg őket tanácsokkal, információkkal segíteni... Aztán vagy maradnak, vagy nem.