A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Rorgosh #63146 Szia! :)
Miért is vagyunk háborúban?! Mert ez nekem nem világos... Ugyanis a LoD allyából való kilépés után a Thousandsons semleges lett (mitöbb, az ally ideje alatt sem volt hadban veletek).
A Jakudza az allytársunk, ez igaz, de ti akkor is szívóztok, ha közülük egy sincs a közelben... Amúgy, ha jól sejtem, nekik is ti üzentetek hadat, mert amúgy ők is eléggé távol álltak a RM-től...
És persze a nyílt pvp-t persze nem szokásotok felvállalni... Az én esetemnél is, miután a necro summont hozott, egyből leléptek..
Amúgy is érdekes, hogy eléggé sokat látom botolni klántársaidat (felismerem a botot ha látom), vagy ha az ember megkínál egy klán nélküli botot, akkor klántársaid meglehetősen hamar megjelennek...
Szóval érdekes ez - bár én már, ha jól emlékszem, felvetettem már neked, hogy miből futotta a klánodnak a támogatásodra...