Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Excal1bur Leader of Sleepers
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
Sajnálom..
Viszont a link:c6muvi
Célszerü Internet Explorerben megnyitni mert ugy lelehet tölteni..nekem mozilla be sem töltötte :S
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
JaJa akkor apám ideje lassan randizni egyet😊 meg dumálni egy nem kicsit😊
Tegnap bennvoltunk Dettoval dumázni az öcsémék szülinapoztak 6 an 13 kancsó....😊
Az egyik karaookin még kancso napot is hirdettem mindent lehetet kancsosban kérni😊.
U.I. : Ha tudod ki vitt el eddig 8 kancsót szólj😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
2. ha be sem fizeted 😄
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Még nem játszottam az Offical serveren,és lenne pár kérdésem.
1:Mennyibe van a havidíj?
2:Hogy jövök ki a leg olcsobban?
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Jah és van 1 videó is amit a fejlesztök készitettek. Új petektõl kezdve az új enchant effectekig minden bennevan.De azt szerintem sokan láttátok már 😊
Ha nem szoljatok és kitüzök 1 linket.
Remélem összejön xD
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Valaki tudna helpelni elfelejtetem hol lehet accountot csinálni és adig nem tok gamelni
Mailka, blackmanta, detto és én is pécsiek vagyunk):
én 30k ért az 1 év alatt.
de elárulom több mint az egy negyedét 4 ember vette😊
A többi titok😊
pontosan 11 hónapja intézem az adénát beszerzési áron😊
Mikor keztem 450ft/milla volt most 105ft/milla
Válalkozó vagyok informatikával foglalkoztam(zom) évekig most van egy kávézóm pécs belvérosában . És mûanyag nyílászárók gyártásával eladásával is tevékenykedek nem kicsit😊
FeketeVipera 77 SS
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
FeketeVipera 77 SS
meg adenat venni mennyire kockázatos? mert lehet hogy veszek bár franzona legdrágább . Az adena vásárlás még valódi pénzben is emgéri : kevesebbet kell szarakodnod alacsonyabb szintü szörnyekkel
Annyi volt a titkom, hogy kail coinokat farmoltam látástól vakulásig <#banplz>#banplz>
Aztán Gordi bevezetett a séta világába mikor átjöttem siegh-ra. Áthoztam 400 misi adenát és éltem mint hal a vízben. Itt is csak a buffert sétáltattam és mivel megint necrot csináltam 1 lövés volt minden curse death linkkel (ez mobonként kb 1500-2000 adena bevétel). Ezzel magamra szedtem még 200 misit kb.
Na aztán 71es szinten elkezdtem sétálni, cursed bone stb. Az már költségesebb, de egylõre van rá keret.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Elég nehéz önerõbõl bármit is csinálni l2be(én nem botozok): 280k adenam van 28 as szinten clan oath armor + falchion ... 1etlen jo dolog ami történt velem az az hogy tegnap kiesett 1 Long Spear ami számomra elég sokat ér
a törpfaluban kapásból 4-5 kiolvashatatlan nevü törp rohangált épp a szintjüket verették vissza a guarddal.
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
a girani vizek mellett nem láttam mást mint a ragnarock klán 4-5 tagját pecázni napi 24 órában. az NF gm-jei...hehe, bezzeg a saját szerverükön... 😊
valószínû hogy Sirch kilóg a sorból csak rossz társaságba került