A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• SzemelyiTestor
    Most őszintén ez hogy lehet hogy 30as vagyok egészen a játék eleje óta gyűjtöm a pénzt plusz van crafter törpe is ami gyártya a dss-t és jön abból is valamennyi zseton, de egyszerűen olyan emberekkel futok össze akiknek már d-grades armorjuk van minimum top d-s fegyóval, sőt van akinek +7 meg kitudja mennyire van felpluszolva. Most vagy én baszok el nagyon valamit de nekem van majdnem 400ezer adenám 30as szinten shadow weapon-t használok mert nincs d-gradesem és no grades armorom van. A törpe meg ugyan gyártja a dss-t de nincs rajta olyan úber állat nagy haszon még úgy se hogy van amikor 20adena /dss áron tudok ezreket eladni. Szóval a kérdés mit rontok el hogy nincs semmim szinte ? Mindenki botozik csak én nem ? Vagy vesznek aranyat ? Mert azt ne mondjátok hogy ölni kell mert éjjel nappal délután és reggel és állandóan csak ölök és SS-t nélkül ölök lvl 15-ös szint óta szal még azzal se megy zsé minuszba.