Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
The Life is a Game. Yust play it!
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
nyertel! fasz se ert az ijaszokhoz😊 na majd a kovetkezo sub, vagy a SE m nek csinalkok 1 subot
Végre lejött L2 már csak ápdételnem köll!
Na good nite all!
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
még mindig van oka máson morfondírozni ebben a játékban? 😄
ugyanez RF-ben: egyik játékos 4k dolcsiért vett egy lvl 45/50-es lándzsát (50-es, top szintû fegyó, 45-ön már tudod használni)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
az hogy melléd állt vacxe vagy?<#guluszem1>#guluszem1><#circling>#circling>

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
UI:NEKEMIIIISSSS<#circling>#circling><#banplz>#banplz>
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Engem már az is földhöz vágott <#dumcsi>#dumcsi><#hehe>#hehe>
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
ez a hivatalos ,amiért fizetni kell havonta.
Mondjuk en a helyeben inkabb az str-t +5-olnem.
Viszont sztem ha az aimfulos kepen POF helyett COV lett volna, meg lett volna cat dance mint a quickshotnak, meg mindig aimfule lenne a nagyobb dps😊 1.43-al nagyobb patk, viszont 1.28-al lassabban lo, es aimfulnak 500 crit ratje lenne😊
Quicksoton is csak azért van mert Démon warriorként átugrottam monsterre és utána mentem is vissza az erdõbe.<#hehe>#hehe>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
fuck mmo's..i.,
Elkeztem ezt a dark elfet de inkább kezdek 1 emebrt csak nemtom hogy Pala vagy Warlord.. Partykba meiket szoktûk hívni inkább?
Excal1bur Leader of Sleepers
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Másik megoldás a sokan "létre" a botozás, amikor egy kis program segítségével több accountot futtatsz egy géprõl.
Ja, amúgy visszatéérteeem 😊
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Mákod van én annál a törpénél egymás után betörtem kettõt másnap sikerült a harmadik de tegnap elõptt egy dc kesztyût is betört szóval engem nem igazán szeret ez a törpi de már én se õt<#nyes>#nyes><#banplz>#banplz>
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"