A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• SzemelyiTestor
    Hát hogy az l2-ben több bot lenne ? Hááát azért ez vitattható 2 évet wowztam eredti srv-n és mindent elértem amit lehetett legjobb ruha stb stb, de azért jöttem vissza l2-zni mert sokkal jobb játék mint a wow, mert itt akár nagyon vért izzadva de egyedül is elérhetsz mindent (csak max több kari kell hozzá) ott meg bármit csinálsz ha megfeszülsz se mindig rá leszel szorulva a többiekre, egyébként ott annyi botvan hogy alig lehet tőlük farmolni jah és állandóan privát üzeneteket nyomatnak hogy vegyél aranyat itt meg ott és 4 - 5 percenként spammolják tele a chatett és a városban is üvöltöznek és az adminok semmit nem tudnak tenni, szal sztem nem kell általánosítani hogy az l2ben több bot van. Nekem anno amikor l2ről áttértem wowra add 1 a társaság fogott meg meg a szabad wasd irányíthatóság.

Egyébként Rogosh a kis bossoknál is ugyan úgy full party kell meg tank meg minden csöcsöm :D ? Azért kérdeztem mert olyan elérhetettlennek tűnik akár egy top D-s fegyo is hogy gondoltam érdemesebb inkább ki bossolni, mert boltban nagyon drága és össze craftolni háát az se egyszerű de ha a bossolás nem jön össze úgyis az lesz :S.