Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Tök jo emr adtak használati utasitást emg kézi könyvet amibe még csak a 1st classok vannak benne 😄 gondolom prelude vagy c1 bár a cd n c4 van
Remélem a franzon majd összefutok magyarokkal
Excal1bur Leader of Sleepers
2. Mivel a "megvan a server system konyvtara" részbõl valószínûsíthetõ, hogy egy free szerverrõl van szó ezért a fenti linken (LINK->Free Server Forum<-LINK) a szervered fórumában kaphatsz segítséget.
01110000 01110010 00110000
olvastam h peccsnel van ijen de megvan a server system konyvtara tehat ha bemasolnam akkor jonak kene lennie, megse jo. Valami más 5let?
grat chara<#taps>#taps>
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Ez lenne a problémám: "The game may not be consistant, because AGP is deactivated. Please activate AGP for consistancy."
Találtam egy kimerítõ választ (#52194) a problémára, de ahogy néztem csak ATI videokártyák esetén lehet a megoldás, nekem pedig egy integrált Nvidia kártyám lenne. Mit csináljak?
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
FeketeVipera 77 SS
mindenáron befizetést akar eszközölni, pedig ki van fizetve még több mint egy hónapig csak szabi és egyéb okok miatt szüneteltetve lett.
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
77es fortune seeker-nek buffolva van 15307 hp-ja (dye-val) 😄
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Ja és herbeket meik szörnyek dobhatnak?
Mert nekem nincs kimagaslo pontom volt az utolsó hétig amikor az elenség elõrántotta az MM jét a földalol és szépen átadta neki a megfelelõ menyiségû pontokat... miután tudtam igy semmi esélyem szépen odaadtam a 14 pontomat a klannak ill. 3 még van azt is majd kiosztom. És hála az uj olympiai szabályoknak a jövõ honapban fasza lesz😊 és nem tudnak csalni😊
Gordi hogy állsz pontokkal, le fog aqua villanykörtéje merülni? <#eplus2>#eplus2>
Szászke
GRATULA Chari!<#taps>#taps><#wave>#wave><#taps>#taps>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
4: elixir of cp (a grade) - 1000Cpt tölt vissza
5: elixir of life (A-grade) - 1900 Hpt tölt vissza
WTB Titanium Katana +0 Clean Slot!! Pm: Nubyy, Felfaztam, Noumena. Felfaztammal nem biztos, h rogton valaszolok, tobbivel valoszinu.

Gracie Barra
Tuti befektetés vagyok: vagy paladin vagy Bladedancer vagy Treasure hunter leszek
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Gracie Barra
fuck mmo's..i.,
Bár még van 1 kérdésem ezzel az akadémiás dologgal kapcsolatban: mit kell csinálnom hogy clan armort kapjak 20as szinten emg asszem 40esen is van vmi clan armor?
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Gracie Barra
fuck mmo's..i.,