A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Rorgosh
    Szia! :)
    Nos, én ott voltam a PM oldalán Rune sikeres bevételekor, és azt tudom, hogy ott senki nem obegatott war-os hülyeségeket az allychatbe. Már csak azért sem, mert a legkissebb bajunk is nagobb volt ennél, hiszen a vár bevétele után még le kellett ott nyomni egy bosst, miközben a sleepers és társai ellen hátulról kellett védekezni.
    Eközben írta be Rochoncho a command chatbe, hogy Batman közölte, hogy a sikerre való tekintettel a RM többé nem támogat senkit ostromban. És mivel korábban a RM-nek nem sikerült bevennie Rune-t az NPC-k ellen, így eléggé logikus a következtetés...
    Az meg eléggé furcsa, hogy egy karakter szövetségen belüli klánváltása war-t vált ki, nem? Szóval én még mindíg valószínűbbnek tartom Rune-t mint okot, különösen, hogy utána egyből volt egy kis bemelegítő war, ha csak rövid ideig is...
    Ettől függetlenül: Gratu Rune-hez! :) Bevallom a PN-nek drukkoltam (sajnos a netem szarakodása miatt nem lehettem ott), ott van néhány arc, aki a friendlistemen van... Az IA ally-ról pedig bebizonyosodott az, amit sejtettem... Csak az arcuk nagy, ha segíteni kell, akkor már nem akkora nagylegények...
    És köszi az infókat! :) Ha valamit félreértettem az írásomban, nyugodtan javíts ki! :)