Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még nincsen! pedig viszonylag sokszor akkartam pm-et irni sniperhun-nak de nemvolt fent(remelem nem elirtam a nevet l2-be ) 😞 De ha van lehetoseg akkor belepnek szivesen😊 meg csak 8as vagyok nincs sok idom nagyon a jatekra de szerdatol lesz jo sok idom 😊 (kreszt tanulok :S )

Szekijoe
És a törpéd benne van a magyar klánban?<#wave>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Én igen dwarf vagyok! vagy nem nekem szolt ?😊

Üdv mindenkinek, Akik ugy dontenek hogy atjonnek a franz szerverre azokat szivesen varjuk a klanunkban, eleg sulrun fentvagyok Jama neven de kuldhettem mailt is. [email protected].
bb
GamerAdams007
Dwarf vagy?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

MeoH
Lattod Szeki'ba kellett neked a 2 subclass... Mennyivel konnyebb lenne az eleted 1 kaszttal😛

fuck mmo's..i.,

Koszonom Cobra de ezt ismerem de sajna meg nincsenek feltoltve a kuldik csak a kasztvaltok😊 de ha valaki tud ajanlani 1 jokis izgis kuldit es a jutalom is jo ez elfogadom😊 lv10-15 kozoti kuldik erdekelnenek!

Cobra.
L2Vackokon van valamennyi, jobbat szerintem nem találsz. Link felül a bannerban lila betûkkel.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Sziasztok végre vége a sulinak es jatszatok 😊
Az lenne a kérdésem hogy van valaki SH-n aki level 10 koruli? Mert akkor kalandozhatnak 1ut 😊 es nem lenne olyan "uncsi" a fejlodes!
Masik kerdesem meg hogy nem tud valaki olyan magyar l2 hirportal ahol sok kuldi levan irva magyarul? sajna nemtudok mas nyelven😞
Na udv

Chara láttam ma reggel Giranban egy törpnél 22 darab Flaming Dragon partot, nézz körül lehet megvan még.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Szekijoe
Nem. Már kisakkoztam az a lényeg hogy azokat a clánskilleket kell kifejleszteni legelõször amik heir-eknek és a knight-oknak növel valamit mert akkor azt mindenki kapja és nálunk azért lökdösik ki a noblesseket át a royal guard unitbe mert aki a main klánban van az knight rangot kap a noblessnek alapból nagyobb rankja van tehát õ még az elder és baron buffokat is megkapja. Tehát ha lesz order of knights akkor engem abba is át fognak lönki hogy ne foglaljam a többiek elõl a helyet<#hehe>

Ha valaki noblesse, akkor sem kapja meg az osszes clan buffot, de tobbet kap mint aki siman clan member(kivetel lvl8 clan), es nem noblesse.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Gordis2k
Érdekes akor ahogy nézem a klánbuffok nobleseknek járnak vagy az feletieknek.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

ZsuzS
ha van vkinek Flaming Dragon Skull Piece , akkor szóljon pls 😊 itt ,játékban ,akárhol 😊

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

artisans frame, oriharukon, silver mold recit tudok adni.

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

http://www.lineage2.com/news/chronicle5_01.html
noblesse: baron; hero: marquis
a noblesseknek/heroknak celszeru a royal guardba, vagy a order of knightsba lenni, igy minel tobb tag kaphatja meg a magasabb szinthez kotott klanbuffokat ( http://www.lineage2.com/news/chronicle5_02.html ). Masrol nem tudok.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Szekijoe
WTB 100k C bsps és 5k C sps!!!!!! (tegnap is kinyírtak olimpián mert kifogytam az sps-bõl<#rinya><#rinya>) PM itt vagy délután 5-7 között ingame!

Szekijoe
Ilu nekem van pár recim tuti.

Szekijoe
Tud valaki valami infót arról, hogy mi a különbség ha valaki a main klánban van vagy a Royal Guardban. Az utóbbi idõben kicsit ping-pongnak érzem magam<#hehe>Már másodszor mondja az éppen aktuális klánvezérem, hogy drop tag please<#bee1>

phalanx
a következõ recepteket keresem megvételre:

cokes, leather, steel, oriharukon, crafted leather, metallic fiber, metallic thread, blacksmith frame, artisan frame, steel mold, silver mold

pm itt a forumon pls

PVE-ben is nagyon sokat szamit a pajzs.

Cobra.
Szerintem mindegy, a pajzs csak íjászok ellen ad kis plusz védelmet varázslónál. Mindenképp varázslófegyver legyen, a matk számít csak nála. Közelharcban igen hamar kifekszik a DE varázsló.

Ha mind2nek u.az az matk-ja, akkor book+pajzs vagy kard+pajzs a jobb.

Level 30 körül mi a jobb egy DW-nek? Kétkezes Staff vagy Magic Book (esetleg kard) és pajzs a kézben?

jaja 😄 😛
MeoH
Sztem meg nem. 2 magas szintu nekro, full buffban nagyon kemeny paros.

fuck mmo's..i.,

Üdv mindenkinek, Akik ugy dontenek hogy atjonnek a franz szerverre azokat szivesen varjuk a klanunkban, eleg sulrun fentvagyok Jama neven de kuldhettem mailt is. [email protected].
bb
Cobra.
2 Necrot 2 SR szerintem offon simán leszed (persze hasonló szinten, hasonló buffmennyiséggel és hasonló felszereléssel).

Hat ez az hogy a minap lett 1000+ pvp, es en vegulis 2x75+ vagyok, raadasul pvp karakterrel, Teon leg-pvp-orientaltabb klanjaban, amely warban allt, all, es allni fog a fel serverrel, es meg csak carebear sem vagyok, szal szerintem egy mezei 76-os karinal siman realis a 200 pvp, nem az 1000.

Ha valaki mondjuk lvl 79, es 0.2%-ot csinal 1 ora alatt, az azert ovatosabban fog pvp-zni, mint te, aki 1 vagy tobb szintet lepsz 1 ora alatt a private serveren.

Hat, szerintem azert a pvp is lenyeg, megiscsak az a jatek lenyege😊

pharao
Sanca nemtudom te mit lol-ozol, de neked van annyid 76-os szintedre <#banplz><#taps>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

jaja mi is 10vs2 be egy pvp szerveren... persze 2 necró ellen micsinálnak?😄
hát ez más életfelfogás én mindig csak a pvp-re vártam, és csináltama feszkót nemérdekelt ha többen jöttek (6vs2-ben is nyertünk már haverral 😛)
TruBy
vszínûleg itt az 1*-es rate, nem hiaba 1*-es...
Megértem, ha 25*-os raten neked nem szamit az xp vesztes, de offon...
gondolj csak bele...jah és itt olyan a pvp kis szinten, hogy ha kinyirsz vkit, arrol kiderul, hogy a szerver legnagyobb klanja vezerenek a kisfianak a karija volt...ezt nevezzuk mi racseszesnek 😛
Emlexem, mikor mi balheztunk jocoval es tompival...40-45-osek voltunk, es pvp-ztunk egy arcal...levertuk, majd egy 10 perc mulva a hunally war invitet kapott a redeptiontol XD! Ez még naon az elejen volt...szoval nem lenyeg a pvp, az a lenyeg hogy fejlodjunk 😊

Sámán
Ne félj nézni kell így is! <#nevetes2>

FeketeVipera 77 SS

de mennyivel izgibb fejlõdni hogy mindig nézed honnan jön sok ember és már tudod hogy akkor itt balhé lessz 😛
biztos vagyok benne 😊
Sámán
De azért ez az matk-ot adó herba se semmi <#vigyor5><#wow1>
[/img]

FeketeVipera 77 SS

ZsuzS
Gratu Vipi és Ceri <#taps>innentõl nem kötekszem <#worship>

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

Sámán
Köszi<#ravasz1>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Áh majd ráérünk ilyesmikkel csesztetni másokat ha "nagyobbak" leszünk <#nevetes2>
Sajna itt eléggé gyorsan megsértõdnek az emberek ah legyakod õket -és ha utána vadászni kezdenek rád elég nehéz fejlõdni <#nevetes1>
Egy kimaxolt karinál nem fog annyira fájni 1% -pláne brezzel -de most még az a cél hogy "kimaxolt" karik legyünk <#nyes>

FeketeVipera 77 SS

Gordis2k
Háháháháááá édes istenem igen persze én lvl76/75 vagyok és csak 200+ pvpm van érdekes lehet tanulnom kéne töled, tanits mester...

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Gordis2k
😊 Kretok😊 szép fogás 76+ a drága.

én 25* ös szorzón ahol kicsit gyorsabban fejlödsz ott 40-ig legyilkoltam 100+ embert 😛 offon meg fölleg többet kell kockulni érte szal ott 40-re vagy 400-500 gyiloknál járnék 😛
Sámán
Tessék máris 2 pvp pontunk van <#nyes><#crazya>
[/img]

FeketeVipera 77 SS

MeoH
1000pvp pont, az sok am😊 Meg nem mindenki a pvp miatt jatszik. Meg en a lvl76ra gondlotam...

fuck mmo's..i.,

76-on min 1000 pvp, na ez lol. Te sem tudod mit beszelsz.

Sámán
Na megszólalt egy nagyon kemény kisfiú aki annyit gyakott már offon hogy õ már csak tudja <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

azon az úton hogy a két karin összesen van 1 pvp meg 3 pk pont szánalom már boccs. 76 on offon minimum 1000+ pvp kéne legyen....