A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Facek
    Nem tudom ezt honnan vetted (vagy csak én vagyok ennyire rosszul informált), hogy mi azért waroztunk a PN-el mert elfoglalták runet =)
    Igazábol mikor ott voltunk giran siegen és ültünk Fantasy meg tudósított hogy pl mennyien vannak runenel a PN meg akik segítenek nekik, elkezdődött a spam az allychaten "WARWARWARWARWARAAAAA" , pár napra rá rájuk is tettük de aztán levettük, akkor kezdődött egy erősebb appleased, behappy, intocables és a többiek ekkor már kezdett kemyén lenni tetszett is mindenkinek :D Eztán lett az hogy a hero váltáskor Fanta lett az Adventurer hero és nem Batman ( azt hogy hogy lett az nemtudom ), kilépett a klánbol belépett a PN-be, ekkor war ment mind3 clanra az allyba (később az anglesrol es a simpleblabla-ról lekerült)
    és ekkor jött be az IA ally. Most hétvégén megszereztük a Rune-t ami annyira nem volt nehéz, merem állítani hogy csak a PN ellen kűzdöttünk a többi csak futottak^^. Ekkor mindenki soe giran (ekkor má másé volt) , szerveződés futunk, giran varon kivűl belűl óriási mass pvp megy buff szünetekkel :D
    Kár hogy bugos volt az a szar-nemtudom hogy az ellent ez mennyire akadályozta- de mikor 2x is bejutottunk a várba az alklán cl-ével trónterembe lépéskor mindenki crit error :/ ez 2x aztán már nem volt esélyünk, tulságosan szét estünk meg kifyogtunk manábol ( tegyük hozzá hogy 1x haltam meg a végére eléggé kifogytak a készleteim 0mp-0cp-pár hp poti :D ). Szoval a LeFaps-é lett végül is Giran de ez nem sokáig lessz így szerintem, igazábol nem tudom melyik a jobb giran vagy rune melyik mit ad stb.
    Röviden ennyi remélem nem lett túl hosszú és hibás :D