A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Dallie #61622 Néhány megjegyzés, csak, hogy tudd, mit és mit nem lehet elérni egy elég keveset játszó embernek. Tehát, menjünk szépen sorban.
1. 2006. augusztusában kezdtem el, a legjobb barátom csábított az L2 világába, neki akkor már volt egy 53-as gladiátora, de mivel én destroyert kezdtem, bevárta kis alt, lvl20 körüli bishopjával, és onnantól kezdve duóztunk.
2. Az akkori eventből szerzett 20 millió adenát, tehát ennyi kezdőtőkével vágtunk neki, úgy, hogy tudtuk, mindig 2 karaktert kell felszerelnünk párhuzamosan.
3. Amikor elértük a 40-et, már mindkettőnknek megvolt a top c-grade páncélja és fegyvere, ékszerre nem volt érdemes pazarolni b-gradeig.
4. 52-re mindkét karin top B, valamint teljes black ore ékszerszett.
5. 62-re a destroyer tallum heavyben, dragonslayerrel mászkált, a bishop maja robe szettben, acumenes A grade fegyóval.
Aktuális helyzet (3 napja ez volt, akkor hagytam abba, mert nincs időm játszani):
Mindketten 68-asok, a destron +6-os, focusos Infernal Master, amit eladva simán tudnék már most S gradet venni magamnak (csak kardot, de az S grade armor úgy szar titannak ahogy van). 45 millió adena kp, emellett legalább ugyanennyi áll a WH-ban scrollok, receptek, alapanyagok, könyvek és egyéb dolgok formájában, amit csak pénzzé kéne tenni pár nap alatt.
Emellett non-gradetől A gradeig több szettnyi(elven,briga,FP,divine,BW,avadon) páncél (a mi cuccainkban nőtt fel az új játékosok fele), fegyver, ékszerszettek.
Egy időközben felhúzott 53-as warsmith, FP szettben, BO ékszerekkel, +6 Yaksa Mace-el.
Nincs kedvem tovább sorolni. Az elmúlt 8-9 hónap alatt 20 millióból (ha mindent beleszámolok, a sok betört A-grade craftot, a legalább ugyanennyi elbukott OE fegyót is amit tovább akartunk húzni), szóval 20 millióból nagyjából 800-900 millió lett. Mindez igen "casualnak" felfogható játékidővel, és kereken 0 forintnyi adenavétellel. Emelett simán lehetnék 76+, mindössze nem játszottam annyit vele, mert nem volt kedvem/időm/játékmackóm rá. Annyi pénz hever a girani piacokon amennyit nem szégyellsz felszedni - pedig a Sieghardti az elmúlt 1 évben szar volt, az utóbbi 4-5 hónapban sikerült fossá hígulnia.
Nincs nekem veled semmi bajom, de utálom a korlátoltságot és a szűklátókörűséget.