A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
PhoenixKnight #61375 Hát jah tankokat jól megszivaták hogy crit dmget csökkentették ami az 1 etlen jo dolog volt pvpbe :) pdef et már jó rég elrontották mert sztem a tanknak 10x több pdefnek kéne lennie mint 1 varinak mostmár midnen melee megöli a tankokta a soulshot boost miatt .... És DA az 1etlen tank aki kapott vmit hogy ezt 1ensúlyozza a shield of revenge elég durva skill miután a lethal strikeot is visszaadja + általában többet reflektál mint 100%. Shield mdef az annyit jelent hogy msotmár 5 másodpercel továbbélek vari ellen . Deflect arrow boost : hát mostmár a 76+os s gardes ijász csak azért nyer ellenem (lvl 6x) mert nagy az evasionje , doubleshot aminek ugye 2szeres a sebzese interludeban 300at sebez nekem és én BW heavybe vagyok a srác meg drac bowwal :D Tankok (kivéve da/paladin 77 után) csak ijász ellen jó , talán warlord ellen is :D