Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
a 2 eladott accomon nem volt 200milla amiket 2 évig toltam, alig tudtam 80millát öszekaparni(csomó cuccot eladtam miatta) amikor kellett valakinek
a tõrösömnek meg, hogy lett volna annyi amikor fél éve se tolom és 150millával kezdtem ami "megmaradt" a régi accokból, már lvl40-en alig volt 100millám
azután megvettem a másik accot és mostanra maradt egy doom lightom, divine és demon szetem és egy homunkuluszom(összetört +5+6+7 nirvana/homu/sowd)
amíg nem volt ásik accom, szólóra nagyon sok lóvé elment(greater swift attack és haste lötyi+healing+ss)

Szekijoe
Az csuzlee volt. Ha jól emlékszem és annál sem zsetonban hanem annyi az össz cucca értéke!

Gproject mellesleg minden olyan eventkor ameikben lehetett szerezni qhp-t iszonyat olcsón lehetett hozzájutni, ha kiültél venni. (jah az elsõ tökös event alatt neked is volt egy zsáknyi amikor órákig csak tököket ütöttünk<#vigyor>)

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

gPROject
mikor?????? 200milla????? plz mutasd, hol írtam

<#lama><#lama><#lama><#lama>mi az a skill enchant?😄<#lama><#lama><#lama><#lama>
VipJoco
Most had ne szoljak már bele. De mikor kb 1-2hónapal ezelött hirtelen felindulásból el akartad adni a törösöd akkor azt mondtad, hogy 200misi van nálla! <#eplus2>

gPROject
annyi pénzem azért sose volt, hogy 400-500 hp-ért 40-50k adenát fizessek
fõleg, hogy a nuker mobok egy lövésre/drainre leszedtek ennyi hp-mat 😊
adena terén sose álltam túl jól, ritkán volt, hogy a 4-5 karekteremnél összesen 5-10 millánál több volt 😊
az új szerveren ezért nem is csinálok 2 karinál többet 😊

B@lu
tehat minden hasonlo szintu felszerelesu sr hasonlo stattal bir?

B@lu
szep statok selfbuffban
mondjuk semmi kulonleges nincs benne vagy tevedek?
ugyertem nincs oe fegyo vagy valami extra boost

Az miért volt burzsuly dolog? N00b vagyok nem értem.

Aimful selfbuffolva (haste2 benn sincs😛):

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

A teleport az meg hagyjan, en arra is emlexem amikor az szamitott burzsujnak, aki megtehette hogy SOE-t hasznalt😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hat ha ez segit en elmondom a skill enchantolas ram vonatkozo reszet(SR). Csak es kizarolag stun shotot kell enchantolni(+chance), az is csak pvp-re kell, de arra nagyon, pve-re sztem felesleges enchantolni skillt SR-nel(nem tom HE-vel hogy van). Majd lehet hogy hamstring shot-ot is erdemes, olyanom meg nincs szal nem tudom biztosra, ha chance-t ad akkor enchantolva lesz az is, ha meg mondjuk kevesebb manaba kerul akkor meg nem.

GamerAdams007
szegeny 😄DDDDDDDDDDDDDd

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

B@lu
LOL
ha jol olvasta ma forumon ha atmesz 1 masik klanba vesztesz 1 % ot de csak 1 nap a varakozasi ido

B@lu
Hat ez a sporolossag veszi el a jatek elvezetet.
szerintem te megtehetted volna hogy hasznald ezeket a potikat scrollokat szarasig
szerintem ebben a jatekban ha sporolsz akkor nem is lehet elvezni

multkor akkorat rohogtem Jockeyon, aki ramuzent mikor odahivtam a varosba hogy sietek mar feluton vagyok😊 szegeny anno meg nem hasznaltunk teleportot😊))

bsps buff es qhp rulz oszt kesz

Megint itt vagyok 1 kérdéssel,vagyis többel is 😛
Szerintetek 1 Saggitariusnak milyen skill érdemes enchantolni? Igazából nem nagyon értem hogyan mûködik a dolog nem vagyok túl jó angolból :/ Annyit mondtak,hogy passive skillt nem lehet...talán a Rapid Shot érné meg nekem.
Vagy esetleg lehet a buffokat is tuningolni? Vagy csak simán adjam a könyvet oda/el valami Nukernek?
Elõre is köszi a helpet,maradok noob tisztelettel 😊
FragStaR
Na itt van a link normalisan -----------> Innadril Siege video + még1 ezt ma du vettem fel questeles kozben meoh val Big Boom video (elég jo ez a big boom azért <#buck> )

püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)

Szekijoe
Gratz<#taps>

McWolfy
lvl62

64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.

Szekijoe
1-8 óra Akkor méggázabb ha éppen jön közben az enemy és lenyírnak mielõtt bemennél(mert ki már senki nem jön érted felrezelni)

Már szóltam melóban, hogy olyan leszek, mint a mosott szar 😄 mikor kezdünk, és meddig kell várni kb?

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

McWolfy
Reméljük sikerül.

Nem mind2ot, hanem mind3at😛

Hat en ezt azert nem mondtanam, en hasznalom mind2ot. GHP az elejen azer ad 100hp/1s-t, 10mp alatt kb 500hp-t ad, az sem elhanyagolhato. Meg mosthogymar a QHP-t sem lehet spamolni mint C3-ban, ezert a CP poti is fontos, hiszen a QHP 400/0.5s-hez kepest ha macroval tolod akkor 250/0.5s hp-t ad, ami ugye tobb mint a fele. (az ertekeket nem probaltam ki, de vhogy igy ereztem😄) Es ugye mas pvp-nel(altalaban az van) az a lenyeg hogy minel tobb heal/s jojjon.

TruBy
Kicsit erdekes lesz ez a Baium oles, mivel par embernek (pl en es tesom) masnap mar iskola<#duma><#rinya> Sztem szülõk nemigazan fogjak engedni, de majd meglatjuk...

Szekijoe
PVP-n csak a qhp pot ér valamit a többi csak holt súly

Szekijoe
Hm... Ha nem jön rá magától az ember akkor a trükköket az ellenségtõl kell ellesni!
Tiszta matematika magas szinten az SS árának növekedése miatt megéri bármit használni. Azt te is tudod hogy a Brez 400k AA, BSOE 150k AA, KlánhallBSOE 110k adena(akinek van klánháza)! QHP-t találni 30k-ért a piacon DE ostromon 5k-ért van a jelenlévõknek. A fragstart még le is fogom tolni mert nem látom nála a GCP poti ikonját<#hehe>

Remélem sok RS tag jön Baium raid-re! A várakozás alatt folyamatos PVP várható (noblesek tudnak teleportálni Toi13ra) (érdemes hozni klántörpét aki sok GCP/QHP potit tud cipelni (vagy adenba alt karit rakni akitõl én fel tudom vinni az utánpótlást) A toi13 portspot 2 oldalára 1-1 megfigyelõ kell aki figyelmeztet merrõl jön az enemy! Jah és aki nem lenne 5 pk pont alatt az etessen Sin eatert<#vigyor2>

Facek
jó legközelebb cenzurázom nem az a lényeg a képen...
gPROject
látom már mindenkinél alap a qhp és a bsoe
igaz akik overenchantolt a-grade fegyverrel járkálnak...😊
én még lvl69-en is sima heal potion-nel rohangáltam, persze azért volt nálam greater heal lötyi is, de azt csak végsõ esetben használtam 😄D

Facek
http://www.sg.hu/galeria.php?status=zoom&photo=11225079741156927962.jpg&x=960&y=673&galeria=lineage2

berakom inkabb igy 😊
Facek

hun zerged
Sámán
Csütörtökön éjszaka már dolgozom <#rinya>
Remélem Szyl azért elvisz... <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Facek
http://rapidshare.de/files/31277729/InnadrilSiege.avi

innadriel siege by fragstar , bar mikor belép a kapun crit error 😊
Szekijoe
igen

An Arrogant Search?

mi a kveszt neve?

Gordis2k
Dier mindenki!!!

BAIUM ez a kulcsszó!

Csütörtökön éjfélkor baiumot öljük!
Ezért mindenki kérem csinalja meg a questet holnap 60 as szintöl lehet aki kilépet a klánból az is jöhet!!
A többi részlet játékban😊

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

még egy érdekes fdolog hogy ne unjuk szét a játékot.
már csak az Y-gradet várom...😄

pharao
Ahogy elnéztem ez a lebegés dolog egy bizonyos szobor körûl mûködik csak, ez valami antigravitációs szoba lehet, vagy valami hasonló bisz-basz

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

McWolfy
Tudnám élvezni, vörös ruhában repkednék éjjel-nappal Aden egén és menteném meg a szûz elf lánykákat <#nevetes1>

Cobra.
Nekem úgy tûnik, hogy az új terület sajátossága, vagy valóban bug.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

mAilkaEVO3
köffke de azóta már 40% körül járok de a PvP pontok a subnak köszönhetöek^^ hüle tápos HawkEye ^^ szinten bellüli SR 3 lövés BD nélkül 😄 vane gy tempeztes arc aki mindig FGben hentel néha megszoktam látogatni egy kis mókára ^^

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

GamerAdams007
Sztem ez inkább vmi bug... legalábbis nekem úgy tûnt, de hát ki tudja, lehet igaz...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Szekijoe
igen

A raid bossos weap recis questhez is kell 1000 item?

Szekijoe
Lesz C5ben lebegés?
Lebegés???<#wow1>

Akhi
Ertem,hat en meg olyan szerencses avygok megint hogy a ... kitorolhetem a questel meg van az 1000 item de nem tudok lejutni, randomra meg nem pocsekolom el mert szerencsem az olyan hogy..... 😊

Szekijoe
Nem, én eddig 1 szer csináltam végig a 4sep-et akkor szereztem a 2. recimet. Az 1. recimet bemákoltam randomból, abból lett az íjjam.

Akhi
Szeki voltatok megint Four sepulcherben?<#wow1>

Akkor úgy látom a weap recit hamarabb össze lehet szedni mint az armor reciket.
Köszi Szeki 😊