Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a tõrösömnek meg, hogy lett volna annyi amikor fél éve se tolom és 150millával kezdtem ami "megmaradt" a régi accokból, már lvl40-en alig volt 100millám
azután megvettem a másik accot és mostanra maradt egy doom lightom, divine és demon szetem és egy homunkuluszom(összetört +5+6+7 nirvana/homu/sowd)
amíg nem volt ásik accom, szólóra nagyon sok lóvé elment(greater swift attack és haste lötyi+healing+ss)
Gproject mellesleg minden olyan eventkor ameikben lehetett szerezni qhp-t iszonyat olcsón lehetett hozzájutni, ha kiültél venni. (jah az elsõ tökös event alatt neked is volt egy zsáknyi amikor órákig csak tököket ütöttünk<#vigyor>#vigyor>)
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
fõleg, hogy a nuker mobok egy lövésre/drainre leszedtek ennyi hp-mat 😊
adena terén sose álltam túl jól, ritkán volt, hogy a 4-5 karekteremnél összesen 5-10 millánál több volt 😊
az új szerveren ezért nem is csinálok 2 karinál többet 😊
mondjuk semmi kulonleges nincs benne vagy tevedek?
ugyertem nincs oe fegyo vagy valami extra boost

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
ha jol olvasta ma forumon ha atmesz 1 masik klanba vesztesz 1 % ot de csak 1 nap a varakozasi ido
szerintem te megtehetted volna hogy hasznald ezeket a potikat scrollokat szarasig
szerintem ebben a jatekban ha sporolsz akkor nem is lehet elvezni
multkor akkorat rohogtem Jockeyon, aki ramuzent mikor odahivtam a varosba hogy sietek mar feluton vagyok😊 szegeny anno meg nem hasznaltunk teleportot😊))
bsps buff es qhp rulz oszt kesz
Szerintetek 1 Saggitariusnak milyen skill érdemes enchantolni? Igazából nem nagyon értem hogyan mûködik a dolog nem vagyok túl jó angolból :/ Annyit mondtak,hogy passive skillt nem lehet...talán a Rapid Shot érné meg nekem.
Vagy esetleg lehet a buffokat is tuningolni? Vagy csak simán adjam a könyvet oda/el valami Nukernek?
Elõre is köszi a helpet,maradok noob tisztelettel 😊
püspök 2 évig nem veszek új gépet olyan jó (remélhetőleg)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Tiszta matematika magas szinten az SS árának növekedése miatt megéri bármit használni. Azt te is tudod hogy a Brez 400k AA, BSOE 150k AA, KlánhallBSOE 110k adena(akinek van klánháza)! QHP-t találni 30k-ért a piacon DE ostromon 5k-ért van a jelenlévõknek. A fragstart még le is fogom tolni mert nem látom nála a GCP poti ikonját<#hehe>#hehe>
Remélem sok RS tag jön Baium raid-re! A várakozás alatt folyamatos PVP várható (noblesek tudnak teleportálni Toi13ra) (érdemes hozni klántörpét aki sok GCP/QHP potit tud cipelni (vagy adenba alt karit rakni akitõl én fel tudom vinni az utánpótlást) A toi13 portspot 2 oldalára 1-1 megfigyelõ kell aki figyelmeztet merrõl jön az enemy! Jah és aki nem lenne 5 pk pont alatt az etessen Sin eatert<#vigyor2>#vigyor2>
igaz akik overenchantolt a-grade fegyverrel járkálnak...😊
én még lvl69-en is sima heal potion-nel rohangáltam, persze azért volt nálam greater heal lötyi is, de azt csak végsõ esetben használtam 😄D
berakom inkabb igy 😊
Remélem Szyl azért elvisz... <#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
innadriel siege by fragstar , bar mikor belép a kapun crit error 😊
BAIUM ez a kulcsszó!
Csütörtökön éjfélkor baiumot öljük!
Ezért mindenki kérem csinalja meg a questet holnap 60 as szintöl lehet aki kilépet a klánból az is jöhet!!
A többi részlet játékban😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
már csak az Y-gradet várom...😄
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
64 SH, Sieghardt, de ez a szám pozitív irányban szaporodik. LF Curse Fear SB.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Lebegés???<#wow1>#wow1>
Köszi Szeki 😊