A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GamerAdams007
    PRIMEVAL ISLE SSSSUUUCCKKSSS!!!!!!!!
    40% EXP veszteség úgy 11.20 óta... Full Party (Necro, Warlord, EE, Bishop, Prophet, BD, 2 Gladiator, meg meg valami) semmit nem ér ide! 1 (igen, EGY) mob támadott ránk és az egész partyt full buffban leírtotta. Rám pl. AOE 3k damage-et nyomot a Velociraptor, 1bol behaltam... Remélem NC kicsit lejjebb veszi ezt a helyet, mert a questeket nem lehet megcsinálni... Olyan gyorsak a mobok, hogy egyszerűen élve nem jutok el oda, ahol beszélnem kéne vmi muksóval... Akinek sikerült az plz írja le a partyját, meg a taktikát, mer én már vagy 10 féle partyba voltam, egyikse volt jó... kegyetlen. Kihoztak egy Velociraptort a dockhoz: 3-4 full party ütötte, alig bírtam betargetolni a sok embertől, és még így is vagy 10-15 mp volt mire meghalt a mob... Hát sok szerencsét mindenkinek, és RESPECT annak aki megbírja ezeket a questeket csinálni... Ehh na mind1 mentem vissza hátha sikerül összehozni hogy valami norm partyba kerüljek.
    btw: 6.00 AM-kor frissül a szerver database onnantól lehet majd tolni aki most reactivál