A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanca
    170 pontom volt, azt 28.an 00:00 orakor kaptam meg 3 pontot igy lett 173:) Class basedbe toltam vegig, eloszor allybol osszeszedtunk 5 SR noblesst, es feltoltunk engem kb 50 pontra, ekkora az nmy eszrevette, gyorsab felsignoltak, de szerencsere ownoltam oket es igy lett 87 pontom 26.an. Aztan 27.en nmy kezdte el egymas feedeleset, szoltak is gyorsan ram msn-en, gyorsan belogoltam, megkaptam a competition geart(+5 drac set, +4 drac bow, anth, zaken, baium, aq) es ownoltam megint az nmy-t(szovetseges szinte nem is volt benn ekkorra mar). 130 pont utan meg mar csak akkor mentem be mikor UE-m visszatoltodott, es igy lett 170. 28.an meg nem volt semmi, gondolom azt hittek hogy eleg lesz spirra-nak a 100 pont amit osszekapart, hat nem:D
    A 8 veresegbol osszesen 3x vesztettem igazabol, a tobbi 5 az 1-2 pontos ally SR-ek feedelese miatt volt, szal ezert lett ilyen sok pontom. Ha kikaptam volna spirrat es nyertem volna siman 200 felett lennek, de nem hozott minket ossze a sors:P