Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Különösen neked õskocka asszonyság!😊
Szeki,Ilu és ..../mindenki/ nektek is utólagos gratu!Ilu subod mi lett?
Zitus
ha emléxel rám, én is human knight voltam (vagyok) és én se kaptam tul sok partyt, mégis eljutottam oda ahol most vagyok, pedig én aztán sose eröltettem túlságosan az xpzést <#idiota>#idiota>
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
FeketeVipera 77 SS
Ah végre megvan hova megyek xp-t leechelni<#wave>#wave>
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Szeretnék megosztani veletek egy jó hírt a Chronicle 4-hez kapcsolódóan:
Az Amex-tec hivatalosan is hozni fog mind az alapjátékból mind pedig a 15 és 60 napos NCSoft általános Time Cardokból.
Ez azt jelenti, hogy akinek nem fûlik a foga hitelkártyás fizetéshez vagy eddig nem tudta a játékot beszerezni külföldrõl most már az is képes lesz ehhez a közösséghez csatlakozni.
Az alapjáték már tartalmazni fogja a Chronicle 4-et is, a Time Cardok pedig érvényesek lesznek más NCSoft által kiadott fizetõs Online játékok havidíjának befizetésére is (Auto Assault, City of Heroes, City of Villains, Tabula Rasa stb.) Amikbõl a tervek szerint szintén kerül a hazai boltok polcaira.
A részletek hamarosan (szerintem még a héten) kikerülnek a cég honlapjára.
►►^._.^◄◄
Én még sose hallottam errõl a játékról. Most mindenki ennyire odavan érte?
Mi az,hogy fizetõs? Sokan nem sajnálják rá a pénzt?
Valaki mondja el nekem mirõl szól,addig is letöltöm a Demóját.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
fuck mmo's..i.,
Malter, free-n is van receptkönyv, minden törpének. De most nézem, hogy miért spoilos, amikor WarSmith akarsz lenni? WS csak Artisanból lehet, Scavengerbõl meg csak Bounty Hunter.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
innet
Regelsz, es megrendeled azt 3-4 munka nap es itt is van.
fuck mmo's..i.,
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
http://forums2.warcry.com/read.phtml?f=1104&id=846248
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
van zene is alatta? 😊
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
http://www.lineage2.co.kr/pds/wallpaper.asp
<#buck>#buck>
The Life is a Game. Yust play it!
Amúgy valamelyik free-n vagy??? ha igen, ott nem tudom mi a trükkje <#crazya>#crazya>
FeketeVipera 77 SS
FeketeVipera 77 SS
Lenne 1 nagy kérésem...
Meg tudnátok mondani hogy ,hogy tudom egyesíteni a subclass-t? mer Orc-al az összes fajtáját végigtoltam és egyesíteni akarom... vki help :-( pls.... :-(
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy szinte midnent tudok a játékról, az L2J alatt eléggé megismertem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."