A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Igazából 40 alatt nem olyan jók az unik, én rechargezóst használtam, de most hogy vannak herbák már az is tök felesleges -elég gyorsan ellövöd amit visszatölt és utána már csak xp-t vesz le, na meg krisót. 40felett minden uni több mint 1 óráig tart -attól függően csökken a "zöld csíkja" hogy mennyit gyaksz vele -ha folyamatosan tud gyakni és nem kell fél órát futkosnia 2 mob között, akkor kb 3 buff után tűnik el. A skill pár másodperc alatt visszajön, ha idézés után véletlenül kinyiffantod, azonnal tudsz újat csinálni. 
De ha sikerül egy jó fegyit szerezned eleinte 40 felett is csak láb alatt lesz, kb 60 után szokott egy vazsi egyedül bajban lenni,főleg ha nincs pénze übertop fegyire (egyedül alatt azt értem hogy semmi utánfutó, semmi healer)
Ha egyedül akarsz játszani, szumóval 60felett minden szólóhelyen megmaradsz -herbáknak hála szinte folyamatosan max manával -de ennek köze nincs farmoláshoz, keményen nyomni kell petnek is beast ss-t!
Farmolni ss, minden nélkül fehér, de inkább zöld mobokat érdemes -pl coinozni, mert ha gáz van egy pillanat alatt belehealeled petbe az összes manádat -pet pdefje (legalábbis uninak) iszonyat gyenge -most 68as uninak van servitor buffokkal 500felett -eddig 500alatt volt
Viszont mdef ügyileg jók! Ha vazsi mobot gyaksz vele keményebben állja a sarat.
Viszont ss-el olyan gyorsan öl, hogy ami heal kéne az herbába visszajön, egyébként ss-nélkül lassú és mellette jó ha te is ütöd a mobot -unit érdemes előre zavarni, aztán gyakás közben heal ha kell.
40 felett 90%os uni is több mint 1 óráig tart, szintén egyből visszajön a skill, szinttől függetlenül csak 1 d-krisóba kerül és azért bright servitor buff empower3nak megfelelően növeli matk-ját -szóval kapásból lelövi a vele egy szintű mob hp-jának kb negyedét -most így 68nál 1500+patk 1600+matk -csak servitor buffokkal!