A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Lol látom nagyon nem sikerült értelmezni amit írok... egyáltalán nem "sajnáltatom magam", ha neked úgy tűnt, akkor bocsánat, és amúgy pont arról volt szó, hogy most semmi cucc gondom nincsen, baromi jól megvagyok, épp a Demons Set-re gyűjtök pénzt :) Amúgy meg a Devotion Setről csak annyit, hogy azt azért említettem meg, hogy miért nem lenne az jó egész 40ig, mert már nemtom ki azt mondta. Már rég megvan a TOP D, halászattal rohadt jól keresek. A delevel meg csak 1 Orc Raider-es AA farmolási terv volt, de letettem róla egyébként...
Szoval... nemtom kinek mi jött le a commentjeimből, de lényeg, hogy egyáltalán nincs most cuccbeli gondom, 25ösön már a fél C-s cuccra megvan a lóvé, és xp is megy, 25ből holnap 27-28 lesz, mert végre Bsps-re is van pénzem. Nem sajnáltatni jöttem ide magam, ha úgy tűnt akkor bocs.
Sieghardton azért fejeztem be, mert lejárt az accról a lóvé, és perpillanat nem volt rá keret reactiválni, ezenkívül én suliba járok, nem tudom megtenni, hogy hajnali 3kor mennyek siegere majd a későbbiekben. Na ezért jöttem át Teonra, ahol most jól elvagyok.
Mindenkitől sorry, akit itt zavartam...