A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Mindenkinek aki a vazsik nerfjét hangoztatja:
Erős a varázsló igen de csak egyszer az éeletben üljetek le a monitor elé tisztitsátok ki a fejetekből a "NREFELJÖK A VAZSIKAT! NERFELJÜK A VAZSIKAT!" gondolatokat és nézetek körül.
C5 Raidelés vazsi 0 malee 0,5 archer 1
C5 Grind vazsi 0 malee 0,5 archer 1+1+1+1(mind c4 ben nuker fulbufban csak 1 szaros prpvel..)
C5 PVP(porty) vazsi 1+ malee 1(törös a többi 0,5) archer 1
C5 Mass pvp halotad c5ben egyszeris ezt a mondatot nuker group forming??? nem is fogod amigy a necro 2 a sps 1 az SH meg fél lövés vagy szurás.
C5 Olympia a kedvencem totális udnoritó esélytelenség tudod mi az?
nuker vs daggre olympaid start in 3 2 1 U lose
nuker vs archer olympiad start in 3 2 1 stunshot crit U lose
nuker vs glad distro tyrant olympiad start in 3 2 1 fuuttááás U lose
nuker vs prp,bish,EE olympiad start in 3 2 1 Nuke nuke nuke haha meglesz nuke nuke out of mana 30-60 secel későb U lose
nuker vs idéző nuke debuf fut meghal.. U lose
Aki esetleg ugy gondolja ez nem igaz az ok közül akiben megbízok itt az accom sirjatok ti is.
ÉÉÉÉSSSS a nagy kedvencem:
Siege:
Nuker group forming any se lfg? sry archer 1 2 3 4 5 6 7.. 100 need all buffer box 1.
Ok ty np.
Ha mndom HA!!! valami isteni csida fojtán (egyetlen egyszer előfordult) Full bufban siegere jüt a nuker:
Jobbrol jönnek rush gogoog X hit u for 6k dmg cp hp 0
Aki ugy gondolja nerfelni kéne a nukereket este leszek későn ventrin és elmondhatja miért is.
Ja és bizonyíthatja igazát a karimmal. Nem vagyok egy kimondott béna ső ugyérzem igen jól pvp zek mégis C5 ben se partym se siegem se raidem. Egyetlen örömöm felbufolok kifutok ide oda megölni a grindelő enemyt... de hidjétek el gweny ijjászával vagy söndi daggerjével ugyan úgy meg tudom tenni..
Nerfelni a mágusokat? Hova még azt a 2 is vegyük ki a siege vagy raid groupból?
SZVSZ mindenki bekaphatja aki sir, hugy a nuker milyen erős. Egy nagy faszt az. Attól mert a legjobb alatomosan hátbatámado party megölö kari még egy nagy rakás szar. Köszöntem.