Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
Life is short, play more!
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
fuck mmo's..i.,
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts nevu file megnyit jegyzettömbbe
alul van olyan pl hogy:
127.0.0.1 localhost
és alá becopyzni hogy:
216.107.242.195 l2authd.lineage2.com
a mohának mindig a déli oldala fás
igy nézzen ki kb:
# Példák:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # forráskiszolgáló
# 38.25.63.10 x.acme.com # x ügyfélállomás
127.0.0.1 localhost
Today's weekly server maintenance has been extended by one hour (approximately 1:00 PM CDT).
Please note that some players may experience login issues after today’s maintenance due to an update to the login server. It may take up to 48 hours for these issues to be resolved.
Please contact the Technical Support team at http://support.lineage2.com if you have any questions about this issue. We apologize for the inconvenience and we appreciate your understanding.
itt:C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
mi lehet az oka?
fuck mmo's..i.,
ezt kell beirni a hostba,ezt azért nem gondoltam vona...😄DD
fuck mmo's..i.,
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
FeketeVipera 77 SS
fuck mmo's..i.,
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
#565651 - 04/04/06 11:30 AM Edit Reply Quote
Servers are now available. Please see this announcement if you are unable to log in. Thank you!
na tessék😊
Mondjuk az biztos hogy így is 5-6 lövés leszek<#boxer>#boxer><#vigyor2>#vigyor2>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty
amúgy meg kell védenunk magunkat😊
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Tobb oldalrol is körbejártam és accumen lett!
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Goodibá szentem mivel így is puskakezû vagy m atk os legyen, gondolj csak vissza az elementalodra<#vigyor>#vigyor>Úgyis mindig megöltél
<#nyes>#nyes>persze én csak kicsit vagyok nuuker <#wave>#wave>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Az minden oldalról jópofa xD
Eljött az idõ!
Kristáy a SOMban! De mi????
Kérlek titeket probáljatok meg kitalálni és tanácsot adni milyen SA legyen rajta??
Nahde megmondom.. szal felteszed a "szûz" c4et leszeded az uj inco pecset, fel pecseled a game-t és már müxik is 😊
Ezen a héten jön ki az újabb nagyobb pecs..végre 😊
Remélem érthetõ,ha nem akkor inco forum 😊
Többiektöl elnézést.