A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Dagobert #5825 Kéremszépen a parti jó csak ki kell tapasztalni. A játék elején mi is szivtunk 17-20as szinten amikor mondtuk hogy legyen egy csapatos összeröffenés mert ez igy uncsi. Erre nem találtunk mobot ami minimum annyit ad mint szólóban. Erre nekimentünk batár nagy dolgoknak. Eredmény, vagy 3 halál a partiban. Ott azt mondtuk, inkább szóló, a parti rendszer szar.(én is ezt mondtam)
Aztán egy idő múlva újra csapatba mentünk(20+) és nem törödtünk hogy kisebb a mob és lám, jobban fejlődtünk, rájöttünk hogy igy nem kell pihenni. Folyamatos a hent.
Utána elkezdtem egy másik karaktert nulláról, törpét. Ahogy átjöttem a törpéktől egyből DEbe mentem mert ott a jó pénz szólózásra. Közben találkoztam új magyar és régebbről ismert magyar playerekkel szintúgy 15-17es szintű karikkal. Most már 4en partiztunk 3 harcos 1 varazsló/healer. Kicsit nagyobb mobra mentünk mint a szokásos(sárga),de nem néztük az xpt. Korábbi magasabb szintű karim partitapasztalataival felvértezve most 15-17es szinten csak úgy repült felvele a % XP. Mert egyfolytában,pihenés nélkül írtottunk. Ezt régebben nem tudtuk. A lényege az egésznek hogy a végén mégiscsak lehet ám partizni alacsony szintű karival, csak tudni kell hogyan. Minden játékosnak meg kell találnia a helyét a partiban, utána már gyerekjáték az egész.
A másik a pénz ami a problémád volt. Én is igy gondoltam az elején DE, soloban egy nap alatt mondjuk irtasz 500 mobot, ha a jó cucc dobási esélyeit nézzük, nem elég ennyi mob hogy "mázlid" legyen nagyon jó cuccra. Mi partiban folyamatosan irtjuk a mobot és pár óra alatt szerintem 1000et minimum leölünk, ergo megnő az esély a jó cuccra.
Igy jött össze az 1 millás karom is ami egy golemből esett ki amit már több órája folyamatosan irtottunk.
Amúgy ma meg parti játékkal összejött 100k pénz + a csomó tárgy amit eladunk majd elosztunk a parti tagok között. Ez kb 150k 4 óra alatt úgy hogy nem untam, jó volt a társaság és egy halál sem idegesített volna félpercnél tovább :)
Persze azt bevallom hogy ha nagyon kell a őénz jó cuccra akkor egy csontis küldit kell nyomni éjjel-nappal egyedül. De ez csak addig igaz amig nincs meg a relative jó fegyvered. Utána szenvedés nélkül lesznek meg a jóc cuccaid.
Na ennyi, csak hogy én is jól megmondjam a magamét :)