88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MaDFoX
    Valen a direkt IP cimeket beirtad?
    Ha nem akkor surgosen, ha igen akkor a gepeddel lesz vmi (NAOB-on is ugyan ez lesz)!
  • pityogo2
    én meg lehet hogy majd elajándékozgatom a cuccaim jobon, mert már a jobot krvára utálom...

• Valen
    Na leszedtem a gépemről a LineAge2 Japán Bétát, mivel ez a proxys dolog nem igazán működik ( gyk. bentvagyok a gémben 5-10 percig, majd kivág (disconnektál a serverről :((

Inkább megvárom a NAOB vagy a EOB változatot :))

mindenkinek további jó hentet :))
  • pityogo2
    Gugger, mennyit szoktál te játszani? lehet hogy átmegyek hozzád együtt tolni a gamet....
  • Crag
    Én egy 26-os shillen oraclével jaccogatok
  • MaDFoX
    Kar hogy irto lassan respawnol, irthatnad oket (sztm atersz egyik ruinbol a masikba mire megjelenik... :DDDDD) Nyomass ingajaratot! :DDDD
  • MaDFoX
    Nagy vagy Hancu!!!!!! :D
  • Sanca
    Van vki aki oracle, shillen oracle, vagy cleric-el tolja?
  • Gugger
    ORK town eddig is jo volt a JOB ban is, most is jo! Gludio mar szaggat mint allat JOB -ban, most meg nem tudom lvl 7-nel vagyok! kell ennek a játéknak az 1GB RAM :(
  • Eperzselé
    Ügyi vagy Manci :) ...

Angel
  • Cactus
    Mondjátok meg pls melyik ez a pénzes hely, mert én is mennék szívesen fighterrel :D Kell a ZS nagyon...
  • Maneater
    Ezt a képet kb. 5 perce követtem el (teljesen egyedul irtottam ki) :
  • Sonic13
    Én arra lennék kíváncsi, hogy változott vmit a játék gépigénye? Meg mindig szaggat vagy már valamennyire optimalizálták?
    Mondjuk ahogy a gépedet nézem sztem ez a játék neked eddig se szagagatott!
  • Gugger
  • MaDFoX
    Vannak Des, tegnap ejjel pont odaertem Giram megszallasanak vegere!!!!! :DDD
  • Sonic13
    Na kitöltöttem megint a reget :)
    Hátha sikerül. Tudom már csak pár hét és itt van az open amire úgy is csinálhatok új karit, de már a tököm tele van a sok krix-kraxal :(
  • Gugger
    taliztam lvl 4-en egy csavoval aki lecsapott mikor pihengettem, de utana rogton jott és segített 3-4 amcsi es levertuk a szemetet, 2x is :D
    Nem lesz gond az amikkal, rendes tagok, lehet veluk beszélni, és értékelik, ha angolul kerdezel valaszolsz, stb... pedig nekem nem valami jó az angolom, mégis tök jól elbeszélgettem velük ...
  • Gugger
    első tapasztalatok, nagyok jók! Mindenki angolul dumál, minden NPC, kvesztek minden angol! Partyztam rogton egy Kansas-i sráccal, nagyon pozitív volt, és k.nem tudják az amcsik mit kell csinálni! ORK szitiben nagy a mozgás, sok a kezdő, stb...
  • Gugger
    én bent vagyok az USA CB-n a "Bartz" szerveren, remélem a többi magyar is itt van !!! ???
  • semo1
    Hanyadik szintü vagy?
  • Des
    Welcome to "Chaos Week" -- 3/22/2004 10:00:00 PM
    Over the next few days you may notice some major changes. The danger in the world has become most apparent and the forces of the Elves, Dark elves, Humans, Dwarves and Orcs has dramatically increased. Prepare to see things happen that have not been seen before. The GMs will randomly announce some in-game events starting tomorrow. What dangers do I speak of? What will happen? You will have to be there to see!

Hm, ilyen eventek vannak JOBban is?
  • Sonic13
    SAjna a mostani kör közel se olyan jó mint az előző :((
  • Maneater
    Na nekem meg mondták ott hogy jó a pénz és elmentem még pár napja oda és a 3. skeleton scout dobott egy Bow of Forestet szinte csak pár percel az után hogy egy tracker skeleton leader dobott Strangernek egy szintén hasonló árban lévő kardot. :) Az tényleg nagyon jo hely, harcosnak éppen ideális. Kár hogy én nem az vagyok. (Hancurmanci voltam)
  • Sonic13
    A Grim Collector küldit csináltam (csinálom) és abból jött össze ilyen sok :)
    Dobtak egy pár 8-10k-s (Cat's Eye Earing, Composion Bow saft...) cuccot meg sok receptet sok "törpés cuccot".
    És mindet szépen el is adogattam aztán meg vettem egy Reinforce Leather Gaiters-t :)
  • Sanca
    Esett vmi 50k-s fegyver vagy hogy?
  • Jockey
    jah, kit érdekel? meg amúgy is, kit érdekelek én, meg most akkor ki érdekelt miben, és hol?
    ahh, no haggyuk, inkább nem is érdekel:)
  • Ferro_TwL
    Ja es kb egy honapig tart majd (bar inkabb ne legyen igazam), es ugyanaz mint a japan, ahol kb 30-40 magyar nyomja. De biztos jobb a closed us beta ami meg par het es torlik a karikat aztan jon az open.
    (En is at akartam menni a closed-a de vegul is meggyoztek/rajottem, hogy nincs ertelme. AZ open-en mar erdemes elgondolkozni, csak ott meg a jofej amcsi Pk-stol tartok egy kicsit:)
  • MaDFoX
    Jahh kit erdekel a NACB... :DD
  • Cactus
    Mondjuk mindenkit, ugyanis ott játszunk. Valszeg addig míg nem lesz NAOB, de az még egy pár hét.
  • MaDFoX
    Koszi Sonic persze hogy arra gondoltam (CB nem nekem valo) :D
  • Fikusz
    Akkor nem, én az amerikai zart betara gondoltam ami most indult. kitérdekel a japan?
  • Sonic13
    Japán Open Béta :)
  • Fikusz
    mijaza JOB ?
  • Sonic13
    Ha a JOB-ra gondolsz, akkor az már megy régen.
    Tök jó, kb 2 és fél óra alatt gyüjtöttem 70k-t :)
  • Fikusz
    Nyomja valaki az USA closed betat?
    Ha igen, melyik server?
  • MaDFoX
    Nagyon hallgat mindenki... ...elindult ujra? Nem bannoltak? Miujsag?! (fene egye dolgoznom kell, pedig de tolnam most...) :D
  • Gugger
    Melyik szerveren vannak a magyarok az amin? Bartz? Sieghardt?
  • Dagobert
    Okés, felírom
  • Dagobert
    Kéremszépen a parti jó csak ki kell tapasztalni. A játék elején mi is szivtunk 17-20as szinten amikor mondtuk hogy legyen egy csapatos összeröffenés mert ez igy uncsi. Erre nem találtunk mobot ami minimum annyit ad mint szólóban. Erre nekimentünk batár nagy dolgoknak. Eredmény, vagy 3 halál a partiban. Ott azt mondtuk, inkább szóló, a parti rendszer szar.(én is ezt mondtam)

Aztán egy idő múlva újra csapatba mentünk(20+) és nem törödtünk hogy kisebb a mob és lám, jobban fejlődtünk, rájöttünk hogy igy nem kell pihenni. Folyamatos a hent.
    Utána elkezdtem egy másik karaktert nulláról, törpét. Ahogy átjöttem a törpéktől egyből DEbe mentem mert ott a jó pénz szólózásra. Közben találkoztam új magyar és régebbről ismert magyar playerekkel szintúgy 15-17es szintű karikkal. Most már 4en partiztunk 3 harcos 1 varazsló/healer. Kicsit nagyobb mobra mentünk mint a szokásos(sárga),de nem néztük az xpt. Korábbi magasabb szintű karim partitapasztalataival felvértezve most 15-17es szinten csak úgy repült felvele a % XP. Mert egyfolytában,pihenés nélkül írtottunk. Ezt régebben nem tudtuk. A lényege az egésznek hogy a végén mégiscsak lehet ám partizni alacsony szintű karival, csak tudni kell hogyan. Minden játékosnak meg kell találnia a helyét a partiban, utána már gyerekjáték az egész.

A másik a pénz ami a problémád volt. Én is igy gondoltam az elején DE, soloban egy nap alatt mondjuk irtasz 500 mobot, ha a jó cucc dobási esélyeit nézzük, nem elég ennyi mob hogy "mázlid" legyen nagyon jó cuccra. Mi partiban folyamatosan irtjuk a mobot és pár óra alatt szerintem 1000et minimum leölünk, ergo megnő az esély a jó cuccra.
    Igy jött össze az 1 millás karom is ami egy golemből esett ki amit már több órája folyamatosan irtottunk.
    Amúgy ma meg parti játékkal összejött 100k pénz + a csomó tárgy amit eladunk majd elosztunk a parti tagok között. Ez kb 150k 4 óra alatt úgy hogy nem untam, jó volt a társaság és egy halál sem idegesített volna félpercnél tovább :)
    Persze azt bevallom hogy ha nagyon kell a őénz jó cuccra akkor egy csontis küldit kell nyomni éjjel-nappal egyedül. De ez csak addig igaz amig nincs meg a relative jó fegyvered. Utána szenvedés nélkül lesznek meg a jóc cuccaid.

Na ennyi, csak hogy én is jól megmondjam a magamét :)
  • MaDFoX
    Nem irja...

Level 75 Silver Ranger, Akirus