A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kistoll #57704 Kellemes karácsonyt és Üdv ismét mindenkinek!
Gondolkodom, hogy hosszabb távon csatlakoznék az off-os társadalomhoz. Segítsetek, hogy hol látnának szívesen egy kezdő karit és azon a szerveren telepednék meg.( Nem kell, hogy klánba vegyenek természetesen rögtön, csak uncsi az élet egyedül és nincs akihez szólhatnék, tanácsot kérhetnék.) Első sorban EU-s szerverre gondoltam.
A Teonon már fönt vagyok egy hete, de elég érdekes dolgok vannak az utóbbi napokban, gondolok itt az állandó lagra meg a bothadseregre. Gondolom ez a kettő, egymásból adódik.
Azért is kérek segítséget és első sorban magyarokat keresek, mert úgymond az angolom eléggé hiányos ( bár a káromkodás jól megy
), de szeretem ezt a játékot és mívelni szertném az angol hiánya ellenére is. (Nekem még oroszt tanítottak
). Azért is csatlakoznék, mert unom már az állandó karaktertörléseket és az azzal járó nyűgöket, nem megfelelően műkő skill-eket stb. 
Előre is köszi!
Ui.: Ja igen, írjatok nevet akire privizhetek!

NF C1 Sorrow-Gladiator lv 52
NF C3 Gorrow-Warshmit lv 66
NF C3 SorrowWarrior-Gladiator lv 61
Paradise C4 Kistoll-Hawkeye lv 62
Paradise C4 Vihar-Spellhowler lv 59 = mind