Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C3-ba igy van, C4-be nemtom, de remelem erthetoen fogalmaztam...
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Tudom,hogy hülyéket kérdezek de fontos lenne az infó.
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
Támadt egy kisebb vita pár skill körül, és gondoltam ti tudjátok a legjobban, hogy mûködik 😊
Állítólag a PhantomSummoner Shadowjának van egy olyan passiv skillje, ami olyan mint a vampiric rage. Én ilyennel még nem találkoztam...
A Solar/Shadow spark paradise serveren úgy mûködött, h 1 lövés 2x sebzett, egyszer egy nagyobbat aztán egy kisebbet. Máshol nem láttam ilyet. Hogyan kéne mûködnie valójában?
Sokat segítenétek egy kis információval 😊
Köszi!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
FeketeVipera 77 SS
Az lenne a kérdésem,hogyan lehet legkönyebben kiszedni a raidbossokat a csicskaik közül? 1-2 dögnél bejött a silentes TH de a legtöbbnél jött az egész csorda. Van erre valami speckó megoldás?
volt egy pár része 😞
és ez még nem a vége volt
Pl. siegen egy 75os necro ramlõtt 8000-es criticalt és meghaltam egybõl.
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
FeketeVipera 77 SS
jaj te szegény, csak egy béna *****-t se érõ 5 millás droppod volt??? <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
FeketeVipera 77 SS
Mi lesz velem empower aza legdurvabb nem is kell a vr igy gladi kent empowerrel kb 270 az matkom<#nyes>#nyes>
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
A subclassekrõl:
Ha kasztot váltasz a fõérték marad? Mert akkor mi durva lenne Gladiatorból summonerbe menni. >😉
8: 2 subclassos magyar van Diniz és én. Úgy mûkszik, hogy amikor akarod akkor a városban át tudsz váltani a subclassra és akkor csak annak a skilljeit tudod használni. Például: Elder vagyok magas rezurectionnal és van egy Hawkeye subom. Kint szólózok Blazing swampban, allychat-en mondja valaki hogy fel kellene rezelni, akkor bemegyek a városba átváltok az elderre, megkeresem, felrezelem, vissza megyek a városba, visszaváltok hawkeye-ra és visszamegyek szólózni.
Úgy döntöttünk, hogy úgyis annyi új dolog van már, hogy azt hibamentesen csak offon kapjuk meg.
Regisztráció megvolt, viszont valamiért a bankkártyánkat nem akarja elfogadni. (nekem maestro van, barátnak valami nevesebb). Remélem ezen a problémán hamar átesünk.
Viszont ha feljutunk, akkor:
-melyik szervert érdemes választani?
-elindult-e már egyáltalán az európai szerver? Ha nem mikor fog? (szobatársat elrángatom törpével >😉 )
Amúgy két idõzõvel szeretnénk berobbanni a világba.
VR-nél eddig ahogy tapasztaltam ütések száma a lényeg nem az ereje (/távja) -amíg egy tõrös odakaristol 10et (vagy többet) addig az íjász belenyilaz 1et -íjásznak így tök fölösleges, még akkor is ha mûx -ha meg nem akkor pláne <#vigyor5>#vigyor5>
FeketeVipera 77 SS
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
hogysmint van mindenki? 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a nuker csakis caster class, tehát mágus.
maximum a DD-re (Damage Dealer)-re lehet ráfogni mindkét fajtát.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
6: Nuker = Necromancer?
6: SE = Shilen Elder?
Eszebe jutott meg valami!
8: Subclassolt mar valaki? Ha igen akkor az lenne a kerdesem, hogy amikor subclassolok, akkor a skillek elveszenek?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
2: nem igazan
3: erre csak az illetékesek tudnak válaszolni <#vigyor3>#vigyor3>
4: van par quest magas szinten amit megéri csinálni de 40 alatt sztem semmi
5: így van
6: nukert csinálj (meg mellé egy SE-t)
7: amíg semleges clanban vagy, nem lesz ilyen gondod