Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tufa
Lehet hogy õk olvassák a hozzászólásokat...

Sorry nem naon olvastam még a hozzászólásokat, de hogy tudtok ti C4-es szerveren jáccani<#confused>?<#conf>?<#conf>?<#conf>?<#confused>

GamerAdams007
amugy meg amikor betargetelsz egy mobot, akkor megjelenik egy kis ablak. itt a neve mellett van egy kis nyil gomb. ha rakattintasz leir rola infokat. a bossoknal van kozte egy olyan, hogy raid boss. fole viszed az egeret, akkor leirja, hogy ha sokat ut bele valaki, akinel 3 nal nagyobb a kulonbseg kozte es a boss kozott, akkor nincs drop, es ha olyan valaki ut bele akar csak 1et is, akinel a kulonbseg nagyobb 8nal, akkor meg csokken a drop, de lesz...

C3-ba igy van, C4-be nemtom, de remelem erthetoen fogalmaztam...

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GamerAdams007
dropnak lottek... ez azert van, hogy ne oljek le a 'nagyok' a kis bossocskakat a jo cuccokert

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Elvileg az 1 et dmg el ra,ha minden igaz.

Lenne még 1 Raid Bossos kérdésem 😊 Ha ölünk 1 50est és odajön 1 75ös kari aki elkezdi lövöldözni akkor olyankor lõttek a dropnak? Vagy mi alapján számolja a dropratet?
Tudom,hogy hülyéket kérdezek de fontos lenne az infó.
GamerAdams007
Ha hasznalsz FlashGet-et, akkor kattints ott az 'Új' nevezetu gombra a felso menusorba, majd masold be az elso sorba ezt: 'ftp://l2clientdownload.lineage2.com/Chronicle04/L2_C4_Installer.zip', aztan valaszd ki a letoltes helyet, majd nyomj 'Ok'-ot. Talán igy menni fog...

egy gépünk van...
GamerAdams007
Nekem is ez a 'A lap nem jelenitheto meg' jott be, e masik geprol probald meg, nekem ugy ment...

lineage2.com-ról nem tudok tölteni mert azt írja hogy "a lap nem jeleníthet meg", filefronton meg nem találtam a teljes C4-et!
Szekijoe
Vagy letöltöd a PTS clienst és az aptóbetûs részben van egy "PTS to live" patch

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Szekijoe
filefront-on is fennvan

HELP PLZ!
Hali srácok kéne egy kis help 😊

Támadt egy kisebb vita pár skill körül, és gondoltam ti tudjátok a legjobban, hogy mûködik 😊

Állítólag a PhantomSummoner Shadowjának van egy olyan passiv skillje, ami olyan mint a vampiric rage. Én ilyennel még nem találkoztam...

A Solar/Shadow spark paradise serveren úgy mûködött, h 1 lövés 2x sebzett, egyszer egy nagyobbat aztán egy kisebbet. Máshol nem láttam ilyet. Hogyan kéne mûködnie valójában?

Sokat segítenétek egy kis információval 😊
Köszi!
Nethyrrea
minál gyorsabban leenni a kísérõket, aztán a raidbosst, mielõtt még újraspawnolnak a kísérõk.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

gPROject
b grade, adamantite szettel egyenlõ

xt198
Ezek TOP C ékszerek.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Sámán
Jaja 2-3 party! <#crazya>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Wao -errõl már olvastunk, de milyenek ezek a blessing ékszerek??? Egyáltalán milyen grade??? <#eljen><#eljen><#eljen>

FeketeVipera 77 SS

Hi.
Az lenne a kérdésem,hogyan lehet legkönyebben kiszedni a raidbossokat a csicskaik közül? 1-2 dögnél bejött a silentes TH de a legtöbbnél jött az egész csorda. Van erre valami speckó megoldás?
gPROject
na ez már nem rossz exp, viszont rendesen meg kell érte szenvedni 😞

volt egy pár része 😞

és ez még nem a vége volt

GamerAdams007
xD Nemrossz 😄 <#idiota><#idiota><#guluszem1><#guluszem1><#vigyor3><#vigyor3>

xt198
van HP szívása és silence+decay, gloom (- mdef) stb.
Pl. siegen egy 75os necro ramlõtt 8000-es criticalt és meghaltam egybõl.

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

xt198
kurvanagyot sebez, +van summonja dmg elvezetes miatt.

GamerAdams007
Miert mondjatok, hogy ilyen, meg olyan jo a Necro? Megneztem neten a skill-jeit, es szerintem az csak siman jo. De ti meg azt mondjatok, hogy most az a best! Van valami specko taktika vele, amiert nagyon jo?

B@lu
Master card kel lmert a regisztracional sehol sem tudsz kivalasztani maestro kartya. tehat maestro nem egyenlo: master

vagy mondjatok valami Ftp-t ha jobb ötletetek nincs! <#szomoru1>
Sámán
Huh, ilyen sok??? jó, tényleg nem gondoltam volna hogy ennyi... Akkor azért majd adok! De akkó nincs vr! <#bee1><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Grat! <#taps>
jaj te szegény, csak egy béna *****-t se érõ 5 millás droppod volt??? <#hehe><#hehe><#hehe>

FeketeVipera 77 SS

Padidiver
Juuuj Viu nem kapok tobbet Empowert????<#merges2>
Mi lesz velem empower aza legdurvabb nem is kell a vr igy gladi kent empowerrel kb 270 az matkom<#nyes>

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

a C4-et a hivatalos oldalon kívül még honnan tudom letölteni, mert onnan vmiéert nem megy most?
hát te nagyon nem vagy képben

Tufa
pffff

Szekijoe
Nem, a fõérték is változik, csak az inventory és a queszt list marad. De nagyon táp még így is mert a main karakterrel felvett queszteket a subbal is meg lehet csinálni,mert esnek neki az itemek.

Ezek szerint mint free szerverekena nekromanta itt is übermegabrutál kaszt a Summon tranfer pain kombóval? Javasolni kellene h a nekro ne kapja már meg a tranfer paint. Az legyen a summonerek kiváltsága.

A subclassekrõl:
Ha kasztot váltasz a fõérték marad? Mert akkor mi durva lenne Gladiatorból summonerbe menni. >😉
Szekijoe
6: Nuker = spell caster DE ha jössz akkor Necrot csinálj az a best class most.

8: 2 subclassos magyar van Diniz és én. Úgy mûkszik, hogy amikor akarod akkor a városban át tudsz váltani a subclassra és akkor csak annak a skilljeit tudod használni. Például: Elder vagyok magas rezurectionnal és van egy Hawkeye subom. Kint szólózok Blazing swampban, allychat-en mondja valaki hogy fel kellene rezelni, akkor bemegyek a városba átváltok az elderre, megkeresem, felrezelem, vissza megyek a városba, visszaváltok hawkeye-ra és visszamegyek szólózni.

Én meg egy jó barátom is kezdünk betelnia trágyadék free szerverekbõl.
Úgy döntöttünk, hogy úgyis annyi új dolog van már, hogy azt hibamentesen csak offon kapjuk meg.

Regisztráció megvolt, viszont valamiért a bankkártyánkat nem akarja elfogadni. (nekem maestro van, barátnak valami nevesebb). Remélem ezen a problémán hamar átesünk.

Viszont ha feljutunk, akkor:
-melyik szervert érdemes választani?
-elindult-e már egyáltalán az európai szerver? Ha nem mikor fog? (szobatársat elrángatom törpével >😉 )

Amúgy két idõzõvel szeretnénk berobbanni a világba.
Sámán
Jóvan ezért most Manta nem kap többet empowert!!!! <#bee1><#nevetes1>
VR-nél eddig ahogy tapasztaltam ütések száma a lényeg nem az ereje (/távja) -amíg egy tõrös odakaristol 10et (vagy többet) addig az íjász belenyilaz 1et -íjásznak így tök fölösleges, még akkor is ha mûx -ha meg nem akkor pláne <#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

mAilkaEVO3
Nah még csak annyit tennék hozzá, hogy a VR egy ijjásznak annyit ér (ha nem tõrrel kalapál) kb mint a gladiáornak az empower ^^<#hehe><#hehe><#mf1> VR csak közelharcban müXik <#wave>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Ogrus
lehet hogy egy szanaszéjjel gyúrt 47 strengt-es torpe, az mar tud dílerkedni <#hehe>

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

DD-re mindent ra lehet fogni(avagy mindent rafognak). Kedvencem amikor a dorf shoutolja, hogy DD LFG 😄D

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BEAST
hello <#dumcsi>

hogysmint van mindenki? 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
kavarod a dolgokat.

a nuker csakis caster class, tehát mágus.

maximum a DD-re (Damage Dealer)-re lehet ráfogni mindkét fajtát.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

pharao
Na egy kisebb szünet utánn ismét itt vaok, de foggalmam sincs, hogy meddig... Naszóval a nuker nem necro-t jelent, hanem bármilyen nagy rage-s kasztot, ijjászok és varázslók eggyaránt tartoznak bele, és az SE pedig jól gondoltad, shilien elder, mivel az ijjászok számára képes maná-t HP-t tölteni, és a vampiric rage skillje is elég ütõs, varázslók számára meg az empower a dúrva, szóval megéri! BB

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

semo1
Nicsak ki van itt?<#wave> Szeva Ilu

GamerAdams007
6: nukert csinálj (meg mellé egy SE-t)

6: Nuker = Necromancer?
6: SE = Shilen Elder?

Eszebe jutott meg valami!
8: Subclassolt mar valaki? Ha igen akkor az lenne a kerdesem, hogy amikor subclassolok, akkor a skillek elveszenek?

BEAST
hali <#vigyor2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

phalanx
hi <#wave>

phalanx
1: 100% hogy van
2: nem igazan
3: erre csak az illetékesek tudnak válaszolni <#vigyor3>
4: van par quest magas szinten amit megéri csinálni de 40 alatt sztem semmi
5: így van
6: nukert csinálj (meg mellé egy SE-t)
7: amíg semleges clanban vagy, nem lesz ilyen gondod

BEAST
<#wow2>