A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Kb hajnal 4 kor jött az infó hogy ösznépi untagged TOI raid van és már a 3.-on vannak mire belogoltam és odaértem már kinyírták a bosst és a láda is eltünt
De mentünk feljebb kb 1 óra volt az út a noobok miatt páran lemaradtak és hanyattestek és simán kinyírtuk a 8as bosst útána kb fél óra alatt felértünk 11re és nekiestünk a bikának a felénél elfogyott a tank party manája és hanyattesett a tank Baalkain kb a 4. volt aki meghalt Brez utána jött Zippy és gyorsan hanyattestünk. Ez ismétlődött csak egyre-egyre több cata heroval. A banda 2/3da meghalt a többi kilogolt vagy bsoézott. Catalyst elment és mi felrezeltük magunkat és vissza szummonáltuk a városban lévő embereket. Ha nem kellett volna a queszt item akkor el sem indultam volna ilyen bandával. Szóval a Toi 3 hiányzik már csak valahogyan majd még azt is összehozzuk.