Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xt198
Figy. HA (tehát nem biztos) kirugtak a klánbol, vagy ki akarnak, akkor mennék hozzátok. ez nem jelenti azt hogy ölni fognak sõt... van egy enemy aki elég normális, és szoktam velük beszélgetni. max akkor Pkznak meg ha ott az IC-s logo 😛

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Azt értem hogy funból jönnek az emberkék pk-álni. De most ha az IC szétesik akhor hozzánk is jön egy pár ember, úgy hallottam. Akkor azok miatt a clanmemberek miatt az egész clánra haragudni fognak? Valami ilyesmire szeretnék infót. Meg én ezt az utáljuk a másik klánt, "öljükleõketakármekkorák" mindig soha nem fogom felfogni. A RisingSun nem köt bele senmkibe, fölöslegesen sose pk-ztunk mióta én jáccok velük.

Szekijoe
Hm azt hiszem akkor nem értetted teljesen a kérdést <#bee1>
A strideren a tarin grp-bõl kb 8-15öt! tudok húzni ghp nélkül (maradék leszakad<#bee1>) Ha iszom a GHP-t akkor az sem baj ha bestuckolódok a mobok közé legfeljebb szaladok mégegyet. A nightmare csak azért rosszabb mert repülnek és alig látom hova klikkelek.<#rinya>
De az gáz ha kell nekik 2 lövés mert akkor minden átagrózik az unira<#szomoru1>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Sámán
Servitor (lvl3) empowerrel (ugyanaz mintha rárakna egy se greater empowert) úgy emlékszem 2 lövés egy chieftain-es csapat meg a nightmare-s csapat is -de térvarit elég lassan kasztol uni és ha egyszerre 2nél több csapatot visz elég nagy eséllyel ütik ki variból -közbe meg ha healelik is egymást a mobok, akkor 3 vari...
A másik hogy térvaris uni marha gyors -a magára húzott csapatok egyrésze tuti lemarad -és uni pdefje még fullos buffokkal is túl béna hogy egyszerre hosszabb ideig bírja 6-8 mob (meg ha kicsi mob is) ütéseit...
Egy csapattal nincs gond, 2vel se -de több azért veszélyes -szegény Hunkyn lett kikisérletezve -kifeküdt párszor õ is uni után 😄DDD
Igazából olyan marha sok xp 1 tarinbõl nem jön amit szólóba ne tudna összeszedni -fõleg ha fut mögötte egy nagyobb kari 😊
Szerintem 40 alatt egyszerûbb és gyorsabb is egy nagyobb healer/buffer utánfutó mint trainelgetni, 40 fölött meg aztán tényleg nem éri meg...
Persze ha lenne egy 75-s es.... 😄DD

FeketeVipera 77 SS

Szekijoe
Sámán az lenne a kérdés, hogy Tanor canyonban 1 lövéssel az ES-ed ki tud-e nyírni 1 grouppot?(a területsebzéses pet) és empowerrel vagy anélkül is?

Szekijoe
Eh neked is jönnöd kellene és fejlõdnél mint atom.

xt198
x.x lvl69
grats <#wow3>

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Szekijoe
Még kicsi vagy nem tudod, hogy minden 50+os területre néha visszamennek a 75ös dd-k funból és leölik az ellenséget pvp vagy pk ez nekik fun. Én kb 66 felett kezdtem használni Bsoe-t addig nem zavart nagyon, hogy min 2 szer pk-ztak le naponta mert könnyen és gyorsan fejlõdtem. Általában az untagged emberek és semleges klánokat nem bántja senki. Ezért szoktak kilépni a klánokból az emberek mert úgy nyugodtabban lehet xp-zni.
Az eléggé el tudja keseríteni az embert ha több %-ot veszít mint amennyit 1 nap alatt összeszed. Ezért kell semlegesnek maradnotok.

Annyira jó, hogy Sámán neve megtévesztõ. Én egy párszor keverem Szyllel. Mindeki gondolom tudja miért. 😄

A másik. Miven ezzel az ellenséges témával? Most akkor ne jöjjenek hozzánk ex IC-sek a klánba, meg ne partyzzunk velük mert honfitársaink? stbstb

xt198
BSZ ILU!! <#vigyor3>

Szekijoe
BSz ILU!

Taptarap
BSZ Ilu!!

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

BSZ ILU!

Zitus

Sámán
Megint kezd elszállni stolen infernum ore ára -ami persze csak jó, én már régóta eladogatom õket -jobb a biztos haszon mint a valószínû bebukás 😄DD
Tudja valaki hogy lesz sio-ból c4ben 100%os a-s reci??? gondolom van köze az áremelkedéshez 😄D
Ha ugyanúgy mint a-s fegyi part akkor inkább továbbra is eladogatom 😄DDD

FeketeVipera 77 SS

Sámán
BSZ Ilu!!! <#wave>

FeketeVipera 77 SS

Gordis2k
Boldog szülinapot ILU!!!!!

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Ogrus
mesélj csak mirõl maradtam le... neám az legyen belogolok azt jobbról balról kapom az üdvözlõ sallereket <#boxer>

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

Gordis2k
NEEE manta mar megint😊?

A többihez való hozászolásom letiltotta nagyrabecsült klán leaderem😞!

De azért egy kicsit mégis muszááá...(akkor mailka berohant a szobába és apró de gyors ütésekkel operálva mégis lbeszélt így a nevem kus).

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mAilkaEVO3
jah csak kérdés az, hogy mivel? <#hehe><#hehe><#hehe>

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3
Hát igen Söndi (BlackManta) mondta is rögtön ventrin, hogy mekkora hülyeséget csinaált és, hogy reméli nem lesz baj belõle😊

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

<#nevetes1> hagyni kell az ovisokat játszani😊
B@lu
termeszetesen legyetek velunk csak keruljetek a nyilvanos osszejoveteleket az ic ldalan es healeles buffolas pvp elott akarhol beszelgetes stbstb

lasd ma FG

meg a multkor SOA eseten

hamar megunjatok a gamet ha 60 tol sehol sem tudtok xp zni mert ellenseg lesztek akiket konnyu kinyirni par 75 osnek

B@lu
RISINGSUN!

KERULJETEK A FELTUNEST HA AKARTOK XP ZNI MAGAS SZINTIG, NE AKKAJTOK AZ ICA OLDALARA, INKABB LEGYETEK NEUTRALOK KULONBEN UGYANUGY BASZOGATNI FOGNAK BENNETEKET A LVL 75 OS TRAINER/ PK PARTIK!!!!!!!

EZ EGY JOTANACS

mAilkaEVO3
Gath lécci hozd a porraloltot a flame ellen 😉<#hehe>

Broafka
pedig rohadtul nem volt igazságos, mert én csak annyit kérdeztem hogy mi a különbség a free és a fizetõs között, és õ ugatott le elõszõr szal... na mind1

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

mAilkaEVO3
Privi ment és Lécci fejezd már be........<#fejvakaras><#falbav><#banplz>

Tufa
Szerencsére, a fórumon nem a te korosztályodból van több, itt az idõsebbek vannak annyira okosok hogy nem mennek bele egy "ember, tök kemény vagyok mer 15" stílusú vitába. Itt is csak te izmozol, holott te is nagyon jól látod hogy nem igazán szeretnék hogy itt legyél.

Broafka
eddig senki sem panaszkodott rám, senki nem mondott semmi rosszat, csak te vagy ilyen pojáca, hát istenem, ez van, én nem haragszom, biztos születési rendellenesség

Tufa
Nem. Szerencsére. Nap mint nap látom ahogy lejáratod magad a humoros képek topicban..
"ember", idõvel rájösz hogy az ilyen kis pöcsöket, mint te, nem szeretik.. vegyél vissza...

Cobra.
Mindenre találsz választ itt a fórumon. A fizetésrõl nemrég volt szó ismét. Netelérésbõl szerintem az alap 64/384k-s elérés is elég. Hogy hol vannak a legtöbben, az meg ma is elhangzott, ez pedig a Sieghardt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Broafka
ismerlek ember? neked mi közöd hozzá?

Broafka
néztél már magadba ember? szánalmas vagy :-/
uramisten, borzalmas hogy ez a játék milyen szörnyû lett, pedig régen tök normális emberek is voltak, borzalmas hogy ilyen hülye emberek teszik tönkre, tényleg sajnállak, majd virágot is küldök, résztvétem

köszke a válaszokat!
mAilkaEVO3
privi 😊

GibboRamone
Jahh BhH, bocs,most esett le<#vigyor3>sry...<#vigyor2>

Dota 2

mAilkaEVO3
pontyosan csak ennek a 3nak van ha jól tom

GibboRamone
Kérdéseim törtrõl eredetire való átálására tértek volna ki.
Net speedem elég lenne-e,melyik serveren van magyar társaság, h megy a fizetés rendszer...etc
Köszee a segítséget!

Dota 2

Cobra.
PW-nek is van

Tufa
"THn és a BHn kivül"

GibboRamone
Dwarf bounty hunternek is van fake je.

Dota 2

mAilkaEVO3
LooooL nem akartam beleszólni de jó volt VIIUUUU 😉 <#taps><#taps><#worship><#puszi><#eljen><#hehe>

THn és a BHn kivül van valaminek fake deathje vagy valami hasonló skillje?
Tufa
itt is lejáratod magad? <#shakehead>

Sámán
Huh, elnézést ezért és a múltkoriért is én kérek bocsánatot hogy ekkora parasztokkal szóba állok! <#vigyor5><#szomoru2>
Nyah tünés free fórumra paraszt! <#banplz><#lama><#idiota>
Nem mondom mégeccer! <#nyes>
(Uts hogy szóba áltam veled, ezért is bocs mindenkitõl!!!!) <#wave>

FeketeVipera 77 SS

Broafka
tipikus netmániás barom :-/
nem mondtam semmi rosszat és te máris kötözködsz, meg elküldesz a píbe... no mind1

Sámán
Privike 😊

FeketeVipera 77 SS

xt198
jah, és még tudsz communicálni a sok jó néppel <#buck>

Cobra.
Tanulj meg angolul, akkor a legtöbb kérdésedre találsz választ a lineage2.com-on <#vigyor4>

Ogrus
beszélj a 80 forintos szendóró <#nyes>

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

GibboRamone
Senki nem segit nekem?<#szomoru1>

Dota 2